首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because Asian men’s potential for purchase hasn’t been developed. B、Because the rich Asian men don’t have to hide their wealth
A、Because Asian men’s potential for purchase hasn’t been developed. B、Because the rich Asian men don’t have to hide their wealth
admin
2012-04-09
79
问题
Some luxury brands have always aimed exclusively at either men or women, but most are happy to promote their stores to serve both sexes. (33)Having noticed that the single-sex classrooms are proved to be better for learning, some luxury brands guess that single-sex stores may sell better. The trend of opening stores for men only took off two years ago. Now more brands are catching on. Men can be very loyal customers, supporting their favorite brands more than women do, but they also tend to adopt a hunting attitude toward shopping. Men like to hunt, while women gather. Men will set out on a shopping expedition with a clear, specific goal in mind, and once they’ve found what they want, they quickly leave the crowd. Women are content to spend hours searching, often with no clear goal. (34) But give a man a retail environment where he feels at home—or even more comfortable than he does at home—and you’ll keep him there longer, and almost certainly sell him more. Even luxury brands already strongly associated with menswear are paying more attention to their retail space, trying to create a private club environment. The men-only concept store is likely to expand as luxury firms pursue male spending power in emerging markets, particularly in Asia. (35)"And now that the rich Asian customers aren’t under pressure to hide their wealth, men with the spending power are really treating themselves and visibly enjoying the fruits of their success," says Barker.
33. What do some luxury brands infer from the case that single-sex classrooms are better for learning?
34. What should luxury firms do to sell more to men?
35. Why do luxury firms pursue male purchasing power in Asia according to Barker?
选项
A、Because Asian men’s potential for purchase hasn’t been developed.
B、Because the rich Asian men don’t have to hide their wealth.
C、Because there are more and more wealthy men in Asia.
D、Because the population of males is larger than that of females.
答案
B
解析
目的原因题。文中最后提到,Barker表示,现在既然富有的亚洲消费者不再有藏富的压力,有消费力的男人们确实开始犒赏自己,公开地享受成功果实的甜美了。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/u6E7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、5:15.B、4:45.C、5:45.D、4:15.D根据对话中提到的JackandIalwaysgetupataboutaquartertofive可推测,女士每天早上4:45起床,故B项为答案。
CholesterolandHeartDiseaseDoyouknowyourcholesterollevel?Manypeopledon’t.Ahighlevelofcholesterolinthebloo
A、Itstandsforhostility.B、Itisnotnormal.C、Itisaninvasionofspace.D、Itmeansintimacybetweentwopeople.C信息明示题。由文章最
A、She’stoostressed.B、Shedoesn’tgetenoughrest.C、Shedoesn’teatnutritiousfood.D、Shestaysincrowdedplacestoolong.
A、Becauseit’sdark.B、Becauseitmakesherthink.C、Becausetherearetwo-dimensionalcharactersinit.D、Becausethedialogues
PresidentCoolidge’sstatement,"ThebusinessofAmericaisbusiness",stillpointstoanimportanttruthtodaythatbusinessin
A、Abusinessman.B、Apoliceman.C、Athief.D、Awaiter.B对话中女士向男士反映,有人偷了她的包,包里的钱、信用卡,所有的东西都不见了。男士要女士(calmdown)冷静下来,并问她那个人长什么样子。因
A、Theymustarrangethemeetingplacewellinadvance.B、Theycanpostponefixingtheplacetilllastminute.C、Theyneedn’tdec
Adailydoseofaspirincanpreventcancerinpeoplewithageneticdisorderthatincreasestheirriskofdevelopingthedisease
WhenGarrettstayedathome,shewaspreventedfromexpectingtoreturntoscienceby______.AccordingtoGarrett,ifyoungpe
随机试题
连续按键并松开,可以在各种汉字输入法以及英文方式之间进行转换。
Noonehasyetsucceededinexplainingthe______ofhowlifebegan.
绿蝇蚊
下列关于职业性肿瘤特点的描述,哪项是错误的
白僵蚕具有的功效是
疟疾,寒战壮热,休作有时,先哈欠乏力,继则寒栗鼓颔,寒罢则内外皆热,辨为()。
下列关于城市停车设施规划的表述,正确的是()
某有色金属公司四种主要有色金属总产量的为铝,为铜,镍的产量是铜和铝产量之和的,而铅的产量比铝多600吨。问该公司镍的产量为多少吨?()
刘易斯、汤丹逊、萨利三人被哈佛大学、加利福尼亚大学和麻省理工学院录取。他们分别被哪个学校录取的?邻居们作了如下的猜测:邻居A猜:刘易斯被加利福尼亚大学录取,萨利被麻省理工学院录取。邻居B猜:刘易斯被麻省理工学院录取,汤丹逊被加利福尼亚大学录取。邻居C猜;刘
Iamhonoredandhumbledtostandhere,wheresomanyofAmerica’sleadershavecomebeforeme,andsomanywillfollow.Weh
最新回复
(
0
)