首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、More traffic jams. B、More car accidents. C、More damaged roads. D、More drunk drivers. A推理题。短文中提到Car ownership is increasing fas
A、More traffic jams. B、More car accidents. C、More damaged roads. D、More drunk drivers. A推理题。短文中提到Car ownership is increasing fas
admin
2010-09-10
75
问题
In Britain, anyone who is physically and mentally fit and over the age of seventeen can apply for a driving licence. A learner driver is issued with a provisional licence and then gets a full licence when he has passed the driving test.
Car ownership is increasing fast and there is increasing jamming on the roads which no amount of new road and motorway building can entirely solve. The problem in the center of cities is becoming increasingly serious for not only are there problems of keeping the traffic flowing, but there is the added problem of parking, while space for new roads and parking places is not easy to find in built-up city centers. It is becoming obvious that private cars are going to have to be excluded from many central areas and people will have to use the various forms of public transport. Facilities for pedestrians are gradually being improved and many towns and cities now have streets for shopping which are used only by people on foot.
Nationally, however, there are still great problems, especially for people who don’t have cars, either because they can’t afford them or because they are too old or too young. Train services are decreasing and the bus services are also becoming fewer and fewer, and both stop running quite early, making it difficult to travel at night. People in rural areas and small towns are becoming increasingly isolated, and there is now a strong case for reintroducing new bus services, perhaps supported financially by the government as a social service.
选项
A、More traffic jams.
B、More car accidents.
C、More damaged roads.
D、More drunk drivers.
答案
A
解析
推理题。短文中提到Car ownership is increasing fast and there is increasing jamming on the roads,因此私车的增加导致的问题是更多的交通堵塞,因此答案选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tt87777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschooliswherepeoplegotogetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaid
A、Increasethesamplenumber.B、Extendthetimeofthestudy.C、Observethesamplegroupofvegetarians.D、BothAandB.D短文中提到为
TheUnitedStatesiswellknownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedtohelpadrivergetfromoneplacetoanotherinthe
A、Tolowerthepremiumheshouldpaytotheinsurancecompany.B、Toobtainalargesumofmoneyfromtheinsurancecompany.C、To
TheSacrificeatMasadaOnediscoveryalwaysleadstoanother.ArchaeologistsworkingneartheDeadSeabecamecuriousabout
TheSacrificeatMasadaOnediscoveryalwaysleadstoanother.ArchaeologistsworkingneartheDeadSeabecamecuriousabout
A、Itistoolateforthemantogototheconcert.B、Themanmustwaitfortwohourstobuyaticket.C、Peoplehavealreadybeen
Manysuccessfulbusinessexecutivesdonotfollowthestandardmethodforproblemsolvinginbusiness.Typically,businessschoo
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasureonourinterpersonalrelationships.Onestrengtho
Sincewearesocialbeings,thequalityofourlivesdependsinlargemeasureonourinterpersonalrelationships.Onestrengtho
随机试题
关于ANUG,哪一项描述是不正确的
患者男,发热,左下肢皮肤有痈。为明确是否为金黄色葡萄球菌感染,可进行
下列说法不能用于避免测量误差的是
A.导管可从右心室进入主动脉B.导管可从肺动脉进入降主动脉C.导管可从右心房进入左心房D.左心房含氧量明显高于左心室E.右心室含氧量明显高于右心房法洛四联症患儿的右心导管检查结果为()
()是一种常用的安全评价定性分析方法,通过识别危险有害因素,并提出由此可能产生的意想不到的结果。通常由经验丰富的人员完成,并根据存在的危险隐患等条件提出降低危险性的建议。
()负责数据软盘、系统软盘及各类账表、凭证的存档保管工作。
报检人申请复验应当在收到检验检疫机构检验或复验结果之日起( )天内提出。
—WhynotmakeacalltoLindarightnow?—No,we’dbetternot.It’s2:00a.m.inLondon.Sheislikely______.
对劳动教养案件,县级公安机关办案部门在调查完毕后,应当制作《劳动教养呈批报告》,连同案卷材料报送()审核。
Forhundredsofmillionsofyears,turtles(海龟)havestruggledoutoftheseatolaytheireggsonsandybeaches,longbeforethe
最新回复
(
0
)