首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Nowadays, many universities offer mental health classes to their students. Write a composition entitled The Necessity of Mental
Nowadays, many universities offer mental health classes to their students. Write a composition entitled The Necessity of Mental
admin
2016-06-19
46
问题
Nowadays, many universities offer mental health classes to their students. Write a composition entitled The Necessity of Mental Health Education for College Students. You should write at least 150 words but no more than 200 words. Write your essay on Answer Sheet 1.
选项
答案
The Necessity of Mental Health Education for College Students Nowadays, many universities offer mental health classes to their students. Besides, many teaches are ready for students’ psychological consultation. The reason for this phenomenon lies in the fact that more and more college students have hidden mental problems. Good performance in college and the uncertainty of employment make college students feel pressured. Without parents’ immediate help or teachers’ adequate guidance, they have no idea about how to deal with these problems. Therefore, mental health education is of vital importance to the college students. On the one hand, the students who suffer from depression may feel relieved under the guidance of the teacher consultants. On the other hand, mental health education will be helpful for students to know about some methods to release their pressure. Personally, it is very important to have a healthy mind in the competitive society. With a healthy mind, college students can challenge all hardships and they can develop healthy lifestyles and positive outlooks in their lives.
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/t0G7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
HereareSofiaFranco,thefoodwriterandstylist’stop11tipsforahealthydiet:1.Drinklotsofwater.Takea1.5literbo
HereareSofiaFranco,thefoodwriterandstylist’stop11tipsforahealthydiet:1.Drinklotsofwater.Takea1.5literbo
A、Industrialdevelopment.B、Theirownhealth.C、Theirchildren’sfuture.D、Soundenvironment.A短文提到,我们把“提高工业化”作为我们首要目标。所以A正确。选项为
A、Membershipinafoodco-op.B、Thebenefitsofhealthfood.C、Shoppinginthesupermarket.D、Thecurrentcostoffood.A对话开门见山地
A、Studentsarenotrequiredtoattendregularclasslectures.B、Theprofessorvideotapesclasslecturesforreview.C、Classesar
A、ItteachestheforeignchildrenEnglish.B、Itteachesthechildrenforeignlanguages.C、Ittrainstheteachersforforeignlan
A、Ahousewife.B、Asinger.C、Ateacher.D、Amusician.D细节题。短文开篇就提到Midori小时候喜欢玩妈妈的小提琴,她妈妈那时是一个年仅30岁的职业音乐人(a30-year-oldprofessio
A、Itwasprettygood.B、Itwasratherdull.C、Itwasnotwellorganized.D、Itwasattendedbymanypeople.C细节题。预读选项可知,话题是讨论一次活动
A、Englishisthesoleofficiallanguage.B、FewpeoplespeakZuluthere.C、IthasthelargestIndianpopulationoutsideofAmeric
随机试题
Thetreeswereonlythreeorfourmetreshigh,sothebutterflieswerewellwithin_______ofourlong-handlednets.
Whatcouldbecuterthanyourpuppygivinghisdoggyfriendakissonthenose?Nothing,really.Butisyourdogactuallyplanti
A.静脉注射B.皮下注射C.皮内注射D.鞘内注射E.腹腔注射可克服血脑屏障,使药物向脑内分布
按我国现行投资构成,下列不属于基本预备费的是()。
银行得知存款人主体资格终止情况时,存款人超过规定期限未主动办理撤销银行结算账户手续的,银行有权停止其银行结算账户的对外支付。()
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性。
阅读下面文言文,完成后面各题。元祜①初,山谷②与东坡、钱穆父同游京师宝梵寺。饭罢,山谷作草书数纸,东坡甚称赏之。穆父从旁观曰:“鲁直之字近于俗。”山谷曰:“何故?”穆父曰:“无他,但未见怀素真迹尔。”山谷心颇疑之,自后不肯为人作草书。绍圣③
王乡长觉得大棚建设遇到困难。可能是本地不适合搞大棚建设,你作为乡长助理。如何帮助乡长了解一下蔬菜大棚到底能否带动当地发展?
劳动力商品在使用价值上的特殊性在于
设n阶实矩阵A为反对称矩阵,即AT=-A.证明:A+E与A-E都可逆;
最新回复
(
0
)