首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The key to any successful garage sale(家庭旧物出售)is to get the word out. The best means of advertising your sale is to place an ad i
The key to any successful garage sale(家庭旧物出售)is to get the word out. The best means of advertising your sale is to place an ad i
admin
2017-05-31
58
问题
The key to any successful garage sale(家庭旧物出售)is to get the word out. The best means of advertising your sale is to place an ad in the local newspaper. If you have a city and neighborhood paper, make sure you advertise in both. The ad should be large enough that it stands out. It should also include information on where the sale is located with directions, the "hot" items you’re selling and the time the sale will start and end. An ad should be placed at least two days before the sale and run until the day of your event. That way people can plan their route(路线)to the sale in advance.
Signs are another great way to inform your community. Post them in places where people gather, such as stores and community centers. Some businesses have a central bulletin board(布告栏), which is the best place to advertise. Other places to post are at the local college or university campus. This is especially helpful if your sale is happening in August or early September when students have returned to school and are looking for cheap finds.
Post signs around your neighborhood. You should also place both ads and direction signs, especially if you’re located on a side street without a major presence. Signs will attract and direct people. Just make sure you print in bold letters and use large direction signs so people can read the information from the front seat of their car.
The best title for the passage might be______.
选项
A、Advertising Garage Sales
B、Advantages of Garage Sales
C、Importance of Garage Sales
D、Printing Ads for Garage Sales
答案
A
解析
主旨大意题。本文在开头第一句就明确指出了文章的目的:要成功举办家庭旧物销售会,关键在于“广而告之”。接下来的段落主要就是介绍“广而告之”的方法:第一段介绍如何刊登报刊广告,第二段和第三段介绍如何使用告示牌。总结来看,本文的关键词就是“家庭旧物销售会”和“宣传”,选项A将这两项主要内容都包括在内了,故本题应选A。原文并没有提及关于选项B(家庭旧物销售会的好处)中的advantages(好处)或选项C(家庭旧物销售会的重要性)中的importance(重要性),故这两个选项均不正确;选项D(为家庭旧物销售会印制广告)中的printing ads.(印刷广告)只是原文的部分内容,不足以概括全文。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/suXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Peoplehavebeenfondofrosessincethebeginningoftime.Infact,itissaidthatthewiseandknowingConfuciushada600-bo
Inspiteofthestrongoppositiontonewandstrictenvironmentallaws,however,itisstillpossibletoattacktheproblemofc
"Cool"isawordwithmanymeanings.Itstraditionalmeaningisusedto【C1】______atemperaturethatisfairlycold.Astheworld
Thefirm______thenewproductwithabigadvertisingcampaign.
Exerciseisoneofthefewfactorswithapositiveroleinlong-termmaintenanceofbodyweight.Unfortunately,thatmessagehas
Ididn’texpectto______myteacherinthestreetyesterday.
ThedaysofEuropeansrelaxinginacafewithanewspaperandaseeminglyendlesscupofcoffeeappeartobenumbered.AnewEng
Thatartcentreis______usedtobeafactory,______millionsoftractorsweremade.
Withinsevenseconds,achainreactionhelpsyoustartmakingupyourmindaboutothersyoumeet.Youshowyourtruefeelings,c
Mostepisodesofabsent-mindedness-forgettingwhereyouleftsomethingorwonderingwhyyoujustenteredaroom—arecausedbya
随机试题
A.安体舒通B.速尿C.甘露醇D.双氮酰胺E.氢氯噻嗪脑水肿首选的利尿剂
急性肾功能衰竭,高钾血症患者,心率40次/分,应首先采取的治疗措施是
下列关于民事诉讼和民事诉讼法的说法,正确的是:
发包人不能按时支付工程款,可通过协议延期支付,协议须明确延期支付时间和从发包人代表计量签字后第()天起计算应付款的贷款利息。
杜甫在《春望》中的“感时花溅泪,恨别鸟惊心”反映的是()。
将以下六个图形分为两类,使得每一类图形都有各自的共同特征或规律。()
近来,国外一些学者和媒体对西方民主体制较为集中地进行了反思和批评,指出西方民主正在衰败。对此,有学者认为,西方民主衰败的原因之一是其存在基因缺陷。西方民主是建立在一个假设前提的基础上的,即权利是绝对的。也就是说,权利与义务本应是相对的,但在西方民主模式中,
KateandMaryaxemy______.Kateis______thanMary.
A、 B、 C、 A本题图片表示的是三种球类运动,因此听音时关键在于听清其中的球类名词。本题句中出现了(likes)football,答案无疑就是[A]。
TimeIfyoucan【T1】______,youcanknowthetimeofday.Butnooneknows【T2】______.【T3】______oursuccessinmeasuringthe
最新回复
(
0
)