首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
BOARD MEETING SUMMARY REPORT: Since the Rowers Foundation was established in 1960, we have accepted financial support for our sc
BOARD MEETING SUMMARY REPORT: Since the Rowers Foundation was established in 1960, we have accepted financial support for our sc
admin
2019-07-26
74
问题
BOARD MEETING SUMMARY REPORT:
Since the Rowers Foundation was established in 1960, we have accepted financial support for our scholarship programs. However, donations to the foundation have been diminishing over the past months due to economic constraints affecting our corporate benefactors. If this continues, the foundation will be incapable of going ahead with our scheduled projects for next year.
During the foundation’s quarterly board meeting on Friday September 30, the chairperson proposed to temporarily stop accepting new scholars and funding overseas study programs. However, a majority of the board members disagreed with the proposal, saying it would not be the best solution to the problem. Thus, instead of limiting grants, the board has decided to seek aid from private individuals. The board plans to encourage executives and young professionals to sponsor a scholar’s education by donating a portion of their monthly earnings. This campaign would be carried out in major business districts across the country. Apart from this, the board is considering accepting contributions and selling items on the Rowers Foundation Web site to generate additional funds.
Rowers will continue to solicit funding from corporate bodies, but is hopeful about the proposed funding methods. Public relations director Michelle Depuis says "We are counting on these solutions to generate enough money to bring the level of scholarships up to where it was previously."
How does the board plan to solve the problem?
选项
A、By seeking help from executives
B、By decreasing scholarship grants
C、By advertising programs online
D、By reorganizing the board of directors
答案
A
解析
本题是问董事会计划如何(How)解决问题,因此应定位至原文中与题目核心词the board plan to solve the problem相关的内容。文中提到“The board plans to encourage executives…to sponsor a scholar’s education by donating a portion of their monthly earnings.”,即董事会计划鼓励管理人员将自己月收入的一部分捐献出来以资助奖学金获得者接受教育,故(A)By seeking help from executives为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/u74d777K
本试题收录于:
托业阅读题库托业(TOEIC)分类
0
托业阅读
托业(TOEIC)
相关试题推荐
_______inprogress,conferenceparticipantsmustturnofftheircellphonesanddigitalcameras.
HiGertrude,Don’tforgetthatSamir’spartyistomorrownightattheLotusChineserestaurantat7:00.I’mgivingRaearid
WALTERSCORPORATION3255TrentonAvenue,Columbus,OH43216
To:IEPGroupAllFrom:KarinO’FlahertySubject:OfficeproceduresDearTeachers,Ournewschoolyearisstarti
CentralEngineeringCompanyBoardofDirectorsMeetingWednesday,November15,208:30A.M.-11:30A.M.Place:Suite
NoticetoPatronsAllpartsoftheCentralLibrary,includingtheoutsidereturned-materialsdepositoriesandtherenew-by-phone
NewGuidelinesforFightingHIVAtthemoment,fourmillionpeoplearoundtheworldreceiveanti-retroviraldrugs.There’sanoth
AlthoughDr.Obetzisqualifiedinseveralareas,nutritionalhealthisoneofher______.
To:AllemployeesFrom:DirectorJackLee,HumanResourcesIregret(144)youthatafter20yearsofservicetothisagency,wit
AdvanceNoticeofTVprogramApril25th,2009(Sunday)CentralTelevisionStationChannel38:30FollowMe(55)9:00Learnin
随机试题
宋代的“琼林宴”,是专为新科进士们举办的宴会,它从唐代“闻喜宴”________而来。与“闻喜宴”不同的是,“琼林宴”的________更高,是皇帝亲自参与的“国宴”,因赐宴在著名的“琼林苑”而得名。明清时期,多将“琼林宴”称之为“恩荣宴”,其仪式内容基本
毕I式胃大部切除术后不可能的并发症是
溃脓期肺痈的病机为
目前已成为先进合理的药品管理模式的是
建筑热水管道包括()。
下列各项中( )不属于生产要素供给的增长。
案例一:2004年6月何先生与王女士结婚,2007年5月王女士作为投保人为何先生投保了一份定期寿险,同时王女士为惟一受益人。二人婚后无子女。何先生的父母尚在。根据案例一,回答下列问题:若2008年年底何先生发生交通意外不幸遇难,则( )可以作为受益
全身松弛法
求函数
ACyberLoveAffairLettheChatBeginNobodyreallyknowshowthephenomenonofInternetchatroomsbegan,butwiththeinc
最新回复
(
0
)