首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Publicity (宣传,报道) offers several benefits. There are no costs for message time or space. An ad in prime time television may cost
Publicity (宣传,报道) offers several benefits. There are no costs for message time or space. An ad in prime time television may cost
admin
2010-12-30
65
问题
Publicity (宣传,报道) offers several benefits. There are no costs for message time or space. An ad in prime time television may cost $250, 000 or more per minute, whereas a five-minute report on a network newscast would not cost anything. However, there are costs for news releases (发布) , a publicity department, and other items. As with advertising, publicity reaches a mass audience. Within a short time, new products or company policies are widely known.
Credibility (可信度) about messages is high, because they are reported in independent media. A newspaper review of a movie has more believability than an ad in the same paper, because the reader associates independence with objectivity. Similarly, people are more likely to pay attention to news reports than ads. Readers spend time reading the stories, but they flip through (草草翻阅) the ads. Furthermore, there may be hundreds of ads in a magazine. Feature stories (专题报道) are much fewer in number and stand out clearly.
Publicity also has some significant limitations. A firm has little control over messages, their timing, placement (报道顺序) , or coverage. It may issue detailed news releases and find only small portions of them reported by the media; and media have the ability to be much more critical than a company would like. A firm may want publicity during certain periods, such as when a new product is introduced or new store opened, but the media may not cover the introduction or opening until after the time it would aid the firm. Similarly, media determine the placement of a story; it may follow a report on crime or sports. Finally, the media ascertain (确定) whether to cover a story at all and the amount of coverage to be devoted to it. A company-sponsored (赞助) job program might go unreported or receive three-sentence coverage in a local newspaper.
One of the reasons why feature stories seem more reliable than ads is that______.
选项
A、they are more believable
B、they are more objective
C、they are more interesting
D、they are much fewer in number and stand out clearly
答案
D
解析
本题为事实细节题。文章第二段讲到,读者花费时间读报道,但却草草翻阅广告,紧接着,交代原因“Feature stories are much fewer in number and stand out clearly.”故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/t4LC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Otherexperimentshaveshown【61】thebrainneedstimeto"digest"【62】hasbeenlearned.Thetimenecessary【63】thisis5to1
About70millionAmericansaretryingtoloseweight.Thatisalmost1outofevery3peopleintheUnitedStates.Somepeopleg
Awomanismorelikelytoseehercar,rifle,orcomputerasausefultoolbutnotinitselffascinating.
A、Visitinganexhibition.B、Travellingatour.C、Attendingameeting.D、Doingabusiness.C
Atpresent______thandoingwellinoursocialisteconomicconstruction.
Higherproductivityisessentialtotherisingoflivingstandardsandtothedecliningpricesofgoodsandservices.Buthigher
Onerequirementforthisjobisthatyoumustbe______toworkonweekends.
Itisreportedthattheearthquakecausedaserious______tothebridge.
ExperimentsaboardthespaceshipColumbiahavedisprovedatheoryonthehumannervoussystemwhichwonanAustrianprofessora
______theirluggage,thegroupoftouristshurriedtotheairport.
随机试题
关于管制的说法,下列选项正确的是:()
王某,40岁,男性,高级工程师。1年前由于家庭纠纷无法化解与妻子离婚,最近患者经常感到精力不足,脑力迟钝,入睡困难,多梦,易惊醒,工作稍久即感注意力不能集中,上班时自觉头昏、眼花、心慌、气短,被同事送入医院。该患者选用的镇静催眠药物的剂量正确的是
严重梗阻性黄疸的患者,下列哪些术前准备是正确的()。
A.表虚自汗B.外感风寒C.两者都选D.两者都不选玉屏风散的主治
右心室收缩期负荷增加的先天性心脏病是
如果你免费得到一张上海大剧院《剧院魅影》歌剧演出的门票,假定你无法将该门票出售或者转赠。同时你又获悉当天是上海美术馆举办法国印象派画展最后一天,而且你一直非常想去看这一印象派画展。如果印象派画展的门票是400元一张,而你对这一画展最多愿意出价是500元,也
这是一位老师执教《早操》巩固识字的片段:师:请从“苹果树”上摘一个带有你认识的字的“苹果”贴到黑板上。(教师出示教具苹果树)学生纷纷争抢“苹果”。(共10个字,没摘到字的同学又回到座位上)师:老师帮助你们贴到黑板上。(要贴的位置过高)
成差数列{an}中,a1=1,它的前11项的算术平均值是16,去掉其中一项后余下的项的算术平均值是14.8,那么去掉的是()
2015年8月29日第十二届全国人民代表大会常务委员会第十六次会议通过刑法修正案,主要针对如下问题进行修正:一些地方近年来多次发生严重暴力恐怖案件,网犯罪也呈现新的特点,有必要从总体国家安全观出发,统筹考虑刑法与其他维护国家全方面法律的衔接配套,修改、补充
ReadthisbrochureabouttheCanadiancity.SaintJohn,andanswerquestions13to18thatfollow.Canada’s
最新回复
(
0
)