首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In junior high school, one of my classmates had a TV addiction—back before it was normal. This boy— we’ll call him Ethan—was an
In junior high school, one of my classmates had a TV addiction—back before it was normal. This boy— we’ll call him Ethan—was an
admin
2022-11-23
31
问题
In junior high school, one of my classmates had a TV addiction—back before it was normal. This boy— we’ll call him Ethan—was
an encyclopedia
(百科全书) of meaningless content, from "The A-Team" to "Who’s the Boss?". Then one day Ethan’s mother made him a bold offer. If he could go a full month without watching any TV, she would give him $200. None of us thought he could do it. But Ethan quit TV, just like that. His friends offered to let him cheat at their houses on Friday nights. Ethan said no. One month later, Ethan’s mom paid him $200. He went out and bought a TV, the biggest one he could find.
Since there have been children, there have been adults trying to get them to cooperate. The Bible repeatedly commands children to heed their parents and proposes that disobedient children be stoned to death or at least have their eyes picked out by birds. Over the centuries, the stick has lost favor, in most cases, to the carrot. Today the tiny bribes (贿赂)—a sticker for using the toilet or a cookie for sitting still in church—start before kids can speak in full sentences.
In recent years, hundreds of schools have made these transactions more businesslike, experimenting with paying kids with cold, hard cash for showing up or getting good grades. I have not met a child who does not admire this trend. But it makes adults profoundly uncomfortable. Teachers complain that we are rewarding kids for doing what they should be doing of their own will. Psychologists warn that money can actually make kids perform worse by cheapening the act of learning. Parents predict widespread
slacking
after the incentives go away. The debate has become a battle for the larger war over why our kids are not learning at the rate they should be despite decades of reforms and budget increases.
But all this time, there has been only one real question, particularly in America’s lowest-performing schools-. Does it work? To find out, a Harvard economist did something education researchers almost never do: He ran a randomized experiment in hundreds of classrooms in multiple cities. He used mostly private money to pay 18000 kids a total of $6. 3 million and brought in a team of researchers to help him analyze the effects. The result is that money is not enough. But for some kids, it may be part of the solution. In the end, we all want our children to grow into self-motivated adults. The question is, how do we help them get there?
What does the author suggest by saying Ethan was "an encyclopedia"?
选项
A、Ethan was knowledgeable.
B、Ethan knew many pointless things from TV.
C、Ethan was intelligent.
D、Like an encyclopedia, Ethan knew everything.
答案
B
解析
由题干中的Ethan was “aIl encyclopedia”定位到第一段第二句。语义理解题。由定位句可知, Ethan是个电视迷,各种各样的八卦新闻、电视节目他都知道。B中的pointless是对定位句中meaningless的同义转述。因此,B为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/txR7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Engageininterestingdebatesoften.B、Readthescriptsinfrontofamirror.C、Talkwithfriendsaboutdifferenttopics.D、Wr
A、Theyfigureitoutbythemselves.B、Theyrelyonothers’opinions.C、Theymakemorefriends.D、Theyovercomeobstacles.A
A、Itsblackfurthatisrarelyseen.B、Thewhitecoatitwasbornwith.C、Thespecialpowerithas.D、People’shighregardfori
Humansarefascinatedbythesourceoftheirfailingsandvirtues.Thispreoccupationinevitablyleadstoanolddebate:whether
A、Lookinthemirroranddotheself-talk.B、Getwellpreparedbeforemakinganychange.C、Makealittlechangesintheirlifest
A、Itconnectedheavywebusewithhighbloodpressure.B、Itinvolved134youngpeoplewithhealthproblems.C、Itshowedthatboy
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledRelationshipBetweenOne’sMajorandFutureJob.Your
A、Itcanwarnofficeworkersnottofrownatwork.B、Itcanreducetheharmoffacingacomputer.C、Itcanmakeofficeladies’e
Yourweightaffectshowlongyoulive—butit’sextremelycomplicatedA)Weoftenthinkaboutweightlossintheshortterm,
A、healthcoverageB、one’sfamilyhistoryC、thefinancialincentivesD、one’shealthriskassessmentB根据该段最后一句提到的内容“虽然家族病史是一个人疾病风险
随机试题
组织中的层次愈少愈好,命令路线越短越好。一般来说,从最高领导层到基层以多少个层次(级)为宜()
亚急性血行播散型肺结核的主要表现
下列结构中含有氯的药物为
某学校的保健老师在家长课堂讲课时,旁听的口腔专家指出下面哪一项说法容易引起误导
患儿,5岁。发热恶寒,鼻塞流涕,微咳,兼见脘腹胀满,不思乳食,呕吐酸腐,大便臭秽.舌苔厚腻。其诊断是
Internet上许多复杂网络和不同类型计算机之间能够互相通信的基础是()。
私募股权投资基金在完成投资项目之后,退出的最佳渠道是()。
2015年1月,住建部印发了《住房城乡建设部关于加快培育和发展住房租赁市场的指导意见》(以下简称《意见》)。《意见》要求,建立住房租赁信息政府服务平台。搭建住房租赁信息政府服务平台,是各市县房地产管理部门职能所在,是政府引导市场的重要手段。建立政府服务平台
A.riskB.plausibleC.ongoingD.sumE.stronglyF.outsetG.asH.meaningfulI.
A、Thetelephonenumber.B、Mr.Brown’saddress.C、MissSmith’smessage.D、Thetimeforthevisit.A题目询问的是,那位女士记录了什么。对话中男士问:“你记下了她
最新回复
(
0
)