首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Reading is not the only way to gain knowledge of the work in the past. There is another large reservoir(知识库)which may be called
Reading is not the only way to gain knowledge of the work in the past. There is another large reservoir(知识库)which may be called
admin
2014-05-25
38
问题
Reading is not the only way to gain knowledge of the work in the past. There is another large reservoir(知识库)which may be called experience, and the college student will find that every craftsman(工匠)has something he can teach and will generally teach gladly to any college student who does not look down upon them. But the demonstration(示范)and report of what happens, and how it happens are correct even if the reports are in completely unscientific terms(术语). Presently the college student will learn, in this case also, what to accept and what to reject.
Another source of knowledge is the vast store of traditional practices handed down from father to son, or mother to daughter, of old country customs, of folklore(风俗). All this is very difficult for a college student to examine, for much knowledge and personal experience is needed here to separate good plants from wild grass. The college student should learn to realize and remember how much of real value science has found in this wide, confused wilderness.
From this passage we can infer that______.
选项
A、we’ 11 invite the. craftsman to teach in the college
B、schools and books are not the only way to knowledge
C、scientific discoveries are based on personal experience
D、discoveries and rediscoveries are the most important source of knowledge for a college student
答案
B
解析
推理判断题。题干意思为“从整篇文章可以推断出以下哪个选项?”A为“我们要邀请工匠来大学上课”,B为“学校和书本不是学习知识的唯一途径”,C为“科学的发现以个人经验为依据”,D为“发现与再发现是大学生获得知识的重要途径”。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tBud777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
IinvitedJoeandLindatodinner,but______ofthemcame.
He______peoplewithlessknowledgethanhehas.
Howwouldyouunderstand"tablemanners"(Line1,Para.2)?Guestswhoareunfamiliarwithtablemannersoftenappearatdinner
Iusuallydon’ttakethesubwaytogettomyoffice,butit’sagoodthingIdidlastTuesday.I【B1】amansittingoppositeme
--WhattextbooksshallweusefortheJapanesestudents?--Thatisanotherquestion______we’lldiscusslater.
Toobad--Imissedtheearlytrain______onlyafewminutes!
Readingisnottheonlywaytogainknowledgeoftheworkinthepast.Thereisanotherlarge.reservoirwhichmaybecalledexp
Whatdoesthewritermainlytalkaboutinthispassage?Accordingtothecontext,theunderlined"simplereading"(Para.1)done
Wefindthatbrightchildrenarerarelyheldbackbymixed-abilityteaching.Onthecontrary,boththeirknowledgeandexperienc
随机试题
这辆小型载客汽车进入高速公路行车道的行为是正确的。
沟通网络一般是垂直的,遵循权力系统,并只进行与工作相关的信息沟通为()。
A、“三多,一少”B、乎吸加深、加快有酮味C、对称性肢体隐痛或烧灼痛,并有异样分布D、下肢疼痛,出现严重供血不足可致肢端坏疽E、反复发生疖肿高血糖症状()
《环境影响评价法》规定:设区的市级以上人民政府在审批专项规划草案,做出决策前,应当先由人民政府指定的环境保护行政主管部门或者其他部门召集有关部门代表和专家组成(),对环境影响报告书进行()。
路基测量钉线外边桩时,由道路中心线测出道路宽度,在道路边线外()m两侧,以距离5m、10m或15m钉边桩。
工程建设投资可以分为静态投资部分和动态投资部分,工程项目建设投资可以包括( )。
从医院的角度来看,下列各项属于医院社会工作内容的有()。
下列关于时间片的进程调度的叙述,正确的有()。
Whatistheprobablerelationshipbetweenthetwospeakers?
A、MajorEuropeanairlineswillgobankrupt.B、Europeanswillpaymuchlessfortraveling.C、Travelingtimebytrainbetweenmajo
最新回复
(
0
)