首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He disliked his teachers. B、His parents no longer supported him. C、It’s cool for boys of his age not to care about studies. D、
A、He disliked his teachers. B、His parents no longer supported him. C、It’s cool for boys of his age not to care about studies. D、
admin
2012-06-20
75
问题
Tom was one of the brightest boys in the year, with supportive parents. But when he was 15 he suddenly stopped trying. He left school at 16 with only two scores for secondary school subjects. One of the reasons that made it cool for him not to care was the power of his peer group.
The lack of right male role models in many of their lives — at home and particularly in the school environment — means that their peers are the only people they have to judge themselves against.
They don’t see men succeeding in society so it doesn’t occur to them that they could make something of themselves. Without male teachers as a role model, the effect of peer actions and street culture is all-powerful. Boys want to be part of a club. However, schools can provide the environment for change, and provide the right role models for them. Teachers need to be trained to stop that but not in front of a child’s peers. You have to do it one-to-one, because that is when you see the real child.
It’s pointless sending a child home if he or she has done wrong. They see it as a welcome day off to watch television or play computer games. Instead, schools should have a special unit where a child who has done wrong goes for the day and gets advice about his problems — somewhere he can work away from his peers and go home after the other children.
Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.
32. Why did Tom give up studying?
33. What seems to have a bad effect on students like Tom?
34. What should schools do to help the problem schoolboys?
35. When is a teacher’s work most effective with a schoolboy?
选项
A、He disliked his teachers.
B、His parents no longer supported him.
C、It’s cool for boys of his age not to care about studies.
D、There were too many subjects in his secondary school.
答案
C
解析
选项表明本题与He的负面消息有关。短文开始提到,One…reasons that made it cool for him not to care was the power of his peer group,即原因之一就是受同龄人的影响,他认为不学习会显得很酷,故答案为[C]。其中的boys of his age对应短文中的his peer group.
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tSf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Thebetterdefinedyourhiringprocessis,themoreeasilyitwillbeadheredto.Isuggestthatyouuseamulti-stageinterview
ThereisprogresstowardapossibletreatmentforlungdiseasessuchasSARS(severeacuterespiratorysyndrome).Researchersha
A、Becauseshewantstostudyforatest.B、Becauseshewantstogoswimmingatthestudentcenter.C、Becauseshehastodoresea
Changesinthewaypeoplelivebringaboutchangesinthejobsthattheydo.Moreandmorepeopleliveintownsandcitiesinste
Teachingisahighly-complexoccupation.Ithasbeendescribedintermsofverydifferenttypesofroles.Forexample,teachers
A、Eyecontactisveryimportantinrelationships.B、Themoreeyecontact,thebetter.C、Thelesseyecontact,theworse.D、Commu
A、reachingthingsonshelvesB、seeingoverthehoodofhercarC、carryingherluggageD、ridingherbicycleB此题考听细节的能力。只有B在原文中提及
A、15points.B、30points.C、45points.D、75points.B推理题。短文中提到Ifyouwriteanincompletesentence,you’velost10points,因此如果是写了三
A、Diet.B、Weightcontrol.C、Aerobicexercise.D、Eatinghabitsandexercise.D主旨题。通常听力对话的主旨题在开头对话中能提供,但要注意对话中的转折连词。本对话中开头听到diet,但
Hefavoredtheeffortstoimproverelationswith_____________(所有爱好和平的国家).
随机试题
洞庭青草,近中秋,________。(《念奴娇.过洞庭》
已注册登记的小型载客汽车有下列哪种情形,所有人不需要办理变更登记?
简述政府与国家的关系。
背景某超高层建筑工程,工期较紧,外幕墙与室内精装修同时进行施工,采用四台SCD200/200G型高速施工电梯运输人员及材料。电梯安装位置与各楼层搭设过桥连接,并设置相应的安全防护措施。电梯拆除后再进行相应位置的幕墙封闭。装饰装修由某
下列关于船舶吨税的表述中,错误的是()。
简述学生产生不良行为的原因。
行政监督分为政府自我监督和行政外部监督,下列哪一项属于政府自我监督?
在社会学习论看来,学习的机制主要有()。
下列关于法律与政治的一般关系的命题中,不能成立的是()。
占
最新回复
(
0
)