Happiness can be described as a positive mood and a pleasant state of mind. According to recent polls(民意测试), sixty to seventy pe

admin2018-05-06  30

问题     Happiness can be described as a positive mood and a pleasant state of mind. According to recent polls(民意测试), sixty to seventy percent of Americans consider themselves to be moderately happy and one in twenty persons feel very unhappy. Psychologists have been studying the factors that contribute to happiness. It is not predictable, nor is a person in an apparently ideal situation necessarily happy. The ideal situation may have little to do with his actual feelings.
    A good education and income are usually considered necessary for happiness. Though both may contribute, they are only chief factors if the person is seriously undereducated or actually suffering from lack of physical needs.
    The rich are not likely to be happier than the middle-income group or even those with very low incomes. People with college education are somewhat happier than those who did not graduate from high school, and it is believed that this is mainly because they have more opportunity to control their lives. Yet people with a high income and a college education may be less happy than those with the same income and no college education.
    Poor health does not rule out happiness except for the severely disabled or those in pain. Learning to cope with a health problem can contribute to happiness. Those with a good sex life are happier in general, but those who have a loving, affectionate relationship are happier than those who rely on sex alone. Love has a higher correlation with happiness than any other factors.
    It should be noted that people quickly get used to what they have, and they are happiest when they feel they are increasing their level no matter where it stands at a given time.
    Children whose parents were happily married have happier childhoods yet they are not necessarily happier adults where they grow up.
    The best formula for happiness is to be able to develop the ability to tolerate frustration, to have a personal involvement and commitment, and to develop self-confidence and self-esteem.
According to the article, happiness is greatly dependent upon______.

选项 A、a happy childhood
B、great wealth
C、a college degree
D、a feeling that conditions are becoming for the better

答案D

解析 推理判断题。由文章内容可知,选项A、B、C都只是生活的一个方面,它们并不能保证人们获得幸福。只有D项(幸福是一种境况向好的方面转变的感觉)与文章第五段的描述相符,故D项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uEPC777K
本试题收录于: 英语题库普高专升本分类
0

最新回复(0)