首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the text below about a retail group. For each question 23-28, choose the correct answer. Mark one letter (A,B or C) on your
Read the text below about a retail group. For each question 23-28, choose the correct answer. Mark one letter (A,B or C) on your
admin
2013-01-10
21
问题
Read the text below about a retail group.
For each question 23-28, choose the correct answer.
Mark one letter (A,B or C) on your Answer Sheet.
NOT JUST A SHOP!
In his yearly report, the Chairman of a chain of retail outlets -writes about the financial aspects of the business and describes the work which the company has done to benefit people in the areas where their shops are located.
It continues to be an important part of our company policy to be responsible for the health and welfare of people in the areas which we serve. In the past year, we have concentrated especially on education and training, and have invested over $ 5,000,000 in this and other areas ranging from the care of the old to the arts.
Let us look at these first. We have, as always, financed health research and care projects helping not only the old but also children and the disabled. We were especially pleased this year to provide alarms for disabled people who live alone and to run programmes which help children understand better the problems facing disabled people.
The Groundwork Foundation encourages young people in poor areas to improve their environment, while the Schools Prom concert at the Royal Albert Hall in London includes 20,000 children nationwide. Both of these were given financial help.
As mentioned above, in the last year we have been active in supporting a range of education projects. Two of our managers are now out of the company on 1-year projects, training young people for work in the retail industry and improving the quality of the teaching they receive.
In addition, we have started a programme of 3-month schemes which our managerial staff are able to benefit from without having to take a long break from their jobs. Schools and universities have also benefited. A London Business School received $ 50,000 to develop a training programme for UK school staff, giving them the skills necessary to manage their own schools. A major University has received a promise of $ 100,000 over 5 years to fund a new teaching post in international retailing. This will allow 22 more students to study this subject each year.
It’s not only that the company supports good work for other people. Members of staff themselves are encouraged to join the company Give as You Earn system, to give money to others, especially those organizations working for the benefit of the local area. In such cases the company often gives its support by making an additional contribution.
We look forward to committing even more money to these and other projects in the coming year.
An advantage with one of the education projects is that the managers______.
选项
A、are usually good teachers
B、rarely leave the company
C、can continue their careers
答案
A
解析
training young people forwork in the retail industry and improving thequality of the teaching they receive.由此看出,具有丰富经验的经理,们往往是好的老师。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tfbO777K
本试题收录于:
BEC初级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC初级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
•Readthearticlebelowaboutabusinesstechniquecalledbenchmarking.•Choosethebestwordorphrasetofilleachgapfrom
•Readthearticlebelowaboutabusinesstechniquecalledbenchmarking.•Choosethebestwordorphrasetofilleachgapfrom
Readthearticleaboutchoosinganagent.Inmostofthelines34~45thereisoneextraword.Itiseithergrammaticallyincorre
Readthearticleaboutchoosinganagent.Inmostofthelines34~45thereisoneextraword.Itiseithergrammaticallyincorre
Questions13—18Lookatthearticleaboutthepollandthequestionsbelow.Forthequestion13-18,markoneletterA,B,CorD
Lookatthestatementsandthecompanynewsreportsbelow.Whichnewsreports(A,B,CorD)doeseachstatement1—7referto?Fo
Lookatthestatementsandthecompanynewsreportsbelow.Whichnewsreports(A,B,CorD)doeseachstatement1—7referto?Fo
ReadthearticlebelowaboutamanufacturingcompanycalledLebrun.Inmostofthelines(34-45),thereisoneextraword.Iteit
ReadthearticlebelowaboutamanufacturingcompanycalledLebrun.Inmostofthelines(34-45),thereisoneextraword.Iteit
随机试题
医师在执业活动中享有的权利是
女性,22岁,突起高热,上腹不适,恶心,食欲减退,体温38.5℃,出现黄疸,皮肤瘙痒,肝肋下1.5cm,腹水阴性,血ALT1200U,初步诊断为甲型病毒性肝炎,此型肝炎的传播途径是()
知名或较粗的血管结扎切断后所留下的断端长度至少应为该血管管径的
教育不应再限于学校的围墙之内,体现了()教育的理念。
下列作品、作家、时代(国别)及体裁对应正确的一项是:
[2015年]=______.
MoscowCondemnsArrestofAllegedRussianSpyinNYCVocabularyandExpressionscondemnstrainindictresortto
Universitiesaredevisinganewnationaltestforgraduatestohelpemployersselectrecruits.Themovefollows【C1】______thatd
Successinlifedoesnotdependsomuchonone’sschoolrecord______onone’shonestyanddiligence.
A、I’mworking.B、I’mfine.C、Ihavenoidea.D、I’vegotacold.B
最新回复
(
0
)