首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It’s relaxing. B、It’s unromantic. C、It’s painful. D、It’s devastating. ASharon提到夫妻之间应该安排money date,用以讨论财务问题。她表示财务约会不一定是unromant
A、It’s relaxing. B、It’s unromantic. C、It’s painful. D、It’s devastating. ASharon提到夫妻之间应该安排money date,用以讨论财务问题。她表示财务约会不一定是unromant
admin
2019-03-25
53
问题
M: Then there’s also the importance of knowing your credit scores. As you know, you are in advertisements. So I guess we now get a free one every year. It’s a little scary to find out, but you need to know.
W: You can get a free one every year from each of the three credit-reporting agencies. It’s so critical to know your credit score, and not only to know your credit score and have a copy of your report, but to share it with your partner. So you both know what your credit is, and the amount of the debt that you haven’t paid yet.
M: All right, we were talking about this segment earlier, so this is a very unromantic notion. I tend to a-gree with you. You say couples should have a money date, talk finances.
W: It does not need to be an unromantic experience. It needs to be a relaxing experience, it’s something where you need to sit down and talk about your goals, and talk about what your short-term goals are, and your long-term goals. You wanna do it in a relaxing environment, have fun with it.
M: So without the pressure of talking about an immediate bill, kind of like, here’s what we are.
W: Exactly, don’t abruptly open the credit card statement, and you are already fuming. Take some time away, and sit and relax and talk about it calmly. And you may be surprised at what you are able to compromise and come together with when you are doing it in that way.
M: And lastly, in that story, you talk about getting a financial adviser. A lot of folks out there, who say they are financial advisers. What should you be looking for though? What really works?
W: Well, what really works is someone who’s been referred to probably, someone that you know has a good track record, and that you’ve already checked out maybe with a couple of friends. There are also a couple of websites that you can go to look for financial advisers in your area Ah, but the key is that you wanna find someone that you really melt with. This is someone that you are going to devote a lot of personal information and you want to make sure that both of you are on the same page with that adviser.
M: Alright, well, Sharon Epperson, it’s good to have you stop by, thanks so much.
W: Good to be here.
6. Why is it significant to know the credit score?
7. How does Sharon describe "money date"?
8. What do couples mainly talk about at the "money date"?
9. What kind of financial adviser should people look for?
10. What is the key to looking for financial advisers?
选项
A、It’s relaxing.
B、It’s unromantic.
C、It’s painful.
D、It’s devastating.
答案
A
解析
Sharon提到夫妻之间应该安排money date,用以讨论财务问题。她表示财务约会不一定是unromantic的;相反,它应该是轻松的经历,可以在轻松愉快的环境中进行。可见,A项符合说话人的观点,因此为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/stEK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Agoodexerciseprogramhelpsteachpeopletoavoidthehabitsthatmightshortenthelives.
CrossCulturalBusinessPresentationsWithinthebusinessenvironment,understandingandcopingwithinterculturaldifferencesb
EvolutionoftheEnglishLanguageI.LEXICON—ThevocabularyofEnglishisimmenseand【T1】_____【T1】______—Thesequenceofado
WhyLearningSpanish?TheimportanceofSpanishisgrowinginEurope.Spanish,with400millionspeakers,isthefourthmostcom
FourStepsofLearningaForeignLanguageTheeffortsspentinhighschoollearningaforeignlanguagewerealmostfutile.Fortu
ShouldYouLearnThai?HereareeightfeaturesaboutThailanguagetohelpstudentsdecidewhethertheywanttolearnThaiorno
HowtoWriteaCollegeTermPaper?I.Tip1:Figureoutexactlywhattheprofessorwants.Read【T1】_____verycarefully.【T1】_
Theinterloperwhoseizedourtelephonelinecontinuedtohitusagainandagainforthenextsixmonths.Thephonecompanysee
UnderscoringtheimportanceofAsiatotheUnitedStatesinthenewcentury,HillaryClintonisbreakingwithtraditionasnew
A、Supportive.B、Oppositive.C、Neutral.D、Uninterested.B本题设题点在对话处。根据句(8-1)和(8-2)可知,采访者认为男性经常找20或30多岁的女性约会,不会有人找40或50多岁的女性,但Peppe
随机试题
options
He()togetsomecardsforhisbirthday,butnonearrived.
对于春季结膜炎无效的药是
用于治疗肺炎喘嗽心阳虚衰证的首选方剂是
2010年11月25日16时55分,H煤矿发生一起特别重大瓦斯爆炸事故,造成26人死亡,43人受伤,直接经济损失2130万元。(一)矿井概况该煤矿属于个体私营企业。2007年7月开始筹建。2008年3月,在未取得采矿许可证、无初步设计、安全专篇未经审查
对于企业所得税的扣缴,下列表述正确的是()。
设计任务:请阅读下面学生信息和语言素材,设计一节25分钟的英语读写课的教案。教案没有固定格式,但须包含下列要点:-teachingobjectives-teachingcontents-keyanddifficult
个体遵守纪律的心理发展阶段叶J,遵从集体阶段的年龄段一般是()。
Whydoestheauthorthinkthatencodingproperlyisveryimportant?______.Whatdowelearnfromthelastparagraph?______.
Pickingflowersintheparkisabsolutely______.
最新回复
(
0
)