首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
I arrived in the United States on February 6, 1966, but I remember my first day here very clearly. My friend was waiting for me
I arrived in the United States on February 6, 1966, but I remember my first day here very clearly. My friend was waiting for me
admin
2016-10-13
67
问题
I arrived in the United States on February 6, 1966, but I remember my first day here very clearly. My friend was waiting for me when my plane landed Kennedy Airport at three o’ clock, in the afternoon. The weather was very cold and it was snowing, but I was too excited to mind. From the airport, my friend and I took a taxi to my hotel. On the way, I saw the skyline of Manhattan for the first time and I started in astonishment at the famous skyscraper and their man-made beauty. My friend helped me unpack at the hotel and then left me because he had to go back to work. He promised to return the next day. After my friend had left, I went to restaurant near the hotel to get something to eat. Because I couldn’ t speak a word of English, 1 couldn’t tell the waiter what I wanted. I was very upset and started to make some gestures, but the waiter didn’ t understand me. Finally I ordered the same thing the man at the next table was eating. After dinner, I started to walk along Broadway until I came to Times Square with its movie theatres and saw huge crowds of people. I didn’t feel tired. So I continued to walk around the city. I wanted to see everything on my first day. I knew it was impossible, but I wanted to try. When I returned to the hotel, I was exhausted, but I couldn’ t sleep because I kept hearing the fire and police sirens during the night. I lay awake and thought about New York. It was a very interesting city with many tall buildings and cars, and full of noise and busy people. I also decided right then that I had to learn to speak English.
Which of the following is NOT true?
选项
A、His friend promised to come to him again.
B、He and his friend took a taxi to the hotel.
C、His friend helped him unpack at the hotel.
D、His friend left him before they got to the hotel.
答案
D
解析
细节理解题。根据文章第七句“He promised to return the next day.”可知A项正确,根据第四句“…my friend and I took a taxi to my hotel”可知B项正确,根据第六句“My friendhelped me unpack at the hotel…”可知C项正确,根据第四、六句可知D项错误。所以本题答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/stOq777K
本试题收录于:
小学英语题库特岗教师招聘分类
0
小学英语
特岗教师招聘
相关试题推荐
Asenseofhumorhelpsusfromseveralaspects.Asawarenessofthebenefitsofhumorincreases,mostofuswanttogetallthe
Asenseofhumorhelpsusfromseveralaspects.Asawarenessofthebenefitsofhumorincreases,mostofuswanttogetallthe
Itwasthesummerof1965.DeLuca,then17,visitedPeterBuck,afamilyfriend.BuckaskedDeLucaabouthisplansforthefutur
Theperiodrangingfrom1865to1914hasbeenreferredtoas______intheliteraryhistoryoftheUnitedStates.
Oneday,Nickinvitedhisfriendstosupper.Hewascookingsomedeliciousfoodinthekitchen.Suddenly,he【B1】_________(find)
Oneday,Nickinvitedhisfriendstosupper.Hewascookingsomedeliciousfoodinthekitchen.Suddenly,he【B1】_________(find)
About70,000,000Americansaretryingtoloseweight(减肥).Thatisalmost1【C1】________every3peopleintheUnitedStates.Some
Asenseofhumorhelpsusfromseveralaspects.Asawarenessofthebenefitsofhumorincreases,mostofuswanttogetallthe
Asenseofhumorhelpsusfromseveralaspects.Asawarenessofthebenefitsofhumorincreases,mostofuswanttogetallthe
随机试题
同一闭合压力和铺置浓度下,关于支撑剂性质与渗透率的关系,正确的说法是()。
甲、乙、丙、丁四人合伙设立一粮油加工企业,甲出资1万元,乙负责购买机器,丙提供自家闲置的房屋作为厂房,丁因为懂加工技术,由其负责日常的经营和维修工作。在企业创建的第一年,企业效益很好,共赢利4万元,甲、乙、丙、丁四人各分得1万元。然而市场变化莫测,粮油加工
甲公司相关资料如下:资料一:甲公司2007年度产品销售量为10000万件,产品单价为100元,单位变动成本为40元,固定成本总额为100000万元,所得税率为40%。2007年度利息费用50000万元,留存收益162000万元。2007年1
根据《公司法》的规定,下列选项中,属于股份有限公司创立大会职权的有()。
Shesaidshewasgladthedifficultyhadbeen______.
甲的丈夫病故,膝下无子,养子乙成年后常年在外地工作。甲与村委会签订遗赠扶养协议,约定甲的生养死葬由村委会负责,死后遗产归村委会所有。后甲又自书一份遗嘱,将其全部财产赠与侄女丙。甲死后,乙就甲的遗产与村委会以及丙发生争议。对此,下列选项正确的是()。
美国法律规定,不论是驾驶员还是乘客,坐在行驶的小汽车中必须系好安全带。有人对此持反对意见。他们的理由是,每个人都有权冒自己愿意承担的风险,只要这种风险不会给别人带来损害。因此,坐在汽车里系不系安全带,纯粹是个人的私事,正如有人愿意承担风险去炒股,有人愿意承
根据合伙企业法规定,合伙企业存续期间,()必须经全体合伙人一致同意。
∫cos3xdx=________.
以下关于计算机中常用编码描述正确的是
最新回复
(
0
)