首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Most readers underestimate the amount of rewriting it usually takes to produce a spontaneous reading. This is a great disadvanta
Most readers underestimate the amount of rewriting it usually takes to produce a spontaneous reading. This is a great disadvanta
admin
2014-01-13
92
问题
Most readers underestimate the amount of rewriting it usually takes to produce a spontaneous reading. This is a great disadvantage to the student writer, who sees only a finished product and never watches the craftsman who takes the necessary step back, studies the work carefully, returns to the task, steps back, returns, steps back, again and again. Anthony Burgess, one of the most productive writers in the English speaking countries, admits, "I might revise a page twenty times. " Ronald Dahl, the popular children’s writer, states, "By the time I’m nearing the end of a story, the first part will have been reread and changed and corrected at least 150 times... Good writing is essentially rewriting. I am positive of this. " Rewriting isn’t something that ought to be done. It is simply something that most writers find they have to do to discover what they have to say and how to say it. It is a condition of the writer’s life.
There are, however, a few writers who do little formal rewriting, primarily because they have the capacity and experience to create and review a large number of invisible drafts in their minds before they approach the page. And some writers slowly produce finished pages, performing all the tasks of revision, page by page. But it is still possible to see the sequence followed by most writers most of the time in rereading their own work.
Most writers can scan their draft first, reading as quickly as possible to catch the larger problems of subject and form, then move in closer and closer as they read and write, reread and rewrite.
What do most writers have in common?
选项
A、Spending a great deal of time plotting and drafting.
B、Performing all the tasks of revision at once.
C、Spending most of their time reading other’s works.
D、Rereading and rewriting their works.
答案
D
解析
细节事实题。根据题干关键词most writers定位原文尾段。原句中的reread and rewrite与选项D中的Rereading and rewriting对应。故答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/t9QO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Everymorning,Alliewakesupandaccompaniesherfriendtothewashroom.Sheturnsonthelight,soapsupawashcloth,andbegi
ToliveintheUnitedStatestodayistogainanappreciationforDahrendorf’sassertionthatsocialchangeexistseverywhere.
Manydifferentmeaningshavebeengiventothewordpoetry.ItwouldwearymyreadersifIweretodiscusswhichofthesedefini
Thegrowthofcell-phoneusersintheU.S.hastaperedofffromthebreakneckpaceof50%annuallyinthelate1990stowhatana
Thebusinessofadvertisingistoinventmethodsofaddressingmassiveaudiencesinalanguagedesignedtobeeasilyaccessible
ThemostfamouspainterinVictoria’shistoryisEmilyCarr.Whenshewasachild,shediscoveredthatwalkinginthewoods【C1】_
Experimentingwithhouseholdobjectscanoftengetyoungpeopleintrouble,butforoneintelligent,inquisitiveboy,itcreated
Manymentalinstitutionsthroughoutthecountryhavebeenturnedintodumpinggroundsforthousandsofoldsterswhohavenoplac
Thereisnotverymuchexperimentaldata______adecisionbetweenthetwopossibilities.
Thepolicearedoingallhecantobringthoseresponsibleforthebombingto______.
随机试题
下列关于原子吸收法操作描述正确的是()。
个人主义的致命缺点是()。
蛋白质分子中的氨基酸残基可被PKC磷酸化的是
采用虚构事实或隐瞒真相的方法,非法占有本单位财物,该行为属于()。
企业取得的以名义金额计量的政府补助,应计入当期损益。()
某投资者于某年1月1日以每张950元价格购买一批债券,该债券面值1000元,票面年利率10%,半年付息一次,期限5年,当年7月1日收到上半年利息50元,9月30日以980元卖出,则该投资者投资该债券的持有期年均收益率为()。
一播剧的出现以1924年1月15日英国伦敦广播电台播出的()为标志。
设f’(x)在[0,1]上连续且|f’(x)|≤M.证明:|f(x)dx-
设f(x)在(-∞,+∞)有一阶连续导数,且f(0)=0,f"(0)存在.若求F’(x),并证明F’(x)在(-∞,+∞)连续.
先逛店后网购(showrooming)指先到传统实体商店查看某件商品,之后到网上低价买人的行为。虽然网上的产品文字描述和图片展示很详尽,但是上网购物仍有各种不足之处。人们在购买某些商品前倾向于亲眼看一下,如果对商品满意,就回家从网上购买。购物网站上的卖家没
最新回复
(
0
)