首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
"Equal pay for equal work" is a phrase used by the American women who feel that they are unfairly treated by society. They say i
"Equal pay for equal work" is a phrase used by the American women who feel that they are unfairly treated by society. They say i
admin
2014-03-13
57
问题
"Equal pay for equal work" is a phrase used by the American women who feel that they are unfairly treated by society. They say it is not right for women to be paid less than men for the same work.
Some people say men have more duties than women. A married man is thought to earn money to support his family and to make the important decision, so it is right for them to be paid more. Some are even against married women working at all. When wives go out to work, they say, the home and children are given no attention to. (80) If women are encouraged by equal pay to take full-time jobs, they will be unable to do the things they are best at doing: making a nice home and bringing up children.
Women who disagree say they want to escape from the limited place which society wishes them to fill and to have freedom to choose between work and home life, or a mixture of the two. Women have the right not only to equal pay but also to equal chances.
The women who disagree say that _________.
选项
A、women need chances to go out of the home more often
B、women want more freedom in deciding what kind of life they want
C、women are no longer interested in taking care of their homes
D、if women are given equal pay, they can do everything instead of men
答案
B
解析
事实细节题。根据文章的最后一段,反对男女不平等的妇女认为“她们想逃脱社会赋予她们的这个有限空间,自由地选择去工作还是做家庭妇女”,意即她们想得到更多的自由来选择过什么样的生活。其他的选项都不切题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tiDO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
ShoppingonInstallmentNowmoreandmoreChinese,especiallytheyoung,havebeguntobuycarsorhousesonbankloan.Writ
Tounderstandthesituationcompletelyrequiresmorethoughtthan______thusfar.
Therearetwobasicwaystoseegrowth:oneasaproduct,theotherasaprocess.Peoplehavegenerallyviewedpersonalgrowtha
Intheyearof1993,AmericanPresident,BillClinton,proposedthateveryAmericancitizenshouldbemadetocarry"healthsecu
AtfirstIthoughtthatmathproblemwouldberatherdifficult,butit______tobefairlyeasy.
ThesunisthesourceofallofthefollowingEXCEPT______.Ofthesun’stotaloutputofradiantenergy,theearthreceives____
Shegotmarriedalthoughherparentshadnotgivenhertheir______.
然而,在那个国家还有成千上万的年轻人却很难找到工作。
约翰宣称在他找到一份满意工作之前绝不结婚。
随机试题
工件在感应淬火后,为实现表面高硬度、高耐磨性能,要及时进行()。
距离保护可显著提高保护的灵敏度和速动性。()
利息来源于()
端坐呼吸见于
男,23岁,建筑工人,刷墙时不慎从高处坠落。查体:一般情况好,神志清楚,腹痛,左股部畸形疼痛。经上述正确治疗1周后,患者应行的功能锻炼是
患者男,双侧下颌第三磨牙反复肿痛要求拔除。拔牙后第2天,患者因拔牙创出血求治。为明确原因应进行的检查是
《中国药典》2000年版一部规定,蟾酥用高效液相色谱法进行含量测定,含华蟾酥毒基和脂蟾毒配基的总量不得少于《中国药典》2000年版一部规定,牛黄用薄层扫描法进行含量测定,含胆酸不得少于
关于利他行为,下列说法错误的是()。
Inthefirstyearsofthe21stcentury,noareaoftheAmericaneconomyhasexcitedmoreemotionthanthepropertymarket.First
A、InChicago.B、InBoston.C、InWashington.D、InManchester.D题目向问男士现在住在哪里。关键是听到女士的问话“你喜欢曼彻斯特的生活吗?”男士回答“是的。我正要起程去芝加哥或波士顿。”由此可判断选
最新回复
(
0
)