首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The intelligence tests used most often today are based on the work of a Frenchman, Alfred Binet. In 1905, Binet was asked by the
The intelligence tests used most often today are based on the work of a Frenchman, Alfred Binet. In 1905, Binet was asked by the
admin
2012-07-17
45
问题
The intelligence tests used most often today are based on the work of a Frenchman, Alfred Binet. In 1905, Binet was asked by the French Ministry of Education to develop a way to identify those children in French schools who were too "mentally deficient" to benefit from ordinary schooling and who needed special education. The tests had to distinguish those who were merely behind in school from those who were actually mentally deficient.
The items that Binet and his colleague Theophile Simon included in the test were chosen on the basis of their ideas about intelligence. Binet and Simon believed intelligence includes such abilities as understanding the meaning of words, solving problems, and making common-sense judgements. Two other important assumptions also shaped Binet’s and Simon’s work; (1) that children with more intelligence will do better in school and (2) that older children have a greater ability than younger children.
Binet’s first test consisted of thirty tasks. They were simple things most children learn as a result of their everyday experiences. The tasks were arranged in groups, according to age. Binet decided which tasks were appropriate for a given age group by giving them first to a large number of children of different ages. If more than half of the children of a given age passed a test, it was considered appropriate for that age group.
How did Binet decide which tasks to include on his first test?
选项
A、He first gave some of the tasks to different groups of children.
B、He first gave the tasks to many children he thought appropriate.
C、He first gave all the tasks to many children regardless of their age.
D、He first worked out thirty tasks for mentally deficient children.
答案
C
解析
本题是一道具体细节题。问比奈是怎样决定在他设计的第一个智力测验中要包括哪些内容的。利用查阅式阅读法,我们可以在文章的第三段中找到相关信息。这段指出,比奈的第一项测试包含30个测试题目,它们都是些大多数孩子在日常经历中所学的很简单的事情。这些题目根据年龄分为若干组。比奈首先让不同年龄的好多孩子们答题,以便确定哪些题目适用于某一特定的年龄组。如果某一特定年龄组的多半儿童通过测试,那么就认为这一测试适合于该年龄组。因此,本题的正确答案应是C“他先不考虑孩子的年龄而让许多孩子来回答所有的问题”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/u1XO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Motherwassoweakafterheroperationthatthedoctorswonderediftheywouldbeableto______herthrough.
OneofFreud’sgreat______intothehumanpersonalitywasthediscoveryofhowitisinfluencedbyunconsciousprocesses.
Aperson’shomeisasmuchareflectionofhispersonalityastheclotheshewears,thefoodheeatsandthefriendswithwhomh
PsychologistAlfredAdlersuggestedthattheprimarygoalofthepsyche(精神)wassuperiority.Although【C1】______hebelievedthati
PsychologistAlfredAdlersuggestedthattheprimarygoalofthepsyche(精神)wassuperiority.Although【C1】______hebelievedthati
PsychologistAlfredAdlersuggestedthattheprimarygoalofthepsyche(精神)wassuperiority.Although【C1】______hebelievedthati
PsychologistAlfredAdlersuggestedthattheprimarygoalofthepsyche(精神)wassuperiority.Although【C1】______hebelievedthati
Hisfameprovedtobeaflashinthepan—hisfirstbookwaspopularbuthehasn’twrittenanything______since.
Nextweek,theEuropeanParliamentwilldebatestringentregulationofanumberofeffectivepesticides.Ifthisregulationisp
Supposeyouarethereinthemuseum,withthehead-sizedsmartphonepermanentlypositionedinfrontofyournose.Accordingtoa
随机试题
在充分就业的情况下,下列哪一因素最可能导致通货膨胀?()
青霉素过敏实验液中每毫升含有青霉素量是()。
急性根尖周炎应急处理正确的是
传染性非典型肺炎的病原体为
甲公司欲作为发起人募集设立一股份有限公司,其拟定的基本构想包括以下内容:(1)7个发起人中有4个住所地在境外的发起人,这为公司的国际化打下良好的基础;(2)公司的注册资本是8000万元,其中7个发起人认购2500万元,由于公司所选项目有非常好的发展前景,其
直接回应是建立在()为中心的营销手段。
董事违反下列()规定所得收入应当归公司所有。
六年级的学生总人数是三位数,其中男生占3/5,男生人数也是三位数,而组成以上两个三位数的6个数字,恰好是1,2,3,4,5,6。那么六年级共有多少人?()
政党监督是()。
设随机变量序列X1,…,Xn,…相互独立,根据辛钦大数定律,当n→∞时依概率收敛于其数学期望,只要{Xn,n≥1}
最新回复
(
0
)