首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Where did the movies begin? It is often said that they are an American invention. It is not entirely true. The motion picture ha
Where did the movies begin? It is often said that they are an American invention. It is not entirely true. The motion picture ha
admin
2012-01-31
44
问题
Where did the movies begin? It is often said that they are an American invention. It is not entirely true. The motion picture has been the most international arts. Before the dawn of the twentieth century, inventors in France, England and the United States were among the dozens of men who were trying to develop ways of using photographs to create the effect of motion.
Soon after 1889, when the famous inventor Thomas Edison first showed motion pictures through a device called the kinetoscope (活动电影放映机), other devices for the same purpose appeared all over the world. Edison had solved certain problems, making it possible for other inventors move ahead with their own devices. One other important contribution by Edison was the introduction of 35 mm as the international standard film width.
Why could other inventors succeed in showing motion pictures with their own devices?
选项
A、Because they had a device called kinetoscope.
B、Because they asked Thomas Edison to help them.
C、Because they got a way of using their own devices.
D、Because Thomas Edison had successfully solved certain problems.
答案
D
解析
文中第二段第二行中“Edison had solved certain problems, making it possible for other inventors move ahead with their own devices. ”给出了答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sqlC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
ThemostextraordinarydreamIever【B1】wasoneinwhichIfanciedthat,asIwasgoingintoatheater,thecloak-roomattendan
The______ofnewscientificdiscoveriestoindustrialproductionmethodsusuallymakesjobseasiertodo.(apply)
Japanesecarsalesmenusuallydonotwaitatshowroomsforcustomerstodropby;instead,______.Impliedbutstated,thecompe
AsyouarestudentsofEnglish,it’sverypossiblethatyou’llbeinterestedinEngland.That’swherethelanguagewasfirstspo
Herearetwolettersfromourreadersexpressingtheirconcernaboutschoolassessment(评价):Studentsshouldbeallowedtos
—Iusuallygotherebytrain—Whynot______byboatforachange?
Westernpeopleusuallysay"_____NewYearand_____Christmas"
Igetalotoflettersatthistimeofyearfrompeoplecomplainingthattheyhaveacoldwhichwon’tgoaway.Therearesomany
Communicationtechnologiesarefarfromequalwhenitcomestoconveyingthetruth.Thefirststudytocomparehonestyacrossa
Itisnouse______thatyoudidn’tknowthetruth.
随机试题
根据双膜理论,吸收过程的主要阻力集中在两流体的双膜内。()
报考公务员应当具备( )以上公务员主管部门规定的拟任职位所要求的资格条件。
患者女性,32岁。孕3个月,因四肢关节肿痛3个月,面部红斑1个多月,脱发10天,咳嗽2天就诊。既往身体健康,曾自然流产3次。检查结果为:ESR90mm/h,CRP330mg/L,RF45U/ml,抗dsDNA升高90U/ml,C3和CH50
A.肝内胆管扩张B.胆囊管扩张C.肝内外胆管扩张D.主胰管扩张E.左肝内胆管扩张胆总管下段癌的表现
削痂手术成功的关键是
患者,男性,65岁,陈旧性广泛前壁心肌梗死7年,活动后胸闷、心悸、气短2年,近1周出现夜间阵发性呼吸困难。体检:端坐呼吸,BP160/90mmHg,P120/min。P2亢进,心脏各瓣膜区未闻及杂音;双肺底可闻及细湿哕音,双肺散在哮鸣音;腹平软,肝脾肋
男,48岁。左中指末节红肿7天,疼痛剧烈,掌侧肿胀明显,予切开引流。患指应采用的正确切口是
钩藤横切面的显微特征为( )。
云是天然的生态渔村,冬钓是其特色。()
A、Becauseithadfabulousmansionsinthecity.B、Becausethereweremanywealthymerchantsthere.C、Becauseitislocatedonth
最新回复
(
0
)