首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、4%. B、10%. C、14%. D、25%. B选项均为百分比,听音时应留意与数字有关的信息,注意做笔记。短文中提到,如今每100个美国人中就有10个人超过65岁,由此可知,现在美国大约有10%的人口超过65岁,故答案为[B]。
A、4%. B、10%. C、14%. D、25%. B选项均为百分比,听音时应留意与数字有关的信息,注意做笔记。短文中提到,如今每100个美国人中就有10个人超过65岁,由此可知,现在美国大约有10%的人口超过65岁,故答案为[B]。
admin
2012-05-17
75
问题
America is growing older. Fifty years ago, only 4 out of every 100 people in the United States were 65 or older. Today, 10 out of every 100 Americans are over 65. The aging of the population will affect American society in many ways — education, medicine and business.
Quietly, the graying of America has made us a very different society — one in which people have a quite different idea of what kind of behavior is suitable at various ages. A person’s age no longer tells you anything about his / her social position, marriage or health. There’s no longer a particular year in which one goes to school or goes to work or gets married or starts a family. The social clock that kept us on time and told us when to go to school, get a job, or stop working isn’t as strong as it used to be. It doesn’t surprise us to hear of a 29-year-old university president or a 35-year-old grandmother, or a 70-year-old man who has become a father for the first time.
Public ideas are changing. Many people say, "I am much younger than my mother or my father was at my age". No one says "Act your age" anymore. We’ve stopped looking with surprise at older people who act in youthful ways.
Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.
29. What is the percentage of people above 65 in America today?
30. What can we know from the passage?
31. What does the passage imply?
选项
A、4%.
B、10%.
C、14%.
D、25%.
答案
B
解析
选项均为百分比,听音时应留意与数字有关的信息,注意做笔记。短文中提到,如今每100个美国人中就有10个人超过65岁,由此可知,现在美国大约有10%的人口超过65岁,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/syf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
ItwasmyEnglishteacher______(鼓励我不要失去信心)whenImetwithdifficultiesinlearningEnglish.
StandardEnglishisthevarietyofEnglishwhichisusuallyusedinprintandwhichisnormallytaughtinschoolsandtonon-nat
Scientistssaytheyhave【B1】______evidencethatjoggingisgoodforpeople.ThislatestEuropeanresearch【B2】______headline-maki
A、Itistime-consuming.B、Itprovidesharmfulprograms.C、Itsviewersarepassivetothepresentedprograms.D、Itsentertainment
Therewasatimewhenparentswhowantedaneducationalpresentfortheirchildrenwouldbuyatypewriter,aglobeoraset
A、Fromthepaper.B、Fromthesignpost.C、Fromherfriends.D、Fromtelevision.A本题是典型的开头出题类型,女士第一句话就说明“Isawyouradvertisement
Manyparentsare【S1】______aboutthefactthattheirchildrenplaymanyvideoandcomputergames.Perhapsthebestwayto【S2】____
A、Thedoorman.B、AyoungmanfromNewYork.C、A20-year-oldmanfromHawaii.D、AfanoftheBeatlesandLennon.D综合判断题。通过浏览选项可知
ResearchersinLondonandBristolhavefoundthatmenareparticularlylikelytoyieldtodepressioniftheirpartnersarealso
Manystudentsfindtheexperienceofattendinguniversitylecturestobeareallyconfusingand【C1】______experience.Thelecture
随机试题
UNIX的打开文件机构包括哪几个结构?进程打开文件后,文件的当前读写位置、逻辑块号和物理块号的映射各位于哪一个结构中?
设A,B为两个随机事件,若A发生必然导致B发生,且P(A)=0.6,则P(AB)=___________.
尘肺是长期吸入粉尘所致的以肺组织纤维性病变为主的疾病,符合此条件的尘肺种类有限,对患者的健康影响较大。吸入下列哪项金属粉尘可以引起金属粉尘在肺内沉着
各配售对象在累计投标询价报价阶段办理申购资金划人时,须将网下发行申购款划付至登记结算公司在结算银行开立的网下申购资金专户,并在付款凭证备注栏中注明申购所对应的证券账户及股票代码,若没有注明或备注信息错误将导致划款失败。( )
已知2013年A公司甲产品的市场销售额为2400万元,A公司的最大竞争对手是B公司,B公司的市场销售额为2100万元,甲产品近年的平均市场增长率为15%。假设市场增长率和相对市场占有率分别以10%和1.0作为高低的界限标准。要求:(1)对A公司
关于行政法规的说法,下列选项表述正确的是()。
自然界的各种物种之间,都有着_________的联系,共同编织着错综复杂的生物链条。每一根链条的断裂,都会或多或少地影响到整个生态系统的平衡,进而可能招致一些未知的灾难。生活在这个_________的世界,每一个物种都有着它独有的_________,不要等
当用()方式打开文件时,如果对文件进行写操作,则写入的数据附加到原文件的后面。
给定程序中,函数fun的功能是:根据形参i的值返回某个函数的值。当调用正确时,程序输出:x1=5.000000,x2=3.000000,x1*x1+x1*x2=40.0000000注意:部分源程序在文件BLANKl.C中。
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13,whicharebasedonReadingPassage1below.TheConnection
最新回复
(
0
)