首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When Christopher Columbus landed on America’s shores, he encountered copper-shinned people whom he promptly called "Indians". Cu
When Christopher Columbus landed on America’s shores, he encountered copper-shinned people whom he promptly called "Indians". Cu
admin
2013-08-03
99
问题
When Christopher Columbus landed on America’s shores, he encountered copper-shinned people whom he promptly called "Indians". Current estimates indicate that there were over a million Indians inhabiting North America then. There are approximately 800,000 Indians today, of whom about 250,000 live on reservations.
The early settlers had an amicable relationship with Indians, who shared their knowledge of hunting, fishing, and farming with their uninvited guests. The stereotyped stealthy, wicked Indian of modern Western movies was created by indifferent, faithless white men; the Indian was born friendly.
Disgust developed between the Indians and the settlers, whose encroachment on Indian lands provoked an era of turbulence. As early as 1745, Indian tribes joined together to drive the French off their land. The French and Indian War did not end until 1763. The Indians had succeeded in destroying many of the Western settlements. The British, superficially submissive to the Indians, promised that further migrations west would not extend beyond a specified boundary.
Evicted from their lands or, worse still, frankly ceding their property to the whites for a few baubles, Indians were ruthlessly pushed west. The battle in 1876 at Little Big Horn River in Montana, in which Sitting Bull and the Sioux tribes massacred General Custer’s cavalry, caused the whites to intensify their campaign against the redmen. The battle at Wounded Knee, South Dakota, in 1890 put an end to the last vestige of hope for amity between Indians and whites.
Although the Bureau of Indian Affairs has operated since 1842, presumhbly for the purpose of guarding Indians’ interests, Indians on reservations lead notoriously deprived lives. In recent times Indians have taken a militant stand and have appealed to the courts and the American people to improve their substandard living conditions.
From the passage, we can infer that the author______
选项
A、sympathizes with the American Indians
B、works for the Bureau of Indian Affairs
C、admires the settlers for their endurance
D、thinks the Indians were ferocious savages
答案
A
解析
本题询问作者的态度。作者的用词,如“indifferent”,“faithless white men”,“born friendly”,“were ruthlessly pushed west”,“substandard”,均明显地体现了作者对印第安人的同情。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/t2LK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
IseethisprincipalalloverasIgothroughmyday.Iseerimsoncarwheelsthatcostupwardsof$500,justforalittlebit
The6-daynegotiationsbetweenthePLOandIsraelaremainlyabout______
Whennooneansweredthedoor,she_____throughthewindowtoseeifanyonewasthere.
ManyAmericansdonotunderstandwhythereissomuchinternationalcriticismoftheUSpolicyon_____change.
Asa_________presidentoftheFund,hecloselyfolloweditsdevelopmentlongafterhisretirement.
Thecompanydecidedtoreducethenumberofworkers.Andtheirgroupwastargetedto______theburdenofjoblosses.
Shestumbledand______thecoffee.
Iunderstand______preparationthatstaffmustputinunderpressuretomeetthedeadline.
随机试题
下列关于原子吸收法操作描述正确的是()。
个人主义的致命缺点是()。
蛋白质分子中的氨基酸残基可被PKC磷酸化的是
采用虚构事实或隐瞒真相的方法,非法占有本单位财物,该行为属于()。
企业取得的以名义金额计量的政府补助,应计入当期损益。()
某投资者于某年1月1日以每张950元价格购买一批债券,该债券面值1000元,票面年利率10%,半年付息一次,期限5年,当年7月1日收到上半年利息50元,9月30日以980元卖出,则该投资者投资该债券的持有期年均收益率为()。
一播剧的出现以1924年1月15日英国伦敦广播电台播出的()为标志。
设f’(x)在[0,1]上连续且|f’(x)|≤M.证明:|f(x)dx-
设f(x)在(-∞,+∞)有一阶连续导数,且f(0)=0,f"(0)存在.若求F’(x),并证明F’(x)在(-∞,+∞)连续.
先逛店后网购(showrooming)指先到传统实体商店查看某件商品,之后到网上低价买人的行为。虽然网上的产品文字描述和图片展示很详尽,但是上网购物仍有各种不足之处。人们在购买某些商品前倾向于亲眼看一下,如果对商品满意,就回家从网上购买。购物网站上的卖家没
最新回复
(
0
)