首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
We all have offensive breath at one time or another. In most cases offensive breath emanates from bacteria in the mouth, althoug
We all have offensive breath at one time or another. In most cases offensive breath emanates from bacteria in the mouth, althoug
admin
2017-01-15
58
问题
We all have offensive breath at one time or another. In most cases offensive breath emanates from bacteria in the mouth, although there are other, more surprising causes.
Until a few years ago, the most doctors could do was to counsel patients with bad breath about oral cleanliness. Now they are finding new ways to treat the usually curable condition.
Bad breath can happen whenever the normal flow of saliva slows. Our mouths are full of bacteria feeding on protein in bits of food and shed tissue. The bacteria emit smelling gases, the worst of which is hydrogen sulfide.
Mouth bacteria thrive in airless conditions. Oxygen-rich saliva keeps their numbers down. When we sleep, for example, the saliva stream slows, and sulfide producing bacteria gains the upper hand, producing classic "morning breath".
Alcohol, hunger, too much talking, breathing through the mouth during exercise—anything that dries the mouth produces bad breath. So can stress, though it’s not understood why. Some people’s breath turns sour every time they go on a job interview.
Saliva flow gradually slows with age, which explains why the elderly have more bad breath trouble than younger people do. Babies, however, who make plenty of saliva and whose mouths contain relatively few bacteria have characteristically sweet breath.
For most of us, file simple, dry-mouth variety of bad breath is easily cured. Eating or drinking starts saliva and sweeps away many of the bacteria. Breakfast often stops morning breath. Those with chronic dry mouth find that it helps to keep gum, hard candy, or a bottle of water or juice around. Brushing the teeth wipes out dry-mouth bad breath because it clears away many of the offending bacteria.
Surprisingly, one thing that rarely works is mouthwash. The liquid can mask bad-breath odor with its own smell, but the effect lasts no more than an hour. Some mouthwashes claim to kill the bacteria responsible for bad breath. The trouble is they don’t necessarily reach all offending germs. Most bacteria are well protected from mouthwash under thick layers of mucus. If the mouthwash contains alcohol—as most do—it can intensify the problem by drying out the mouth.
We can infer from the passage that______.
选项
A、offensive breath can’t easily be cured
B、elderly people are less offended by bad breath
C、heavy drinkers are less affected by bad breath
D、offensive breath is less affected by alcohol
答案
A
解析
推理题. 根据前文可知,大多数的口臭根源于口腔内的细菌,但要接触到并杀死这些细菌却十分困难,从而推断出此病不易治愈,所以[A]符合文意,故为正确答案。[B]“老年人很少受到口臭的困扰”与第六段第一句的文意不符,即唾液的流速随着年龄的增长而减缓,因而老年人比年轻人更易受到口臭的困扰,故排除;[C]“酗酒者不易受口臭的影响”和[D]“酒精对口臭没有多大影响”的说法均不正确,根据文意可知,酒精会影响唾液的正常流速而导致口臭,故均排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uAJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Weshouldmakeaclear______between"competent"and"proficient"forthepurposesofourdiscussion.
Duringthereadinglesson,theteacheraskedstudentstoreadafew______fromthenovel.
Whichofthefollowingitalicizedphrasesindicatescomparison?
Theteachertoldthestudentstostayintheclassroomandtheydid______.
Itisanunderstoodfactthatwaterhelpsmobilizesolublenutrients,transportwastematerialsandregulatesbodytemperature.
Aftertheheavyrain,abuilderwascalledtorepairtheroof,whichwas______.
Milascribbledtheaddressonalittle______ofpaper.
What’stheforeignministers’purposeforthemeetinginKyotoJapan?
Accordingtothepassage,somejobapplicantswererejected______.
[A]balanced[I]analyzes[B]moderately[J]fast[C]propels[K]expand[D]multitude[L]persecute[E]achievement[M]visual
随机试题
已知某建筑工程定额工期为25个月,合同工期为20个月,直接工程费中人工费合计为150万元,平均日工资单价为30元,每工日夜间施工费开支为50元,则该项目夜间施工增加费为()万元。
甲有限责任公司(以下简称甲公司)为增值税一般纳税人,适用的增值税税率为13%,产品售价均为不合税售价,产品销售成本按经济业务逐项结转。2021年1月1日所有者权益总额为5600万元,其中实收资本3000万元,资本公积1000万元,盈余公积600万元,
关于诉讼时效中断的表述,下列说法正确的是()。
某游客因自己的无理要求得不到满足而提出中途退团,经旅行社同意后,导游应告知其未享受的综合服务费()。
在“首届京剧旦角最佳演员”的评选中,梅兰芳、程砚秋、尚小云、()当选,被誉为京剧“四大名旦”。
WhenMaryMoorebeganherhighschoolin1951,hermothertoldher,"Besureandtakeatypingcourse,sowhenthisshowbusines
设四阶矩阵B满足(A*)-1BA-1=2AB+E,且A=,求矩阵B.
运算符重载时不需要保持的性质是()。
WhatisremarkableabouttheblackwalnuttreeoutsideBrettHall?
WhilehewasinBeijing,hespentallhistime________someimportantmuseumsandbuildings.
最新回复
(
0
)