首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
People and the sources of air pollution are found in the same places. This means that cities with large populations have the big
People and the sources of air pollution are found in the same places. This means that cities with large populations have the big
admin
2019-03-28
58
问题
People and the sources of air pollution are found in the same places. This means that cities with large populations have the biggest problem of dirty air. Air pollution is caused by many different things. A major source of air pollution is the gas fumes(烟) from cars. Another major source of dirty air is the burning of coal and oil for energy. This energy is needed to make electricity. Of course, much more electricity is used in the city than in the country.
On the average, we throw away more trash and garbage than the year before. The burning of garbage leads to air pollution. Many major industries are also the cause of the dirty air in and around the cities. The fumes from iron, steel, chemical, and petroleum production add particles(粉尘) to the air.
The effects of air pollution range from mild headaches to death. The levels of pollution found in heavy traffic may cause headaches for loss of clear sight. Wherever coal and oil are used for fuel, fumes may kill trees and plants. In some of the larger cities, these fumes endanger the lives of human beings by leading to lung diseases and causing early death.
From the passage, we know that______.
选项
A、air pollution is caused by electricity
B、the cause of air pollution is not people
C、air pollution is caused by many different sources
D、headaches and death are not related to air pollution
答案
C
解析
根据第一段第三、四、五句“Air pollution is caused by many different things.A major source...Another major source…”可知,空气污染是由多种因素造成的。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/t2JC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Thewordsandphrasesgiveninthisdictionaryarethosethatarelikelytobeneededbyeveryperson.
People’sattitudes【C1】______gift-givingmay【C2】______fromcountrytocountry,【C3】______thedesiretoconveyafeelingoffrie
Thekeytoanysuccessfulgaragesale(家庭旧物出售)istogetthewordout.Thebestmeansofadvertisingyoursaleistoplaceanadi
A、Greypantsmadefrompurecotton.B、Fashionablepantsinbrightcolors.C、l00%cottonpantsindarkblue.D、Somethingtomatc
Whatweareconcernedaboutmostisthequalityofdrinkingwaterinthecity.
Whatisthebetterwayofstayingawayfromthecoldwinterdays?ComeouttoourHallMarketsinthebeautifulcountryside,ful
Whilestillinitsearlystages,welfarereformhasalreadybeenjudgedagreatsuccessinmanystates—atleastingettingpeo
Ithadbecomeharderandharderfortheteenagertostandupagainstthepopularitywaveandgohisorherownway.
Everyoneisexposedtoit,sonaturallysomepeoplewillimitatewhattheyseeonTV,whattheyreadinthenewspapersandwhat
Itwasbecauseitrainedheavilyyesterday______hecouldnotcometotheeveningschoolontime.
随机试题
A.分泌性腹泻B.渗出性腹泻C.吸收不良性腹泻D.动力性腹泻E.渗透性腹泻下述疾病分别属于何种腹泻细菌学痢疾()
急性胰腺炎时,关于淀粉酶下列说法正确的是
小建中汤中配伍芍药的意义是()
一英国公民在中国境内居留期间,未持有效旅行证件前往不对外国人开放的地区旅行,被当地县公安机关处以7天的拘留处罚。该英国公民对此不服,前往当地一家律师事务所进行咨询。以下咨询意见正确的是哪些?
按照现行法律法规的有关规定,在以下土地权利中,可以抵押的有()。
债券的发行价格()
英国曾经流传这样一个关于战争的小故事:“少了一颗铁钉,丢了一只马掌;少了一只马掌,摔了一匹战马;摔了一匹战马,死了一位将军;死了一位将军,败了一场战役;败了一场战役,丢了一个国家。所以,少了一颗铁钉导致了一个国家的灭亡。”以下哪项论述与这个故事使用了相同
要了解英国君主立宪制确立之初的情况,下列文献中可供参考的是()。
我们都有过不由自主的时刻,就好像有一种我们所无法控制的力量,违背我们的意志,支配我们做下平时不会做的事,说出平时不会说的话。人越年轻,不由自主的时候就有可能越多,而会使我们陷入不由自主境地的导火索,往往都是由过往事件引发的情绪。它们的逻辑关系是:过往某个重
WaterandCitiesVocabularyandExpressionssanitationmalariajeopardizetenurediarrheacholeraWhatisthe
最新回复
(
0
)