首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It risks the healthy growth of children. B、It makes weddings too expensive to prepare for new couples. C、It makes people feel
A、It risks the healthy growth of children. B、It makes weddings too expensive to prepare for new couples. C、It makes people feel
admin
2014-09-30
76
问题
Traditionally, it was the parents of the bride who worried about planning their daughter’s big day. Now it is the children who are being asked to organise their parents’ wedding, in a BBC reality show.
(22)In Marrying Mum & Dad, children as young as seven will be allowed to spend up to £10 000 on each wedding, picking out bridal gowns and dreaming up surprising themes. The corporation says that it wants to see parents who are cohabiting, those remarrying after divorce, and even homosexual couples participating, to "reflect modern Britain. "(23)But critics claim that it risks trivialising marriage and gives children a huge amount of responsibility which they may not be able to handle.
The series for CBBC, the corporation’s digital channel for primary school age children, will ask children aged between seven and twelve to arrange the character and style of the wedding or civil partnership.(24)They will be asked to oversee as many aspects of the day as they want, from the transport and entertainment to the dress and cake— though they will not be allowed to arrange hen nights or stag parties.(25)Parents on the show will have to be prepared to adapt to youthful tastes. Producers said they were anticipating unconventional ideas, which could see parents walking down the aisle dressed as animated characters, such as Shrek and Princess Fiona. Ninder Billing, the executive producer of Marrying Mum & Dad, said, "marriages are increasingly taking place where children are already in the picture and this is something we can take for granted. "
22. What can be inferred about Marrying Mum & Dad?
23. What is the voice of critics mainly about?
24. What will CBBC ask the primary school age children to do?
25. What will parents have to do on the show?
选项
A、It risks the healthy growth of children.
B、It makes weddings too expensive to prepare for new couples.
C、It makes people feel weddings are not being taken seriously.
D、It has negative influence on children.
答案
C
解析
短文中间部分提到,批评人士称,让孩子为父母办婚礼会让人觉得节目轻视婚礼,并让孩子们承担起过大的责任。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tTm7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Tobestprotectthreatenedplants,inefficientnationalparksshouldbesoldoffandtheproceedsusedtobuymorecost-effectiv
Cryingishardlyanactivityencouragedbysociety.Tears,betheyofsorrow,anger,orjoy,typicallymakeAmericansfeeluncom
Cryingishardlyanactivityencouragedbysociety.Tears,betheyofsorrow,anger,orjoy,typicallymakeAmericansfeeluncom
A、Theycouldn’tbearthecoldnessunderground.B、Theycan’tfindfoodinthedaytime.C、Theycannotfindwaterinthedesertdur
Today,moreandmorepeopleintheUnitedStatesareusingcreditcardsinsteadofmoneytobuythethingstheyneed.Almostany
A、They’rewillingtotakerisks.B、Theyhavelong-termfinancialplans.C、Theyseldomgooninstinct.D、Theybuyfewstocks.A男士
Ourgovernmentrecentlyhasfocusedontheimportanceofinvestmentincleanenergyandenergyefficiencyasthebestwaytosus
Researchershavefoundthatpeople’smentalabilitiespeakat22beforebeginningtodeterioratejustfiveyearslater.Theresu
TheU.S.governmentisaskingAmericanstoeatlessandexercisemoreinanefforttostemthecountry’sincreasingepidemicof
A、Inareader’sclub.B、Inagrocerystore.C、Inasecond-handbookstore.D、Inapublisher’soffice.C细节题。对话一开始,女士就说男士喜欢逛二手书店(se
随机试题
当锅炉严重缺水时,应请示停炉。
一般而言,非程序化决策的决策者主要是()
简述波特的五力竞争模型的内容。
下列腧穴中,位于两肌腱之间的穴位有
下列有关法律论证中内部证成和外部证成的说法中哪些是正确的?()
在求取净收益中,运营费用包括()。
下列关于证券发行承销团承销证券的表述中,不符合证券法律制度规定的是()。,
下列各项中,属于会计核算的有()
事故单位在发生食品安全事故后未进行处置、报告的,由有关主管部门按照各自职责分工责令改正,给予警告;隐匿、伪造、毁灭有关证据的,责令停产停业,没收违法所得,并处()以下罚款;造成严重后果的,吊销许可证。
请根据下面的文字分析《格林童话》的语言特色。狼以前是和狐狸住在一起的,而且狼要什么,狐狸就得去做,因为狐狸较弱。有一次他们一起穿越一片大森林,狼说:“红狐,去给我找点吃的,不然我就把你给吃了。”狐狸回答说:“我知道附近有个农场,里面有两只小羊。如
最新回复
(
0
)