首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the beginning computers were human. Then they took the shape of metal boxes, filling entire rooms before becoming ever smalle
In the beginning computers were human. Then they took the shape of metal boxes, filling entire rooms before becoming ever smalle
admin
2010-10-28
41
问题
In the beginning computers were human. Then they took the shape of metal boxes, filling entire rooms before becoming ever smaller and more widespread. Now they are evaporating altogether and becoming accessible from anywhere.
That is about as brief a history of computers as anyone can make it. The point is that they are much more than devices in a box or in a data center. Computing has constantly changed shape and location -- mainly as a result of new technology, but often also because of shifts in demand.
The first" computers" were indeed people. The word originally meant an individual who solved equations, often using a mechanical calculator. Hundreds of them were employed by big companies that needed to do a lot of number-crunching, such as airplane manufacturers. It was only around 1945 that the word came to describe machinery.
But even after that,, computing kept undergoing changes -- or, in the jargon, platform shifts. The mainframe, the original computing platform, was replaced by minicomputers, which in turn gave way to personal computers, which are now being pushed aside by hand-held devices and smart-phones. With each step the architecture --- the underlying structure of computing -- became more distributed.
Now, this special report will argue, computing is taking on yet another new shape. It is becoming more centralized again as some of the activity moves into data centers. But more importantly, it is turning into what has come to be called a "cloud", or collections of clouds. Computing power will become more and more disembodied and will be consumed where and when it is needed.
The rise of the cloud is more than just another platform shift that gets geeks excited. It will undoubtedly transform the information technology (IT) industry, but it will also profoundly change the way people work and companies operate. It will allow digital technology to penetrate every corner of the economy and of society, creating some tricky political problems along the way.
What does the word "computers" originally mean according to the passage?
选项
答案
An individual who solved equations.
解析
由定位句可知,“computers”原来的意思就是“解方程的人”,故本题答案是An individual who solved equations.
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tKz7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、AsoneofthegreatestAmericanscholars.B、AsoneofAmerica’smostingeniousinventors.C、Asoneofthefoundingfathersof
Francemightbedescribedasan"all-round"country,onethathasachievedresultsofequalimportanceinmanydiversebrancheso
A、Beforeitgetscolder.B、Beforeitgetswarmer.C、Beforeitbecomeswindy.D、Beforewetweathercomes.D
A、Oneneedstodrinkaendofcoffeebeforetheprofessor’sclass.B、HeknowsProfessorJohnson.C、Theprofessor’sclassesarei
Inanefforttoproducethelargest,fastest,themostluxuriousshipafloat,theBritishbuilttheTitanic.Itwassosuperior
Goingthroughlifeasaperfectionistwillalwaysdamageyourself-esteemandstripyouofanywarmfeelingsofself-acceptance
A、Themandidn’thavemuchtimetospendworkingonhisessay.B、Themanwastoobusytocompletetheassignment.C、Themanshou
Thereisnodenyingthatourworldisbecomingmoreandmoredeveloped.Duetothe【B1】______conveniencesbroughtaboutbythe
Thereisnodoubtaboutit:theEarthreallyisgrowingwarmer.Ifyouliveinacity,thatis,urban【C1】______haveknownfory
A、British,B、Americans.C、Germans.D、Japanese.C信息明示题。由文章开头可知,灵活工作时间机制由德国人发明,所以C正确。
随机试题
C2b4b3bH因子
可引起周围神经炎的药物是
()是除海洋产业和空间科学技术产业外一切产业项目的支撑基础。
应当在“应收账款”账户贷方核算的是()。
①切割成相同大小隔间的写字楼,吃住挤在6平方米的年轻人,月收入过万但需苦练720小时的工作流程——这就是网红工厂的生态。通过新老主播连麦、互刷礼物、买热门等推广手段,经纪公司“制造”出了千千万万个同质化的赚钱机器。但这种枯燥辛苦的生活并没有阻挡更多人涌入这
针对最近风靡网络的“抢票插件”,某专家认为,铁道部12306订票网站、电话售票渠道的开通,是为了营造公平、公正的购票环境,而使用“抢票插件”就等于插队,破坏购票规则,加上软件:本身的破坏性,最终伤害的是整个购票系统的安全。以下陈述除了哪项,均能构成对该专家
设α=()T,A=I-ααT,B=I+2ααT,其中I是4阶单位矩阵,则AB=[].
在法律运行中,最大量、最经常的工作指的是
Whatdoesitmeantobeintelligent?Mostpsychologistsagreethatabstractreasoning,problemsolving,andtheabilitytoacqui
AftertheviolentearthquakethatshookLosAngelesin1994,earthquakescientistshadgoodnewstoreport:thedamageanddeath
最新回复
(
0
)