首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
Dim lighting is usually associated with relaxation, and winding down after work. But scientists now claim that by harnessing the
Dim lighting is usually associated with relaxation, and winding down after work. But scientists now claim that by harnessing the
admin
2015-09-24
33
问题
Dim lighting is usually associated with relaxation, and winding down after work. But scientists now claim that by harnessing the subduing effect on emotions caused by dim lights.
Therefore, by dimming the lights, people become more rational, negotiate better and are therefore able to make better decisions.
Alison Jing Xu, assistant professor of management at University of Toronto Scarborough and Apama La-broo of Northwestern University, made the findings by examining the link between lighting and human emotion, Psych Central reported.
Participants in the study were asked to rate under different lighting settings subjects including the spici-ness of chicken-wing sauce, how aggressive a fictional character was being, how attractive someone was and the taste of two juices. All of their reactions were intensified in bright light, a phenomena which Professor Xu attributes to the body perceiving light as heat, which can trigger emotions.
"Bright light intensifies the initial emotional reaction we have to different kinds of stimulus including products and people, " she said.
In fact, they found that bright light intensifies feelings so dramatically that people prone to depression "actually become more depressed "on sunny days, according to Professor Xu.
Professor Xu said, " Marketers may also adjust the lightening levels in the retail environment, according to the nature of the products on sale. "
" If you are selling emotional expressive products such as flowers or engagement rings it would make sense to make the store as bright as possible, " she said.
Which of the following statements is TRUE according to the passage?
选项
A、People working under the dim light are less prone to negotiate with others.
B、People stay in bright light react more rational than that in dim light.
C、Bright light strengthens people’ s first emotional reaction to the products.
D、There is no necessary for marketers to adjust light intensity for on sale products.
答案
C
解析
文章第二段说昏暗灯光下人们更理智、更易于协商,所以A、B项错误。文章第五段说明亮的光线加剧了人们对包括人和物在内的不同刺激的最初情感反应,所以C项正确。文章倒数第二段说营销人员可根据产品的性质调整光线的明暗程度,所以D项错误。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tnQq777K
本试题收录于:
小学英语题库教师公开招聘分类
0
小学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
下面是奥运会四个比赛项目的标识图形。请你选取一个,围绕图形的内容,紧扣动态特征,展开联想,写一段话。要求语言通顺,运用两种以上(含两种)的修辞手法,不少于40字(含标点符号)。
在Windows中,文件查看方式有多种,如下图所示的查看方式是()。
Windows的“剪贴板”是()。
李云波在Windows系统命令提示符窗口查询本机的IP地址时,出现如下图所示界面,他最可能使用了哪个命令?()
在超市购物时,收银员用条码扫描仪“扫”一下商品后,电脑上就会显示出价格,“扫”商品过程属于()。
《我的太阳》是俄罗斯民歌。()
Inthepast,manypeopleusedhorsesfortraveling,farmingandotherkindsofwork.Alotpeoplestillliketoridehorses.And
Nowsatellitesarehelpingtoforecasttheweather.Theyareinspace,andtheycanreachanypartoftheworld.Thesatellites
MaLili’sparentsaregoingtogiveabirthdaypartyforher.She’sgoingtobefourteenyearsold.MaLilihasalotoffriends
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublication
随机试题
休克病人血容量补足后仍尿少、尿比重低,应考虑()
以下关于承揽合同解除的说法中不正确的是:()
引起叶酸和维生素B12缺乏的常见原因()
A.气滞胎动不安B.脘腹胀满C.风湿痹证D.湿温初起E.湿热泄泻厚朴善治的是
社会主义宏观经济调控通过()实现。
商业银行资产管理的重点是()。
下面关于行政许可设定的说法,哪些是正确的?()
期间为2年的诉讼时效,其开始计算的时间是()。
HowdoyouexplaineconomicsinplainEnglish?TheFederalReserveBankofNewYorkhasbeenansweringthequestionwithaneven
Themothersatbythewindow______theholeinhercoat.
最新回复
(
0
)