首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Using Facebook makes people sadder, at least according to some research. But just what is it about the social network that takes
Using Facebook makes people sadder, at least according to some research. But just what is it about the social network that takes
admin
2017-02-24
49
问题
Using Facebook makes people sadder, at least according to some research. But just what is it about the social network that takes a hit on our mood? A study of the different ways of interacting with the site now offers an answer:
Grazing
on the content of other people’ s idealized lives may make reality painful.
Scientists have long debated Facebook’s impact on users’ in-the-moment mood as well as their deeper satisfaction with life. Some studies have found that the site makes us happier: others, sadder.
One of the problems is that most studies were cross-sectional, taking a snapshot of people at one point of time. But that makes it difficult to separate our use of Facebook from the many other factors known to affect well-being, from overwork to romantic meltdowns. A 2013 study led by Ethan Kross, a psychologist at the University of Michigan, sidestepped
this problem
by studying people’ s use of Facebook over time, surveying them about their well-being five times per day for 2 weeks. The conclusion was that the more you use Facebook, the sadder you get.
That study generated an enormous amount of attention. But the results offered no clue to what it is about the social network, or how people are using it, that might have this negative effect.
Since then, a collaboration of labs including Kross’ s has tried to tease apart the mechanisms. The researchers performed an "intervention," using subjects’ personal Facebook accounts in specific ways. After all, interaction with Facebook consists of a whole set of activities, from browsing photos and "liking" websites to directly interacting with others through messages and comments.
Last week, Kross shared a sneak preview of his team’s results. Their findings suggest that there is no effect on well-being if one "actively" uses Facebook. When subjects directly interacted with the social network by posting status updates, sharing content, and messaging others, their mood stayed the same over the course of a day. But the negative impact on well-being that Kross discovered in his 2013 study reappeared for individuals who were made to "passively" use the site—just browsing through photographs of other people’ s happy moments, reading people’ s conversations, and not contributing anything.
"Using Facebook is not bad for well-being per se," Kross concluded, but "grazing" its content is. Possible reasons for this were bounced around by the audience of psychologists. For example, one theory holds that people post idealized versions of themselves on Facebook, and comparing those to your own real-world life is toxic if you don’t take part in the online theater.
Which of the following can best summarize the main idea of the text?
选项
A、Social network has negative impact on well-being.
B、Facebook is bad for users’ in-the-moment mood.
C、Whether people can actively use social network.
D、Whether Facebook will make you sad depends on how you use it.
答案
D
解析
主旨题。文章第一段点题,指出在社交网络中过度关注他人理想化的生活会让你对现实感到痛苦。第二段至第六段介绍了相关实验,最后一段表明实验结果:使用社交网络本身并不会使人忧伤,而是过度关注他人发表在网上的理想化生活状态才会使人对现实感到痛苦。因此,正确答案是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uIU7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、ThewomanshouldhavestudiedSpanishinSpain.B、Thewomandidn’tstudySpaininhighschool.C、LivinginSpainhelpedimprov
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Fertilizerusehasexploded,overloadingplantsworldwide,likelyalteringecosystemsfordecadestocenturies,scientistsrepor
Teachersneedtobeawareoftheemotional,intellectual,andphysicalchangesthatyoungadultsexperience.Andtheyalsoneed
TowardstheendofJune,auniquejointexpeditionbeganinthewatersnearIndonesia.Inanareaofremarkablemarinediversity
A、Thebuildingmethodthebuildersusetosaveenergy.B、Thelimitoftheflowofairbetweeninsideandoutside.C、Theuseofm
A、Hecan’tfindhisofficekey.B、Hehasmisplacedsomeexams.C、Heisunabletospeakout.D、Hedoesn’tenjoyteaching.C女士在对话一
A、Whichcountryshouldbeallowedtohavenuclearweapons.B、Thetimefortheirnextcoffeeappointment.C、Whetheritismeaning
Oneofthemostcommonimagesofanadvanced,Western-stylecultureisthatofabusy,traffic-filledcity.Sincetheirfirst【B1
A、Becausemanyyoungpeoplehavemovedintocomfortableapartments.B、Becausemanyoldhousesinthepoorareaofthetownaren
随机试题
做扩胸运动时,上肢在向后运动的过程中,肩胛骨通常伴随()。
用友报表系统中,关于报表操作的可以在( )状态下进行。
记账凭证的填制是由()完成的。
申请设立期货公司,应当符合《中华人民共和国公司法》的规定,其具备的条件包括()。
阅读材料,回答问题。某学生入学时成绩不错,但后期由于家长忙于自身事务放松了对该生的课后督促和监管,导致该生经常不完成作业,成绩急剧下降,老师向家长反映了情况。家长很后悔,立即着手督促该生学习,并报了好几个辅导班,取消了一切课外活动。一段时间后,该生成
①虚心接受批评的人,不为眼前的一时之气所累,他们有着常人所不及的目光和气度,在生活中往往显得_______,拥有更高的威望。②在人际交往中,每个人的言谈举止所传递出的信息如同密码一样纷乱,需要我们用敏锐的目光去发现,用睿智的心智去破译,正所谓察言观色、__
作为国家的银行,下列不属于中央银行的职责范围是()。
Whenprehistoricmanarrivedinnewpartsoftheworld,somethingstrangehappenedtothelargeanimals:theysuddenlybecameex
Nearlyeverybodycheats,butusuallyonlyalittle.ThatisoneofthethemesinDanAriely’snewbookThe(Honest)TruthAbout
Howmanystudentswereinthistestabouteconomics?
最新回复
(
0
)