首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
For some time after the Spanish won Granada from the Moors, Spanish kings enjoyed visiting that delightful city. After many year
For some time after the Spanish won Granada from the Moors, Spanish kings enjoyed visiting that delightful city. After many year
admin
2013-05-22
44
问题
For some time after the Spanish won Granada from the Moors, Spanish kings enjoyed visiting that delightful city. After many years, however, they were frightened away by a series of earthquakes, during which several houses fell to the ground, and the old towers shook to their foundations.
After that, many years passed without visits from royal guests. The noble palaces of Granada remained silent and closed, and that loveliest of palaces, the Alhambra, lay sadly alone with no one to care for its beautiful gardens. People no longer visited the tower where once three beautiful Moorish princesses had lived. Only birds and insects found their way to those tower rooms which had once been the home of the king’s lovely daughters. Zayda, Zorayda, and Zorahayda. It was said that the spirit of the youthful princess Zorahayda, who had died in that tower, was often seen by moonlight, seated beside the fountain in the hall, or weeping beside the high stone wall. It was said that the music of her silver lute could be heard at midnight by travelers passing along the road.
After many years, the city of Granada was honored once again by royal guests. All the world knows that King Philip V married Elizabeth or Isabella (for they are the same), the beautiful princess of Parma. For a visit of this famous couple, the Alhambra palace was repaired and made ready, with all possible speed, when the king and queen arrived with all the lords and ladies of their court, there was a great change in the lonely palace. Drums and roy- al music were heard, fine horses were ridden about the avenues and inner court, brightly colored flags again were flown above the ancient walls. Inside the palace, however, life was quiet and calm. There was the soft sound of long robes, and the careful steps and murmuring voices of those who respectfully served the king and queen. In the gardens there was soft music, and there was quiet talk among the young lords and ladies of the court.
When King Philip V and his queen visited the city of Granada, they ______.
选项
A、heard drums and royal music
B、didn’t find fine horses
C、saw that there was no change in the palace
D、experienced an earthquake
答案
A
解析
本题属细节题。文章第三段第四句已明确点明。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sreC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
theplacesI’vebeento,Ienjoyedtherestaurantherethemost.
Withoutproperplanning,tourismcancauseproblems.Forexample,【21】manytouristscan【22】publicplacesthatarealsoenjoyed【23
Withoutproperplanning,tourismcancauseproblems.Forexample,【21】manytouristscan【22】publicplacesthatarealsoenjoyed【23
Withoutproperplanning,tourismcancauseproblems.Forexample,【21】manytouristscan【22】publicplacesthatarealsoenjoyed【23
Withoutproperplanning,tourismcancauseproblems.Forexample,【21】manytouristscan【22】publicplacesthatarealsoenjoyed【23
Withoutproperplanning,tourismcancauseproblems.Forexample,【21】manytouristscan【22】publicplacesthatarealsoenjoyed【23
Withoutproperplanning,tourismcancauseproblems.Forexample,【21】manytouristscan【22】publicplacesthatarealsoenjoyed【23
Withoutproperplanning,tourismcancauseproblems.Forexample,【21】manytouristscan【22】publicplacesthatarealsoenjoyed【23
ThewinterinIcelandhasbeenoneoftheworstever.AnanimalthatwasborninIcelandandjustreturnedtherehasenjoyedthe
随机试题
左腕掌侧切割伤小指和环指尺侧半感觉消失,夹纸试验阳性,可能损伤的神经是
信知生男恶,________。
Scarcely______whensoldiersarrived,armedwithrifles.
“培土生金”法体现在下列哪方中
甲亢治疗中甲状腺肿和(或)突眼加重时加用
男性,21岁,因跳水时头部着地造成环椎裂开骨折伴颈髓损伤,其致伤原因是
基金管理人、基金托管人等有关信息披露义务人编制临时报告书,经()核准后予以公告,同时报告中国证监会。
下列各项中,不属于基金运作披露的信息是()。Ⅰ.招募说明书Ⅱ.基金合同Ⅲ.基金上市交易公告书Ⅳ.基金份额发售公告
银行承兑汇票属于银行汇票的一种。()
以下不属于代理业务的是()。
最新回复
(
0
)