首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Seventeenth-century houses in colonial North America were simple structures that were primarily functional, carrying over tradit
Seventeenth-century houses in colonial North America were simple structures that were primarily functional, carrying over tradit
admin
2014-04-23
76
问题
Seventeenth-century houses in colonial North America were simple structures that were primarily functional, carrying over traditional designs that went back to the Middle Ages. During the first half of the eighteenth century, however, houses began to show a new elegance. As wealth increased, more and more colonists built fine houses.
Since architecture was not yet a specialized profession in the colonies, the design of buildings was left either to amateur designers or to carpenters who undertook to interpret architectural manuals imported from England. Inventories of colonial libraries show an astonishing number of these handbooks for builders, and the houses erected during the eighteenth century show their influence. Nevertheless, most domestic architecture of the first three-quarters of the eighteenth century displays a wide divergence of taste and freedom of application of the rules laid down in these books.
Increasing wealth and growing sophistication throughout the colonies resulted in houses of improved design, whether the material was wood, stone, or brick. New England still favored wood, though brick houses became common in Boston and other towns, where the danger of fire gave an impetus (推动,促进) to the use of more durable material. A few houses in New England were built of stone, but only in Pennsylvania and adjacent areas was stone widely used in dwellings. An increased use of brick in houses and outbuildings is noticeable in Virginia and Maryland, but wood remained the most popular material even in houses built by wealthy landowners. In the Carolinas, even in closely packed Charleston, wooden houses were much more common than brick houses.
Eighteenth-century houses showed great interior improvements over their predecessors. Windows were made larger and shutters removed. Large, clear panes replaced the small leaded glass of the seventeenth century. Doorways were larger and more decorative. Fireplaces became decorative features of rooms. Walls were made of plaster or wood, sometimes elaborately (精心地,精巧地) paneled (镶嵌,分格). White paint began to take the place of blues, yellows, greens, and lead colors, which had been popular for walls in the earlier years. After about 1730, advertisements for wallpaper styles in scenic patterns began to appear in colonial newspapers.
The passage implies that the rules outlined in architectural manuals were______.
选项
A、generally ignored
B、legally binding
C、not strictly adhered to
D、only followed by older builders
答案
C
解析
本题是一道推断类问题。问文章暗示人们对建筑指南手册中所列的常规做法做了什么。文章第二段指出,殖民地的业余设计者或木匠参照从英格兰带来的建筑手册设计房子,殖民地的图书馆的藏书里现在还有令人吃惊的大量的建筑指南手册,而18世纪建造的那些房子也深受这些书的影响,但是18世纪70年代前的家庭建筑也表现出设计者的爱好有所不同和他们灵活运用书中所列的常规做法的差异。因此,本题的正确答案应是C“没有严格遵循那些常规做法,而是做灵活变通”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tbWO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Alineinasongasks,"Doesanyonereallyknowwhattimeitis?"Thisquestioncouldeasilyapplytocalendars!Didyouknowth
Thechiefeditorthoughthetooksomelibertieswiththeoriginalintranslation.Soitwasnecessarythathemakethe______sugg
Insomeculturestheessenceofmagicisitstraditionalintegrity;itcanbeefficientonlyifithasbeen______withoutlossfr
Withinhoursofappearingontelevisiontoannouncetheendofconscription,PresidentJacquesChiracmovedquicklytopreventa
Withinhoursofappearingontelevisiontoannouncetheendofconscription,PresidentJacquesChiracmovedquicklytopreventa
Whatwillmanbelikeinthefuture—in5,000oreven50,000yearsfromnow?Wecanonlymakeaguess,ofcourse,butwecanbes
PresidentCoolidge’sstatement,“ThebusinessofAmericaisbusiness,”stillpointstoanimportanttruthtodaythatbusinessin
ThereisnogreaterpowerintheworldtodaythanthatwieldedbythemanipulatorsofpublicopinioninAmerica.【T1】Nokingor
TheUnitedNationsWorldFoodProgramsays______couldpushonehundredmillionpeopleintohunger.
随机试题
统计表明,大多数汽车的交通事故发生在中速行驶中,很少的事故发生在150公里/小时以上的行驶速度,因此高速行驶比较安全。以下哪项最能反驳上述论证?
巴金的处女作是()
案例2014年,G淀粉公司雇佣临时人员把仓库改造成第三生产车间。该车间为长80m、宽50m、高15m的框架砖混结构建筑,分成打包间和产品暂存间。打包间用7m高砖墙与暂存间分隔。打包间内有打包机8台、振动筛8台。振动筛安装在6m高的二层
泡沫灭火系统在管道安装后应进行()。
回购协议的实质是()。
工作已经十年的缪老师对于教学工作感到乏味无聊,非常煎熬。他可能是()。
万老师脾气急躁,有一次打了小夏同学一巴掌,小夏的母亲第二天来学校找万老师。如果你是万老师,你会()。
在长度为n的顺序表中,求第i个元素的直接前驱算法的时间复杂度为O(1)。()
Cisco3548交换机采用telnet远程管理方式进行配置,其设备管理地址是222.38.12.23/24,缺省路由是222.38.12.10下列对交换机预先进行的配置,正确的是()。
A.techniqueB.processesC.testedD.procedureE.typicallyF.smallG.competentH.gainI.vagueJ.affluentK.sugg
最新回复
(
0
)