首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Editing Sunday Sport. B、Working for Capital Radio. C、Managing professional soccer teams. D、Developing a sports marketing compa
A、Editing Sunday Sport. B、Working for Capital Radio. C、Managing professional soccer teams. D、Developing a sports marketing compa
admin
2012-05-17
72
问题
Bobby Moore was a famous English soccer player who led the England team to victory against West Germany in the 1966 World Cup Final. As a superb defender, Moore played 108 games for England’s national team from 1962 to 1970 and was captain 90 times.
His professional soccer career spans 19 years and 668 matches, a record with no match so far in England. Moore was born in Barking, East London, in 1941. His full name was Robert Frederick Moore. He began playing club soccer in the early 1960s. He was named England’s Footballer of the Year from 1963 to 1964. Moore was known for his sportsmanship on the field. He was not inclined towards wild celebration of girls. In 1967, he was made a member of the Order of the British Empire. Moore retired from playing in 1977, and after spending brief periods managing professional soccer teams, he concentrated on developing a sports marketing company and doing media work. He was sports editor of Sunday Sport from 1986 to 1990 and a regular commentator for London’s Capital Radio Station from 1990 to 1993. After Moore was diagnosed with cancer, he went public with his battle in 1991 and continued to work until his death in 1993.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. How many matches did Moore play during his professional career?
34. What did Bobby Moore become in 1964?
35. What was the first thing Moore did after he retired from playing?
选项
A、Editing Sunday Sport.
B、Working for Capital Radio.
C、Managing professional soccer teams.
D、Developing a sports marketing company.
答案
C
解析
选项均以动词开头表明,本题可能考查的是行为活动。根据短文中提到的Moore retired from playing…managing professional soccer teams可知,Moore在他退休后,做的第一件事是管理职业足球队。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uAf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Scientistssaytheyhave【B1】______evidencethatjoggingisgoodforpeople.ThislatestEuropeanresearch【B2】______headline-maki
Scientistssaytheyhave【B1】______evidencethatjoggingisgoodforpeople.ThislatestEuropeanresearch【B2】______headline-maki
A、Earlierthismonth.B、Octoberof2003.C、Lastyear.D、Earlierthisyear.A细节题。浏览选项可知,本题考的是时间,听录音时对此要特别用心,并且在选项旁做好相应的标记。文中关键句子
A、Jim’sgradesweretoopoortogetascholarship.B、Jimwouldhavegotasch01arshipifhismathgradeshadbeenbetter.C、Jim
A、Thedoorman.B、MarkChapman.C、Thepolicemen.D、TheBeatles.C事实题:通过浏览选项可知,本题与上题相似,听短文时对于选项提到的人的相关信息要留心并且做好标记。要做出正确的选择,关键句子在于
A、9:20B、9:26C、914.D、9:06B听时应把握关键词句:9:20和6minutesafter...,进行加法运算,推知正确的答案为B。
A、Hewasknockedoutduringonecontest.B、Helostthefinalchancetowinachampionship.C、Hebrokeaboneinthewristduring
A、Anovelaboutapresident,B、Apoliticalsciencehook.C、Alistingofelectionresults.D、Atextforoneofhiscourses.B推理题。
A、fewthings.B、notmanythings.C、plentyofchoice.D、nothinginhissize.C此题考查听细节的能力。解题关键是听到“OK,wehaveplentyofchoicefor
A、Theydon’thavetogototheconcerttonight.B、Thewomansuggeststheytakethesubwaytotheconcert.C、Acarwon’tbeanyf
随机试题
关于机电工程招标投标管理要求的说法,错误的是()。
磁共振现象为成像技术提供了一种全新思路:将人体置于特殊磁场中,用无线电射频脉冲激发人体内氢原子核,引起氢原子核共振,并吸收能量;在停止射频脉冲后,氢原子核按特定频率发出射电信号,并将吸收的能量释放出来,被人体外的接收器收录,经电子计算机处理获得图像。许多
举天下之豪杰。举:
木结构中承重拉弯的构件,应选择()的木材来制作。
施工项目质量控制应坚持()的方针和实施GB/T19001—2008族标准的“计划、执行、检查、处理”循环工作方法,不断改进过程控制。
在市场经济制度下,衡量货币是否均衡的标志是()。
()以特定的行为术语作出表述,如“掌握”、“了解”和“应用”。(2007年5月二级真题)
小刘老师因家庭琐事心烦,组织活动时大声斥责孩子,致使孩子们不知所措。面对这种现象,小刘老师应该()、不断提升个人修养与行为。
阅读下列说明,回答问题,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】某公司欲开发一款二手车物流系统,以有效提升物流成交效率。该系统的主要功能是:(1)订单管理:帮买顾问看到有买车线索后,会打电话询问买家是不是需要物流,若需要,帮买顾问就将这个线索发起为订单,
Afteradecades-longsearchforamanageablebalancebetweenmotherhoodandcareer,agroupofAmericanwomenhavefoundworkin
最新回复
(
0
)