首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It was not much fun to travel on one of the old sailing ships. Life was hard for both passengers and crew. 17th century sailing
It was not much fun to travel on one of the old sailing ships. Life was hard for both passengers and crew. 17th century sailing
admin
2019-05-15
41
问题
It was not much fun to travel on one of the old sailing ships. Life was hard for both passengers and crew. 17th century sailing ships were small and rolled heavily in rough seas, so most of the passengers were seasick.
There were no toilets, and the spaces below deck where passengers had to stay during gales were often not more than 5 foot high. Water was scarce and the little water they got was brown and smelt terrible.
Food was a problem, too—there was only salted meat, ship’ s biscuits and cheese, but the cheese was so hard that sailors often made buttons out of it for their jackets and trousers. There were no vegetables or fruit, so the people on board often fell ill. The sailors, however, were a bit better off than the passengers. They each had a bottle of beer a day, and they needed. The work they had to do was hard and dangerous. Courage was needed, for the heavy sails had to be set and taken down in all kinds of weather, and quite often sailors were swept overboard in a gale. Almost the worst thing about the voyages was the time they took up to 70 days for the journey across the Atlantic. Not surprisingly, everybody was overjoyed when they at last approached land and stepped ashore. But some ships never arrived.
The passengers ______when the ship was heavily rolling.
选项
A、slept well
B、could drink a lot of water
C、had to stay below deck
D、had a big room of more than 5 foot high
答案
C
解析
细节题。根据文章第二段可知,风浪大的时候,乘客不得不待在甲板下面狭窄的空间里,且那里没有厕所,水也匮乏。所以选项C(不得不待在甲板下)正确。选项A(睡得好)、选项B(可以喝很多水)和选项D(有超过5英尺高的大房间)不符合文章内容。故本题选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/t03O777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
—What’stheweatherlikeinyourhometown?—______,usuallywarmandsunnyinspringandautumn.
SmithwouldratherhaveleftforSanFranciscothan______inNewYork.
Musiccomesinmanyforms:mostcountrieshaveastyleoftheirown.Attheturnofthecenturywhenjazzwasbora,Americahad
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthenext30yearsmanwillfaceaperiodofcrisis.Someexperts
HarrietBeecherStowehadpouredherheartintoheranti-slaverybook,"UncleTom’sCabin".Butneithershenorherfirstpubl
Thetsunami(海啸)()over160,000peoplewerekilledwasaterribledisasterforhumanbeings.
Breakfastintheschoolcanteenusually____egg,bread,andmilk
Whenandwherethenewhospitalwillhebuilt______amystery.
Ididn’tgototheparty,butIdowishI______there.
Student:Excuseme,ProfessorSmith,canyousparemeafewminutes?There’ssomethingI’dliketospeaktoyouabout.Iwon’tk
随机试题
Aworldwithoutmanagersisaniceidea.Butteamsneedleaders,irrespectiveofthequalityofthepeopleincharge.Someoneha
随着产量的增加,平均固定成本()
—Youaresolucky—Whatdoyoumean______that?
In1993,NewYorkStateorderedstorestochargeadepositonbeverage(饮料)containers.Withinayear,consumershadreturnedmi
甲原系某工商银行某支行主任,偶然认识了乙。乙提出为甲拉100万元存款,并要求从甲所在的支行贷款80万元,甲某同意。后乙为甲拉来某研究所将100万存款存入该支行。同时,乙使用他人身份证、已失效的某公司营业执照和伪造的某研究所公章等手段,甲未经审查即与乙签订了
如果注册会计师已从被审计单位的某开户银行获取了银行对账单和所有已付支票清单,该注册会计师()。
已知函数f(x)在[0,1]上连续,在(0,1)内可导,且f(0)=0,f(1)=1。证明:存在ξ∈(0,1),使得f(ξ)=1一ξ;
设口袋中有10只红球和15只白球,每次取一个球,取后不放回,则第二次取得红球的概率为_________.
PlantPathologySocietyisorganizinganinternationalconferenceandwantsvolunteerstoassistwiththework.Readtheposter
Whentheyenteredthearea,thevisitors(require)________toturnofftheirsmartphones.
最新回复
(
0
)