首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
By adopting a few simple techniques, parents who read to their children can greatly increase their children’ s language developm
By adopting a few simple techniques, parents who read to their children can greatly increase their children’ s language developm
admin
2018-01-18
57
问题
By adopting a few simple techniques, parents who read to their children can greatly increase their children’ s language development. It is surprising but true. How parents talk to their children makes a big difference in the children’s language development. If a parent encourages the child to actively respond to what the parent is reading, the child’s language skills increase.
A study was done with 30 three-year-old children and their parents. Half of the children participated in the experimental study; the other half acted as the control group. In the experimental group, the parents were given a two-hour training session in which they were taught to ask open-ended questions rather than yes-or-no questions. For example, the parent should ask, "What is the doggie doing?" rather than "Is the doggie running away?" The parents in the experimental group were also instructed in how to help children find answers, how to suggest alternative possibilities and how to praise correct answers.
At the beginning of the study, the children did not differ in measures of language development, but at the end of one month, the children in the experimental group showed 5. 5 months ahead of the control group on a test of verbal expression and vocabulary. Nine months later, the children in the experimental group still showed an advance of 6 months over the children in the control group.
Which of the following can be inferred from the passage?
选项
A、Children who talk a lot are more intelligent.
B、Parents who listen to their children can teach them more.
C、Active children should read more and be given more attention.
D、Verbal ability can easily be developed with proper methods.
答案
D
解析
推理判断题。根据第一段第一句“By adopting a few simple techniques, parents who read to their children can greatly increase their children’s language development.”可知,父母给孩子读书的时候,通过采用一些简单的方法就可以大大提 高孩子的语言能力。由此可推知,语言能力可以通过适当的方法来提高。故D项为 正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/u2WC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublication
ForIndia,startingitsindependentlifeonlythirteenyearsago,therewerealarmingproblemstobefacedimmediatelyiftheco
ForIndia,startingitsindependentlifeonlythirteenyearsago,therewerealarmingproblemstobefacedimmediatelyiftheco
Nota______hasbeenfoundsofarthatcanhelpthepolicefindthecriminal.
Whomwouldyourather______withyoutothemovies,Georgeorme?
Meetingboysissometimeseasy,sometimesdifficult,butineithercase,itisonlythebeginning.Manygirlstryalltheapproa
Ihearthattheconcertlastnightwasverysplendid.IwishthatI______thatconcertlastnight.
GenerationsofAmericanshavebeenbroughtuptobelievethatagoodbreakfastisoneoflife’sessentials.Eatingbreakfastat
Atthe60thanniversary,theguestssittinginthefrontarethose______graduatesfromtheuniversity.
随机试题
背景某耐火材料厂新建厂区工程,主要单体为一重钢结构多层厂房工程,地下部分为混凝土灌注桩基础,地上部分柱为钢管混凝土,其他构件均为H型钢构件,钢构件的连接方式主要为高强度螺栓连接。钢构件加工过程中,驻加工厂监理发现个别构件焊接时出现咬边,经过施工单位的科
将计划分为生产计划、财务计划等的标准是()。
在火灾软件选取中,人员疏散计算方法主要有()。
外国旅行社常驻我国旅游办事机构不得从事( )。
农村居民夏某有6年吸毒史,近来感觉不适,到当地医院检查,医生根据各项检查结果确诊其感染艾滋病病毒。根据《艾滋病防治条例》,夏某可依国家“四免一关怀”政策享受相关待遇,但也应履行相关义务,夏某应履行的义务主要包括()。
随着移动支付安全技术的不断提高,多样化的安全验证方式为消费者提供了更多选择。2017年,相关受调查者使用过指纹识别方式的比例高达46%,同比增长2.5倍,这一生物识别验证方式有望成为移动支付中的主要验证方式。此外,掌纹、虹膜、人脸等生物识别技术的进一步发展
给定材料1.创客是指利用开源硬件和互联网将各种创意变为实际产品的人,他们将制造业搬到了自己桌面上,电子服装、健康手环、智能手表、导电墨水、食物烹饪器等等,用户能想象到的产品都有可能在创客手中实现。创客在带有加工车间和工作室功能的软硬件开放实验室(
依法治国是现代社会的重要标志。()
编一本书的书页.用了270个数字(重复的也算.如页码115用了2个1和1个5共3个数字).问这本书一共有多少页?()
Valentine’sDayisafestivalofromanceandaffection.Theholidayisaninterestingcombinationofpagan(异教徒的)andChristian
最新回复
(
0
)