首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Imagine a world in which children would be the rulers and could decide not only the outcome of each and every occurrence, but al
Imagine a world in which children would be the rulers and could decide not only the outcome of each and every occurrence, but al
admin
2009-05-24
71
问题
Imagine a world in which children would be the rulers and could decide not only the outcome of each and every occurrence, but also dictate the very structure and form of the environment. In this world, a child’s wildest thoughts would become reality, limited only by the extent of his or her imagination.
While such a world might sound both fantastic and frightening, at least from a logical, adult perspective, it does exist. What’s more, it has been in existence for some time and is populated by hundreds of thousands of children who spend hours within its boundaries experimenting and learning. This world is not real, at least not in the traditional sense, but exists within a computer and is generated by an educational programming language called LOGO. Unlike other computer languages and programs that are designed to test children and provide applications that formally dispense information, LOGO allows children, even preschool children, to be in total control. Children teach the computer to think and as a result develop and sharpen their own reasoning abilities.
选项
A、the limits of their imagination
B、the structure and form of the environment
C、the reality of life
D、the rules of the society
答案
A
解析
首段第二句In this world,a child’s wildest thoughts would become reality,limited only by the extent of his or her imagination是本题的依据。其中this world就是上一句提到的(Imagine) a world in which...;the extent of his or her imagination意思同A项the limits of their imagination。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tPYi777K
本试题收录于:
GCT工程硕士(英语)题库专业硕士分类
0
GCT工程硕士(英语)
专业硕士
相关试题推荐
Michael:TheJohnsonsaremovingnextweek.Wearegoingtohaveagoing-awaypartyforthemSaturday.Tracy:Ididn’trealizet
PsychologistGeorgeSpilichandcolleaguesatWashingtonCollegeinChestertown,Maryland,decidedtofindoutwhether,asmany
WhendidAmyJohnsonbecomeinterestedinflying?HowlongdidittakehertoflytoAustralia?
Thereisanincreasingdemandfor______.Duringyourtrainingperioditisimportant______.
Accordingtotheauthor,abachelorresistsmarriagechieflybecause______.Whatistheauthortryingtotellus?
A:Goodmorning,madam.Iwonderifyoucouldsparemeafewminutesofyourtime?B:______A:Well,actuallyIrepresenttheN
Manufacturingcompaniesspendmillionsofpoundstryingtoconvincecustomersthattheftproductsare______tothoseofothers.
Secretary:______Manager:Definitely.
SpeakerA:AreyouMs.Kelsey,theofficemanager?SpeakerB:______
随机试题
我国的根本政治制度是()。
急性肾小球肾炎可有如下几项表现,但除外
必须持有《药品经营许可证》的企业是()
下列专项规划在草案上报审批前提出环境影响报告书的是()。
拟建项目的财务评价需要在()工作初步完成和确定的基础上进行。
下列关于直流电动机的说法中,错误的是()。
下列属于政策性金融债券的发行主体的是()。
下列各项中,应列入利润表“营业收入”项目的是()。(2013年)
雁荡山是浙江著名的旅游胜地,属致密坚硬的火山______山体。
窗体上有1个名称为Textl的文本框,1个名称为Labell的标签。程序运行后,如果在文本框中输入信息,则立即在标签中显示相同的内容。以下可以实现上述操作的事件过程为()。
最新回复
(
0
)