首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The history of responses to the work of the artist Sandro Botticelli(1444—1510)suggests that widespread appreciation by critics
The history of responses to the work of the artist Sandro Botticelli(1444—1510)suggests that widespread appreciation by critics
admin
2021-06-15
45
问题
The history of responses to the work of the artist Sandro Botticelli(1444—1510)suggests that widespread appreciation by critics is a relatively recent phenomenon. Writing in 1550, Vasari expressed an unease with Botticelli’s work, admitting that the artist fitted awkwardly into his evolutionary scheme of the history of art. Over the next two centuries, academic art historians defamed Botticelli in favor of his fellow Florentine, Michelangelo. Even when anti-academic art historians of the early nineteenth century rejected many of the standards of evaluation adopted by their predecessors, Botticelli’s work remained outside of accepted taste, pleasing neither amateur observers nor connoisseurs.(Many of his best paintings, however, remained hidden away in obscure churches and private homes.)
The primary reason for Botticelli’s unpopularity is not difficult to understand: most observers, up until the mid-nineteenth century, did not consider him to be noteworthy, because his work, for the most part, did not seem to these observers to exhibit the traditional characteristics of fifteenth-century Florentine art. For example, Botticelli rarely employed the technique of strict perspective and, unlike Michelangelo, never used chiaroscuro.
Another reason for Botticelli’s unpopularity may have been that his attitude toward the style of classical art was very different from that of his contemporaries. Although he was thoroughly exposed to classical art, he showed little interest in borrowing from the classical style. Indeed, it is paradoxical that a painter of large-scale classical subjects adopted a style that was only slightly similar to that of classical art.
In any case, when viewers began to examine more closely the relationship of Botticelli’s work to the tradition of fifteenth-century Florentine art, his reputation began to grow. Analyses and assessments of Botticelli made between 1850 and 1870 by the artists of the Pre-Raphaelite movement, as well as by the writer Pater(although he, unfortunately, based his assessment on an incorrect analysis of Botticelli’s personality), inspired a new appreciation of Botticelli throughout the English-speaking world. Yet Botticelli’s work, especially the Sistine frescoes, did not generate worldwide attention until it was finally subjected to a comprehensive and scrupulous analysis by Home in 1908. Home rightly demonstrated that the frescoes shared important features with paintings by other fifteenth-century Florentines—features such as skillful representation of anatomical proportions, and of the human figure in motion. However, Home argued that Botticelli did not treat these qualities as ends in themselves—rather, that he emphasized clear depletion of a story, a unique achievement and one that made the traditional Florentine qualities less central. Because of Home’s emphasis crucial to any study of art, the twentieth century has come to appreciate Botticelli’s achievements.
We can learn from the text that art critics have a history of______.
选项
A、suppressing painters’ art initiatives
B、favoring a Botticelli’s best paintings
C、rejecting traditional art characteristics
D、undervaluing Botticelli’s achievements
答案
D
解析
题干问:“我们从本文可以知道,艺术的批评家们长期都……”。正确选项为D“低估了波提切利所取得的成就”。而选项A“压抑了艺术家们的艺术创造性”,在文中没有提及,选项B“喜爱波提切利最好的作品”和选项C“抛弃了传统的艺术特征”都和原文的意思相反。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/u3TO777K
0
考博英语
相关试题推荐
WiththeUSeconomyslowingdown,layoffsareeverywhere.Noindustryisspared.Ifyouenduphavingtostartover,inaddition
WiththeUSeconomyslowingdown,layoffsareeverywhere.Noindustryisspared.Ifyouenduphavingtostartover,inaddition
Theyarelookingfora______experiencedsecretarywhoiscapableoforganizingabusysalesoffice.
AsApplepreparestoreportwhat(analystsproject)maybethecompany’sfirstyear-over-yearquarterlyearningsdeclineinadeca
MostpeoplewhodevelopLymedisease,atick-borninfectionthat’sendemicinpartsoftheNortheastandMidwest,areeasilycur
Cananimalshaveasenseofhumor?SallyBlanchard,publisherofanewslettercalledthePetBirdReport,thinksapetparrotma
Cananimalshaveasenseofhumor?SallyBlanchard,publisherofanewslettercalledthePetBirdReport,thinksapetparrotma
Aknowledgeofhistory______ustodealwiththevastrangeofproblemsconfrontingthecontemporaryworld.(2007年中国人民大学考博试题)
Aknowledgeofhistory______ustodealwiththevastrangeofproblemsconfrontingthecontemporaryworld.(2004年中国科学院考博试题)
随机试题
InancientGreeceathleticfestivalswereveryimportantandhadstrongreligiousassociations.TheOlympianathleticfestivalh
A.多发性骨髓瘤B.食管癌C.黑色素瘤D.胃癌对放射治疗高度敏感的肿瘤是
A.肾动脉狭窄B.嗜铬细胞瘤C.原发性醛固酮增多症D.库欣综合征下列各病例最可能的诊断为男性,30岁。表现为血压重度升高,头晕,头痛,上腹部可闻及血管杂音
房地产开发企业委托房地产经纪机构代理销售商品房的委托合同应载明()。
甲公司计划投资建设一条生产线,项目总投资600万元,建设期为3年,每年年初投入200万元,项目建成后预计可使用10年,每年产生经营现金净流量150万元,若甲公司要求的投资报酬率为8%,则该项目的净现值是()万元。[已知(P/A,8%,13)=7.
2009年1月27日至2月3日,国务院总理温家宝对瑞士、德国、西班牙、英国和欧盟总部进行了正式访问,这次访问被称为()。
创新文化是与创新相关的能激励创新的文化,包括与创新有关的价值观、态度、信念等人文精神的创新观念文化和有助于创新的制度、规范等人文环境的创新制度文化。创新文化既作为环境因素,影响或制约创新过程,又作为一种渗透到创新主体的潜在因素,影响创新者的思想和行为。一个
新中国成立60多年来,我国经济区域结构实现了从低水平不协调到各具优势、协调发展转变,下列说法错误的是()。
邓小平对实事求是思想路线的主要贡献是
A.assistingB.estimatesC.shutoffD.manufacturersE.orallyF.invisibleG.sightlessH.sellersI.familiesJ.ascerta
最新回复
(
0
)