首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What is it that attracts so many people to diving? The reasons are as diverse as the available experiences. Drift divers ro
What is it that attracts so many people to diving? The reasons are as diverse as the available experiences. Drift divers ro
admin
2019-03-27
50
问题
What is it that attracts so many people to diving? The reasons are as diverse as the available experiences.
Drift divers roll off their boats into strong tidal currents which shoot them rapidly down gullies and over reefs for a kilometer or more. Stopping is nigh impossible—like trying to stand in a hurricane. With one hand firmly gripping your partner, it is just possible to steady yourself and steer with your free hand, dodging the rocks that emerge ghost-like from the fog. This is underwater motorway madness, a crazy freedom. In these fast currents, plankton feeders emerge for an eas-y meal and divers with quick reflexes can sometimes grab an unwary scallop.
Depth divers enjoy a different kind of trip. Ascending and descending is like night flying: unable to see either surface or bottom, you depend on your depth gauge to measure progress. If there is a line to follow to the bottom, it will gradually disappear into eerie nothingness. This is the limbo of diving: weightless and apparently motionless, you see nothing but your fellow diver. When the bottom finally rises from the gloom to meet you, the surrounding world is completely blue-green, because the deeper you go the more the colours from the red end of the colour spectrum are progressively absorbed by the water. Pressure squeezes your suit, your mask, your buoyancy regulator and your lungs, all of which have to be repeatedly inflated. You are in a dark, cold and totally alien environment.
Then there are wreck divers. Some, armed with navigation charts and comprehensive underwater toolkits strapped to their waists, become so weighed down with mementoes it is a wonder they manage to surface at all. Most, however, are happy simply to swim along hulls that sometimes stand 15 metres or more from the sea floor, forming artificial reefs that attract a profusion of marine life. Most wrecks are just huge chunks of broken steel and many of the more intact or important ones are protected.
Wrecks offer plenty of fascinating enclosed spaces, but only the foolhardy or the very experienced venture deep inside them. Sounds of breathing are amplified by chambers of rusting steel, and bubbles run horizontally along the plates above, seeking a way to the surface. Lobsters and conger eels peer out from their crannies, grotesquely enlarged by their proximity and the magnifying effects of water.
For me, the ultimate thrill is night diving. All kinds of creatures, hidden during the day, e-merge at night to feed, mate and exercise. Because it is only possible to see what the torch beam picks out, colours are more defined and your attention becomes more focused. Switch off your torch and you are surrounded by the dull glow of phosphorescence(磷光), which gradually fades to total inky blackness.
Questions 56—60
Decide whether the following statements are true(T)or false(F)according to the passage.
According to the writer, the main attraction of drift diving is the speed at which the diver moves.
选项
A、TRUE
B、FALSE
答案
A
解析
文章第二段描述漂流潜水者在水下的情况,提到潜水者们在水下是不可能停下来的,这就好像试图站在飓风中。从文中的“This is underwater motorway madness,a crazyfreedom(这就是水下高速公路的疯狂,疯狂的自由)”可知,作者认为,这种水下快速移动的刺激就是漂流潜水吸引人的地方。题干描述与文章意思一致,因此正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tcNK777K
本试题收录于:
C类竞赛(非英语专业本科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
C类竞赛(非英语专业本科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Neverbefore______somanypeopleinourcountrybeeninterestedinathleticsports.
Incomparisonwiththelivesofotherpostgraduatestudents,thelifeofastudentdoctorisfarfromeasy.Despitetheheavywo
Turninyourcollectionofindustry-suppliedfreebiesandGoodmanwillsendbackafewreplacementpensbearingtheNoFreeLunc
Afewyearsago,peopleinEnglandvotedforthegreatestpersonofalltimefromtheircountry.Theywerenotjustvotingfort
WaterforLifeWaterisessentialforlife.Yetmanymillionsofpeoplearoundtheworldfaceawater【C1】______(short).Man
Robotsareusefulinexploringspacebecausetheycanworkintheconditionswhichexistinspace.Suchrobotsusuallylooklike
Whatisthenextnumberinthefollowingsequence?3,6,18,72,360,?
Turninyourcollectionofindustry-suppliedfreebiesandGoodmanwillsendbackafewreplacementpensbearingtheNoFreeLunc
Accordingtoscientists,youngpeople’stastebudsarenotreadyforthebittertasteofsomevegetables.Ourtastebudsdevelop
随机试题
Howoftendoesonehearchildrenwishingtheyweregrownup,andoldpeoplewishingtheywereyoungagain?Eachagehasitsplea
患者,女,16岁。1年来每逢月经来潮时下腹冷痛,拒按,得热痛减,经血量少,色暗有块,畏寒,舌淡暗,苔白腻,脉沉紧。治疗应首选的方剂是
A.《备急千金要方》B.《肘后备急方》C.《刘涓子鬼遗方》D.《备急千金翼方》能够初步诊断天花和麻疹等传染病,并有对黄疸病人做实验观察的早期记载的书是
A.麻黄B.穿心莲C.广藿香D.细辛E.金钱草皮层薄壁细胞间隙中有间隙腺毛的是
地下水环境影响识别中废水渗漏引起地下水()、水量变化而产生的环境水文地质问题。
工程量清单可以由( )编制。
A证券的期望报酬率为12%,标准差为15%;B证券的期望报酬率为18%,标准差为20%。投资于两种证券组合的机会集是一条曲线,有效边界与机会集重合,以下结论中正确的有()。
下列句子加下划线的成语运用不恰当的一项是()。
教育目的的结构层次有上下位次之分,依次为()
农业上用射线或药物处理农作物种子,获得新品种的原理是射线或药物()。
最新回复
(
0
)