首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Methods of training animals have changed greatly in recent years. Zoo keepers have always had problems getting the animals to le
Methods of training animals have changed greatly in recent years. Zoo keepers have always had problems getting the animals to le
admin
2011-02-04
61
问题
Methods of training animals have changed greatly in recent years. Zoo keepers have always had problems getting the animals to leave their cages in order for the cages to be cleaned, and also training them to move indoors when appropriate. Another problem was that many of the large animals became listless and bored. In the last twenty years, scientists have done research on dolphins and whales, training them to obey commands. The scientists found they could get animals to obey by rewarding them with food and affection when they responded correctly.
Proper training allows the animals to receive the care they need. It was very difficult to get untrained animals, especially the larger ones, to stay still when they needed medical attention. Now they can be trained, on command, to remain still and even to allow blood samples to be taken and shots administered. All this is accomplished through positive reinforcement, without the use of any force. Affection training, as this process is called, has been used with great success on a wide variety of zoo animals. Animal behavior experts have taught zoo keepers to train bears, tigers, monkeys, and many other species to behave in a way that provides for better animal-keeper interaction. This training also keeps the animals from becoming bored and inactive.
According to the second paragraph, one of the problems zoo keepers faced was ______.
选项
A、getting large animals to accept medical treatment
B、arranging an audience for animal shows
C、capturing large animals for zoos
D、feeding the animals
答案
A
解析
文章谈到了动物园驯养员面临着的好几个问题,而在四个选项中,从文章第二段第二句可推断出只有A项与题干吻合。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/tylK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Whatdoesthepassageimply?E-mailhasbecomealargepartof______.Accordingtothepassage,itis______toaddaddress
Accordingtothepassage,whatmakeswritingaresumedifficultisknowingwhattoincludeand______.Fromthepassageweknow
Whatarepeoplewhodoofficeworkcalled?Theyarecalled"______workers".
Theauthorseemstosaythattheinventionofthecomputeris______.WhichofthefollowingfunctionsofthecomputerisNOTm
Beforethefirstnon-stopflightmadein1949,it______necessaryforallplanestolandforrefueling.
Whowillprobablyreadthispage?Thosewhowantto______inAustraliaandNewZealand.Whichsearchresultgivesthenameo
A—artificialintelligenceB—knowledgeeraC—commandandcontrolD—computerizationE—intellectualprope
Thecomputerisin______badcondition______Ican’tworkwithit.
Weagreetoaccept______theythoughtwasthebesttouristguide.
Ifshehadstudiedharder,she______.
随机试题
患者,女,35岁。哮喘咳嗽,痰多气急,咳吐黄稠痰,微恶风寒,舌苔黄腻,脉滑数。治疗应选用
新斯的明过量可致
监理工程师的权力的核心是()。
监理单位在责任期内,不按监理合同约定履行监理职责,给建设单位或其他单位造成损失的,应承担()责任。
承包人应按合同约定向监理人提交工程开工报审表,属于开工报审表应说明内容的是()。
工程师在收到承包人的变更合同价款报告后,无正当理由不确认或答复时,自承包人的报告送达之日起()天后,视为变更价款报告已被确认。
某矿井发生透水事故,且矿井内每分钟涌出的水量相等,救援人员调来抽水机抽水,如果用两台抽水机抽水,预计40分钟可抽完,如果用4台同样的抽水机,16分钟可抽完。为赢得救援时间,要在10分钟内抽完矿井内的水,那么至少需要抽水机()。
24.只有计算机科学家才懂得个人电脑的结构,并且只有那些懂得个人电脑结构的人才赞赏在过去10年中取得的技术进步。也就是说只有那些赞赏这些进步的人才是计算机科学家。下面哪一点,最准确地描述了上述论述中的推理错误?
求下列各微分方程的通解:
Whatisthemaintopicofthistalk?
最新回复
(
0
)