首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There are some objects in the sky that move so quickly that sometimes you only see them out of the corner of your eye. These are
There are some objects in the sky that move so quickly that sometimes you only see them out of the corner of your eye. These are
admin
2018-08-10
67
问题
There are some objects in the sky that move so quickly that sometimes you only see them out of the corner of your eye. These are some of the huge number of bits of rock and dust that are floating around in space, called meteoroids. Normally, we cannot see them at all, but if they travel too close to the Earth, they get caught by the pull of the Earth, and begin to fall towards us. They fall faster and faster, until they hit our atmosphere(大气层), by which time they are going so fast that they begin to burn up, and all that you see is a flash of light that moves very quickly across the sky and disappears. These shooting stars, or meteors as they are properly called, are quite common, and sometimes you may see several in a night.
Most meteoroids are very small bits indeed, and they burn up long before they get to the Earth. However, a very few do manage to get all the way through the atmosphere, and actually fall to the ground. Usually they do not do much damage, although this is not always the case.
Meteoroids that actually manage to reach the Earth are called
meteorites
. Most countries have places where meteorites have struck the Earth. Some of these places are very large indeed and are tourist attractions.
The word "meteorites" (Line 1, Para. 3) refers to pieces of rock that________.
选项
A、move fast in outer space
B、have been found at a tourist centre
C、flash through space at a high speed
D、have fallen onto the Earth from space
答案
D
解析
细节题。题干意为“‘meteorites’(第三段第一行)是指那些______的石头碎片。”根据本文第三段第一句话“Meteoroids that actually manage to reach the Earth are called meteorites.”可知,真的到达地面的流星被称为陨石,故D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tSrd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Sheoncesaid:"WhenpeopleaskmeifwritinghasbeenahardoreasyroadIalwaysanswerwiththefamoussaying,’theendisn
It’smyfirstwritinginthenewclass.IafraidImay76.______makelotsofmistake.Butwithoutpractice,Icannever
It’smyfirstwritinginthenewclass.IafraidImay76.______makelotsofmistake.Butwithoutpractice,Icannever
Footballis,Isuppose,themostpopulargameinEngland;onehasonlytogotooneoftheimportantmatchestosee.Richandpo
Footballis,Isuppose,themostpopulargameinEngland;onehasonlytogotooneoftheimportantmatchestosee.Richandpo
JonathanRiverslivedaloneinaneathouseinComptonStreetandworkedinLondon.Likemanyothersinglemenintheirmiddlea
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)onthemarket.Itseemstomethatthereare(36)
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)onthemarket.Itseemstomethatthereare(36)
Theaimoftheteacheristogethispupilsasquicklyaspossibleovertheperiodinwhicheachprintedsymbol(符号)islookeda
Theaimoftheteacheristogethispupilsasquicklyaspossibleovertheperiodinwhicheachprintedsymbol(符号)islookeda
随机试题
报表系统中,可以用()来唯一标识一个表页。
A.±1%B.±2.5%C.±5%D.±7.5%E.±10%平均重量0.30g以下的片剂重量差异限度为
哪个囊肿X线检查无改变
如图6-12所示,等直径管,考虑损失,A-A断面为过流断面,B-B断面为水平面,各点的物理量有以下关系()。
X公司本月应付职工薪酬总额为195000元,其中,车间生产工人工资为150000元,车间管理人员工资20000元,厂部行政管理人员工资15000元,从事专项工程人员工资10000元,则( )。
明代中期逐步取代浙派在画坛上霸主地位的是(),此画派因地域而得名。这一画派由画家沈周首先开创,他们师法元人,远追唐宋名家,形成了自己的画风。
身体或某部分在单位时间内移动的距离称为()。
某实验,有两个自变量A和B,其中A因素共有三类,B因素也有三类。交叉分组后共得到九种实验处理,每个处理中有两名被试。实验结束时对他们进行测试,最后获得的数据是反应时间。经过数据分析后,得到如下的结果分析表。请问:请写出假设检验的步骤
SomesleepdrugsdomorethanmakeyousleepTheUnitedStatesFoodandDrugAdministration(美国食品及药品管理局)hasorderedcompani
任何情况下我们都不能向困难屈服。(yield)
最新回复
(
0
)