首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Sleep is a funny thing. We’re taught that we should get seven or eight hours a night, but a lot of us get by just fine on less,
Sleep is a funny thing. We’re taught that we should get seven or eight hours a night, but a lot of us get by just fine on less,
admin
2010-08-21
39
问题
Sleep is a funny thing. We’re taught that we should get seven or eight hours a night, but a lot of us get by just fine on less, and some of us actually sleep too much. A study out of the University of Buffalo last month reported that people who routinely sleep more than eight hours a day and are still tired are nearly three times as likely to die of stroke — probably as a result of an underlying disorder that keeps them from snoozing (睡) soundly.
Doctors have their own special sleep problems. Residents (住院医生) are famously sleep deprived. When I was training to become a neurosurgeon, it was not unusual to work 40 hours in a row without rest. Most of us took k in stride, confident we could still deliver the highest quality of medical care. Maybe we shouldn’t have been so sum of ourselves. An article in the Journal of the American Medical Association points out that in the morning after 24 hours of sleeplessness, a person’s motor performance is comparable to that of someone who is legally intoxicated. Curiously, surgeons who believe that operating under the influence is grounds for dismissal often don’t think twice about operating without enough deep.
"I could tell you horror stories," says Jaya Agrawal, president of the American Medical Student Association, which runs a website where residents can post anonymous anecdotes. Some are terrifying. "I was operating after being up for over 36 hours," one writes. "I literally fell asleep standing up and nearly face planted into the wound."
"Practically every surgical resident I know has fallen asleep at the wheel driving home from work," writes another. "I know of three who have hit parked cats. Another hit a ’Jersey barrier’ on the New Jersey Turnpike, going 65 m. p. h." "Your own patients have become the enemy," writes a third, bemuse they are "the one thing that stands between you and a few hours of sleep."
Agrawal’s organization is supporting the Patient and Physician Safety and Protection Act of 2001, introduced last November by Representative John Conyers Jr. of Michigan. Its key provisions, modeled on New York State’s regulations, include an 80-hour workweek and a 24-hour work-shift limit. Most doctors, however, resist such interference. Dr. Charles Binkley, a senior surgery resident at the University of Michigan, agrees that something needs to be done but believes "doctors should be hound by their conscience, not by the government."
The U.S. controls the hours of pilots and truck drivers. But until such a system is in place for doctors, patients are on their own. If you’re worried about the people treating you or a loved one, you should feel free to ask how many hours of sleep they have had and if more-rested staffers are available. Doctors, for their part, have to give up their pose of infallibility (不出错) and get the rest they need.
What is the author’s purpose of writing Paragraph 3 and 4?
选项
A、To entertain the audience with some anecdotes.
B、To discuss the cause of doctors’ sleep problems.
C、To show the hostility doctors have against their patients.
D、To exemplify the danger doctors face caused by lack of sleep.
答案
D
解析
此题属推理题,问“作者写第三段和第四段的目的是什么”。短文在第二段中指出了医生对此睡眠不足缺乏重视,接下来在第三段中举了一个例子“’I was operating after being up for over 36 hours, ... I literally fell asleep standing up and nearly face planted into the wound.’”,这个医生因缺觉在做手术时,脸差点碰到病人伤口;紧接着在第四段里又举了几个例子:“’Practically every surgical resident I know has fallen asleep at the wheel driving home from work,’ writes another. ’I know of three who have hit parked cars. Another hit a ’Jersey barrier’ on the New Jersey Turnpike, going 65 m. p. h.’”,这些例子说的是医生开车时在方向盘上睡着;医生撞车;医生撞到公路收费站栏杆。由此可见作者写这两段的目的就是要“举例说明医生睡眠不足可能带来的危害”,故选D项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/te7K777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Hepatitis(肝炎)means"inflammation(发火)oftheliver",anditsmostcommoncauseisinfectedwithoneof5viruses,calledhepat
Britainwasawealthycountry.Therewereafewveryrichpeoplewhoreceivedmoneyfromlandor【B1】______,anddidnotneedt
Inthelate1960s,manypeopleinNorthAmericaturnedtheirattentiontoenvironmentalproblems,andnewsteel-and-glassskyscr
A、Itisgoodforimprovingmuscletone.B、Ithelpsstrengthentheheart.C、Ithelpsdevelopmentaltoughness.D、Itdoesgoodto
TheWhiteHousebegantobebuiltin1792,butitwasnotcompleteduntiltenyearslater.EveryAmericanpresidentlivedinit
A、Theenvironmentalproblem.B、Thehealthproblem.C、Theeducationalproblem.D、Theinternationalproblem.A综合理解题。在对话中,女士说:“小知道
Concernwithmoney,andthenmoremoney,inordertobuytheconveniencesandluxuriesofmodernlife,hasbroughtgreatchanges
Threestrikingfactshighlightthedramaticshiftinrecentyearsintherelativeeconomicbalanceof"first-world"and"third-w
A、Tomakerecommendationsonsensibledieting.B、Toreportthelatestadvancesinphysicaltherapy.C、Torelateanexperimentco
A、Shefeelsterriblyupsetbylosingherleatherboots.B、Sheisstillexcitedatthenewsshe’sjustgot.C、Sheisviolentlyho
随机试题
A、Aprimitivetypeofnest.B、Anelevatednest.C、Atypicalcup-shapednest.D、Anestoftwigsandbranches.A题目问的是小水鸟在停车场筑巢是为了什
关于X线本质的说法,正确的是
颅脑损伤患者,腰穿为血性脑脊液应考虑
题1~3:某六层现浇钢筋混凝土框架结构,平面布置如图2-1所示,其抗震设防烈度为8度,Ⅱ类建筑场地,抗震设防类别为丙类,梁、柱混凝土强度等级均为C30,基础顶面至一层楼盖顶面的高度为5.2m,其余各层层高均为3.2m。框架柱Z1底层断面及配筋形式如图2
银行风险越来越重视定量分析,通过内部模型来识别、计量和监控风险,使得风险管理越来越多地体现出客观性和科学性的特征。()
为提高物流效率,对许多企业一起进行配送的是()模式。
下列哪一项不是学前儿童所从事的美术活动的内容?()
A.ofB.fromC.receivePhrases:A.sendand【T1】___________e-mailB.sourcesranging【T2】___________vastdatab
下列关于国家机构的表述,哪些是正确的?()。
KevinDaviessentasampleofhissalivatoagenetictestinglaboratoryinIcelandtolearnabouthishealthrisks.Whenherec
最新回复
(
0
)