首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Hero My mother’s parents came from Hungary, but my grandfather could trace his origin to Germany and also he was educate
The Hero My mother’s parents came from Hungary, but my grandfather could trace his origin to Germany and also he was educate
admin
2016-01-30
39
问题
The Hero
My mother’s parents came from Hungary, but my grandfather could trace his origin to Germany and also he was educated in Germany. Although he was able to hold a conversation in nine languages, he was most comfortable in German. Every morning, before going to his office, he read title German language newspaper, which was American owned and published in New York.
My grandfather was the only one in his family to come to the United States with his wife and children. He still had relatives living in Europe. When the First World War broke out, he lamented the fact if my uncle, his only son had to go, it would be cousin fighting against cousin. In the early days of the war, my grandmother begged him to stop taking the German newspaper and to take an English language newspaper, instead. He scoffed at the idea, explaining that the fact it was in German did not make it a German newspaper, but only an American newspaper printed in German. But my grandmother insisted, for fear that the neighbors may see him read it and think he was German. So, he finally gave up the German newspaper.
One day, the inevitable happened and my uncle Milton received notice to join the army. My grandparents were very upset, but my mother, his little sister, was excited. Now she could boast about her soldier brother going off to war. She was ten years old at the time, and my uncle, realizing how he was regarded by his little sister and her friends, went out and bought them all service pins, which meant that they had a loved one in the service. All the little girls were delighted. When the day came for him to leave, his whole regiment, in their uniforms, left together from the same train station. There was a band playing and my mother and her friends came to see him off. Each one wore her service pin and waved a small American flag, cheering the boys, as they left.
The moment came and the soldiers, all very young, none of whom had any training, but who had nevertheless all been issued uniforms, boarded the train. The band played and the crowd cheered. The train groaned as if it knew the destiny to which it was taking its passengers, but it soon began to move. Still cheering and waving their lags, the band still playing, the train slowly departed the station.
It had gone about a thousand yards when it suddenly ground to a halt. The band stopped playing, the crowd stopped cheering. Everyone gazed in wonder as the train slowly backed up and returned to the station, it seemed an eternity until the doors opened and the men started to file out. Someone shouted, "It’s the armistice. The war is over. " For a moment, nobody moved, but then the people heard someone bark orders at the soldiers. The men lined up and formed into two lines. They walked down the steps and, with the band playing behind, paraded down the street, as returning heroes, to be welcomed home by the assembled crowd. The next day my uncle returned to his job, and my grandfather resumed reading the German newspaper, which he read until the day he died.
The narrator’s mother wanted her brother to go to fight in the war, because______.
选项
A、like everybody else at the war time, she was very patriotic
B、she hated the war and the Germans very much
C、all her friends had relatives in war and she wanted to be like them
D、she liked to have a brother she could think of as a hero
答案
D
解析
细节推断题。根据题干关键词brother to go to fight in the war与原文第三段第三句中的brothergoing off to war对应,据此定位答案。原句中的boast about her soldier brother going off to war与选项D对应。故答案为D(她希望自己有个英雄哥哥)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/t6GO777K
0
考博英语
相关试题推荐
TheattackonFortSumternearCharleston______asharpresponsefromtheNorth,whichledtotheAmericanCivilWar.
Mostofustellonetwoliesaday,accordingtoscientistswhostudythesethings.Andwerarelygetcaught,becausetheliesw
Mostofustellonetwoliesaday,accordingtoscientistswhostudythesethings.Andwerarelygetcaught,becausetheliesw
It______metoseehiminsuchabadhealth.Hewassuchanenergeticandstrongyoungmanonlyseveralmonthsago.
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionallynarrated【C1】______anongoingstraggleagainst【C
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionallynarrated【C1】______anongoingstraggleagainst【C
Whenconcernedparentsprotesttheexcessivesexorviolenceontelevision,theyoftenseekcontroloftelevisionfromsomeouts
Whenconcernedparentsprotesttheexcessivesexorviolenceontelevision,theyoftenseekcontroloftelevisionfromsomeouts
Chooseatopicandwriteacompositionofabout300wordsbasedonwhatitconveys.RemembertowriteyourcompositiononAnswer
Inminuteshehastakenoverthewhole______,lyingunderthesinkandsquinting(眯眼看)upintothemachinery.
随机试题
甲氨蝶呤主要用于
若该桥的弹性模量为E=3.35×10N/mm4,梁跨中横截面面积A=3.4m2,惯性矩I=1.5m4,试判定公路-Ⅱ级荷载的冲击系数μ与( )项数值最为接近。当桥上作用的活载是挂车-100级,1号梁四分之一跨径处截面的弯矩最接近的数值是( )。
可变对价确定最佳估计数时,下列表述不正确的是()。
教育要遵循个体身心发展的规律。《学记》中的“当其可之谓时,时过然后学则勤苦而难成”。这句话反映了人的身心发展过程中存在()的现象。
心理学是研究___________发生、发展规律的科学。
劳动者在()情形下,依法享有社会保险待遇。①失业②生育③因工伤残④患职业病
会议记录的组成是()。
在大棚蔬菜等植物栽种过程中,可采用白天适当提高温度、夜间适当降低温度的方法,来提高作物的产量,这是因为温度可以影响光合作用的过程。下列选项中,不能影响光合作用的是:()
下列关于法的权利和义务性,表述不正确的有()。
在深度为5的满二叉树叶中,叶子结点的个数为()。
最新回复
(
0
)