首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Will it matter ff you don’t take your breakfast? Recently a test was given in the United States. Those tests included people of
Will it matter ff you don’t take your breakfast? Recently a test was given in the United States. Those tests included people of
admin
2008-12-15
68
问题
Will it matter ff you don’t take your breakfast? Recently a test was given in the United States. Those tests included people of different ages, from 12 to 83. During the experiment, these people were given all kinds of breakfasts, and sometimes they got no breakfast at all. Special tests were setup to see how well their bodies worked when they had eaten a certain kind of breakfast. The results show that if a person eats a proper breakfast, he or she will work with better effect than if he or she has no breakfast. This fact appears to be especially true if a person works with his brains. If a student eats fruit, eggs, bread and milk before going to school, he will learn more quickly and listen with more attention in class. Contrary to what many people believe, if you don’t eat breakfast, you will not lose weight. This is because people become so hungry at noon that they eat too much for lunch, and end up gaining weight instead of losing. You will probably lose more weight if you reduce your other meals.
选项
A、breakfast has great effect on work and studies
B、breakfast has much to do with people’s health
C、a person will work better if he has simple breakfast
D、breakfast only affects those who work with their brains
答案
A
解析
答案在本文第六至第七句。早饭不仅只对脑力劳动者产生影响,简单的早餐不会使人工作得更好,故选项C、D不正确。早餐虽然和人们的健康有很大关系,但文章中的试验结果表明了早餐对工作和学习的巨大影响。所以选项A比选项B更贴切。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/toAd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whydidtheadvisorwanttoseethestudent?
Whatdoesthemansayabouttheseminar?
Mr.FisherI’manaccountantandearnagoodenoughsalarytolivecomfortably.BasicallyI’mfamilyman,aslongasIhave
Blinkscantakeseveralforms.Besidestheblinksthatwashtheeye,therearethoseassociatedwithunexpectedcircumstances(s
Thewordhealthcanbeusedinanumberofways.Inthepast,healthmeantonlytheabsenceofdiseaseorillness.Today,though
Thequestionofwhetherwarisinevitableisonewhichhasconcernedmanyoftheworld’sgreatwriters.Beforeconsideringthis
InBritain,peoplehavedifferentattitudestothepolice.Mostpeoplegenerally【C1】______themandthejobtheydo—althoughther
InBritain,peoplehavedifferentattitudestothepolice.Mostpeoplegenerally【C1】______themandthejobtheydo—althoughther
Whatisthefirstwordthebabylearnedtosay?
Whatisthefirstwordthebabylearnedtosay?
随机试题
A、4πB、3πC、2πD、πA
护士给予慢性心衰患者的饮食指导不妥的是
金本位制下的汇率制度属于()。
在理解重要性概念时,下列表述中不正确的是()。
人际交往中,在作介绍时,一般()要等()先伸手后才能握手。()
决定教育永恒性的是教育的_______。
毛泽东思想是马克思列宁主义与中国实际相结合的产物,它对马克思主义既有继承,又有发展创新,在政治、经济、军事、文化以及哲学各方面,都有自己独创性的成果。下列属于毛泽东思想关于社会主义革命和社会主义建设理论中独创性成就的是()。
一、注意事项1.申论考试是对应试者阅读理解能力、综合分析能力、提出和解决问题能力和文字表达能力进行考查的考试。2.作答参考时限:阅读材料40分钟,答卷110分钟。3.仔细阅读给定资料,按照后面提出的申论要求依次作答。二、给定资料
奥地利科学家魏格纳偶然发现地图上大西洋西岸的海岸线凹凸相反,经过查阅资料和苦苦思索,形成了一种设想:由于某种驱动力,把原本连在一起的非洲和南美洲两块大陆分裂开来,天长日久,便为大西洋所隔,于是提出了“大陆漂移”说。这段话说明
A、Itwillconfineustothefourwalls.B、Wewillhaveunlimitedfreedom.C、Therichwillbeevenricher.D、Educationwillbewi
最新回复
(
0
)