首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When I came to the United States, I didn’ t speak any English. When anyone asked me something, I always said "Yes. " But I reall
When I came to the United States, I didn’ t speak any English. When anyone asked me something, I always said "Yes. " But I reall
admin
2018-07-12
60
问题
When I came to the United States, I didn’ t speak any English. When anyone asked me something, I always said "Yes. " But I really didn’t know what they were saying. Once I went to a large store to buy a mouse(鼠标)for my computer. When I got there, I was worried about the price. At last I found a cheap mouse. I checked the price to make sure of it before I went to the cashier. While I was at the cashier’ s, she asked me something. I said, "Yes," even though I didn’ t understand what she said. Then she told me what I had to pay. The price was different. I knew something was wrong. But I was afraid to say anything.
Later, at home, I thought about what the cashier said to me. What made the price go up? Then my husband came home. He looked at the receipt and found out what was wrong. The cashier’s question was, "Would you like a one-year warranty(保修)?" and my answer was, "Yes."
Since that day, I have never said "Yes" before I understand the question. And I have never paid more than the actual(实际的)price.
The writer learned an important lesson from her own story.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Doesn’t say
答案
A
解析
句意:作者从自身经历中得到了教训。推断题。从文章中最后一段可以推断出,这件事给她上了一课,以后她再没有因为不了解情况而多付钱了,所以是正确的。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sjed777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Dogshavebeenman’sbestfriends【B1】thousandsofyears.Manystoriesaretoldabouthowbravedogshelpedthepeople【B2】trouble
Whatwastheboydoingthistimeyesterday?
Manyyears,lifewas【C1】______thanitistoday.Peopledidn’thavemodemmachines.Therewasnomodemmedicine,【C2】______.Li
Mr.Zhangistouringinaforeigncountry,andthisistheroomcardofthehotelheislivingin.(作图)ffMr.Zhanggetslo
Pleasetellme______.
——______youpleaseshowmethatpicture?"——"Hereyouare."
Amanwenttoapetshoptobuyaparrot(鹦鹉).Beforeshowingtheparrotstotheman,thesalesman(售货员)said,"Ourparrotsare(1
Ihaven’tseenher______nearlyamonth.
Itwasnotuntillastmonththathemovedintothehouse.John________intothehouseuntillastmonth.
A、You’rewelcome.B、Yes,youcan.C、Verygood.B
随机试题
某商业建筑,东西长100m,南北宽60m,建筑高度26m,室外消火栓设计流量为40L/s,南侧布置消防扑救面。沿该建筑南侧消防扑救面设置的室外消火栓数量,不宜少于()个。
患者因受精神刺激突发二便失禁,骨酸痿厥或遗精。其病机是患者因受精神刺激而气逆喘息,面红口赤,呕血,昏厥卒倒。其病机是
下列有抗原性的纤维蛋白溶解药是
外加剂储存时应当至少离地的高度和离墙的距离分别是()。
下列各项中,可能与“应付职工薪酬”科目贷方对应的有()。
沂源:苹果:水果
某种商品有小箱和大箱两种包装,一大箱这种商品有400件,张和王同时开始制造这种商品,制造一小箱和一大箱这种商品后,张比王多做50件。如果王此时的效率提高100%,并与张再共同制造一大箱这种商品,则王制造的总件数比张多50件。问一小箱这种商品有多少件:
下列成语及其出处的对应关系错误的是()。
Manhasbeenstoringupusefulknowledgeabouthimselfandtheuniverseattheratewhichhasbeenspiralingupwardfor10,000y
【B1】【B8】
最新回复
(
0
)