首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Distance Education I . Introduction of distance education —focus: 【T1】 and technology 【T1】________ —aim: delivering teaching on
Distance Education I . Introduction of distance education —focus: 【T1】 and technology 【T1】________ —aim: delivering teaching on
admin
2018-04-04
78
问题
Distance Education
I . Introduction of distance education
—focus: 【T1】 and technology 【T1】________
—aim: delivering teaching on an individual basis to students who
are not physically present in a traditional educational setting
II. Studying online vs. going abroad
—studying online
—advantages: lower costs: flexible 【T2】 : 24-hour-a-day 【T2】________
access to learning materials
—disadvantages:no human 【T3】 of meeting people face to 【T3】________
face, etc. —going abroad
—advantages: opportunities to learn a new culture: new friends
to practice the language with: chances to see different parts of
the world
—disadvantages: the challenge of 【T4】 a new culture and 【T4】________
way of life, etc.
III. Reasons why educational institutions 【T5】 distance learning 【T5】________
—expanding access
—alleviating capacity 【T6】 【T6】________
—making money from 【T7】 【T7】________
—catalyst for institutional transformation
IV. Methods of 【T8】 of continuing education 【T8】________
—much continuing education makes heavy use of distance learning
— 【T9】 study, videotaped/CD-ROM material, broadcast 【T9】________
programming, etc.
—conference-type group study
— 【T10】 education 【T10】________
【T10】
Distance Education
More and more universities around the world are offering opportunities for students to obtain degrees online from the comfort of their own homes, and many of these institutions are accredited, meaning that they have met certain standards of excellence.
(1) Distance education or distance learning is a field of education that focuses on teaching methods and technology with the aim of delivering teaching, often on an individual basis, to students who are not physically present in a traditional educational setting such as a classroom.
If you decide to take language courses online or any subject for that matter, be sure to evaluate the benefits of studying online vs. going abroad. (2) The advantages of studying online are that the costs are usually lower, you can study at your own pace, and you have access to the materials 24 hours a day from almost any computer in the world. (3) However, you won’t get the human interaction of meeting people face to face like you would if you were physically attending a school overseas. On the other hand, the advantages of going overseas may include day-to-day opportunities to learn a new culture, meeting new friends with whom you can use and practice the language, and chances to see different parts of the world. (4) However, there may be a number of disadvantages for some, including expenses, time away from one’s school, family, or work life, and the challenge of adapting to a new culture and way of life.
Diana G. Obliger, writing specifically of the US context, has identified (5) four broad reasons why educational institutions might embrace distance learning.
First, expanding access: Distance education can assist in meeting the demand for education and training demand from the general populace and businesses, especially because it offers greater possibility of flexibility.
(6) Second, alleviating capacity constraints: Being mostly or entirely conducted off-site, the system reduces the demand on institutional infrastructure such as buildings.
(7) Third, making money from emerging markets: She claims an increasing acceptance from the population of the value of lifelong learning beyond the normal schooling age, and that institutions can benefit financially from this by adopting distance education.
Fourth, catalyst for institutional transformation: The competitive modern marketplace demands rapid change and innovation, for which she believes distance education programs can act as a catalyst.
(8) The method of delivery of continuing education can include traditional types of classroom lectures and laboratories. However, (9) much continuing education makes heavy use of distance learning, which not only includes independent study, but can include videotaped/CD-ROM material, broadcast programming, online/Internet delivery and online interactive courses.
In addition to independent study, the conference-type group study, which can include study networks as well as different types of seminars/workshops, can be used to facilitate learning.
(10) Virtual education is a term describing online education using the Internet. This term is used in K-12 schooling, often to refer to cyber schools, and in higher education, where so-called virtual universities have been established. A virtual program is a study program in which all courses, or at least a significant portion of the courses, are virtual courses.
选项
答案
virtual
解析
由句(10)可知,讲座最后提到了虚拟教育,虚拟教育是描述利用网络进行在线教育的术语。因此填入virtual。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tQxK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
BilingualEducationI.BilingualEducation—Bilingualeducationprovidesinstructioninboththestudents’nativelanguageand
BilingualEducationI.BilingualEducation—Bilingualeducationprovidesinstructioninboththestudents’nativelanguageand
A、Listentoothers’advice.B、Sticktoyourownmind.C、Becarefultostartyourcareer.D、Tryyourbesttoearnmoney.B本题考查事实。
Weshouldcatcheverychancethatpresentsitself.Theunderlinedpartmeans______.
[A]local[I]recalling[B]responsible[J]function[C]originally[K]exchange[D]finance[L]overseas[E]issuing[M]preca
Ibroke______thepovertybarrieranditwaseducationthatdidit.
WillE-booksReplaceTraditionalBooks?WiththedevelopmentofITtechnology,e-booksgetmoreandmorepopular.Somepeopl
OneWaytoEliminatetheGenerationGapManyparentsadmitthatthereisgenerationgapbetweenthemandtheirchildren.How
A、Speciesextinction.B、Ozonedepletion.C、Greenhouseeffect.D、Airpollution.A本题考查细节。由句(8—2)可知,达芙妮认为汽车会产生很多污染物,这会造成臭氧层空洞,故排除B。
BritishEducationalSystemI.TheprimaryandsecondaryeducationinBritain1)Childrengotoprimaryschoolattheageof【T1】【T
随机试题
()从膀胱通向体外,具有排尿、排精、排卵的功能。
传染性非典型肺炎的隔离措施有哪些?
应用软件是指()。
期货公司股东、实际控制人成为本公司资产管理业务客户的,期货公司应当自签订资产管理合同之日起5个工作日内,向中国证监会备案,并在中国期货业协会网站上披露其关联关系或者亲属关系。()
银行营销管理包括()。
《文化和旅游部国家卫生健康委关于做好旅游景区疫情防控和安全有序开放工作的通知》规定,疫情防控期间,旅游景区的开放原则是()。
(2017·山东)古代教育的一般组织形式是()
中国文房四宝协会主办的第31届全国文房四宝艺术博览会在北京展览馆开幕,端砚价格涨幅达到二三十倍。由于端砚所用石材属于不可再生的稀有矿产资源,广州省政府十年前就发布政策停止开采了。对上述现象体现的经济常识的解读正确的是()。
[a][b]处恰当的措辞是()。对文中“体”与“用”理解正确的一项是()。
SomecallittheSmartShooter,anewrifleforAmericaninfantrytroopsthatistwoweaponsinone,isaccurateupto1,000yar
最新回复
(
0
)