首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Magazine The first magazine was a little periodical called The Review, and it was started in London in 1704. It looked a lot
Magazine The first magazine was a little periodical called The Review, and it was started in London in 1704. It looked a lot
admin
2013-01-09
64
问题
Magazine
The first magazine was a little periodical called The Review, and it was started in London in 1704. It looked a lot like the newspapers of the time. But in terms of its content, it was much different. Newspapers were concerned mainly with news events, but The Review focused on important domestic issues of the day, as well as the policies of the government. In England at the time, people could be thrown in jail for publishing articles that were critical of the king. And that’s what happened to Daniel Defoe. He was the outspoken founder of The Review. Defoe actually wrote the first issue of The Review from prison. You see, he had been arrested because of his writings that criticized the policies of the Church of England, which was headed by the king. After his release, Defoe continued to produce The Review and the magazine started to appear on a more frequent schedule, about three times a week. It didn’t take long for other magazines to start popping up. In 1709, a magazine called The Tattler began publication. This new magazine contained a mixture of news, poetry, political analysis, and philosophical essays.
Magazine
The name of the first magazine:【46】.
The founder of the first magazine:【47】.
The first magazine was different from the newspapers of the time mainly in【48】.
Like Daniel Defoe, people who wrote articles to【49】could be put into prison
The Tattler was published in【50】.
选项
答案
The Review
解析
本题问第一份杂志的名称。见文章第一句。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tqlK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Whatistheletterabout?It’saboutproblemswithsalesof______inPakistan.Whatisthefirstproblem?______.
Thereisn’tanyreal(different)______instructurebetweenthesetwopointsofview.
MCO集团是一家国内有名的零售企业。自成立以来已在30多个省市开设了1000多家连锁店。一家大型超市即将在南通开设,因此需要招聘商场经理一名。条件:•中国公民,年龄35—40岁•5年商场管理经验•有2年以上大型超市或连锁店管理经验
Anewdigitaltechniquehasbeendevelopedthatcanidentifywhethertwoworksofartarebythesameartist.
A、Awholeday.B、Thewholeafternoon.C、Thewholemorning.D、Awholenight.A根据原文(9)处可知,女士说到她女儿今天早上去上学,但一直到现在还没回来,而现在已经是5:30了,可判
Ifyourcallisnotansweredwithintwominutes,you(advise)______tohangupanddialagain.
Thefirstquestionwenowdiscussis______weshouldgotheresoearlytomorrow.
A、Ateacher.B、Adoctor.C、Asecretary.D、Asalesman.D本题询问男士的工作。男士回答"I’masalesman"和"Iworkwithatradecompany",很显然他是推销员。
Wehaveproducedtwiceasmuchsteelthisyear______4yearsago.
()“三角”牌餐具饮誉全球。()旅游者的天堂,美食家的乐园——天津利顺德大饭店。
随机试题
对破骨细胞的描述,哪一项不正确()
某地2008年、2012年职工人均年收入分别为34000元和48000元,则该地区职工人均年收入平均增长量的算式是()
成人低蛋白治疗饮食指每日蛋白含量为()。
“要尽量多地要求一个人,也要尽可能地尊重每一个人”的提出者是()
对违反卫生法律法规施行行政处罚的机关是
如果企业已经确认收入,又发生销售退回的,均应冲减退回当月的销售收入,同时冲减退回当月的销售成本。
质量检查表的主要内容有________。
取保候审由哪一部门执行?()
下列词语中加点字的读音,完全相同的一组是______。
以下2题是基于下述描述:设有图书管理数据库:图书(总编号C(6),分类号C(8),书名C(16),作者C(6),出版单位C(20),单价N(6,2))读者(借书证号C(4),单位C(8),姓名C(6),性别C(2),职称C(6),地
最新回复
(
0
)