首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The speaker, a teacher from a community college, addressed a sympathetic audience. Heads nodded in agreement when he said, "High
The speaker, a teacher from a community college, addressed a sympathetic audience. Heads nodded in agreement when he said, "High
admin
2012-07-17
41
问题
The speaker, a teacher from a community college, addressed a sympathetic audience. Heads nodded in agreement when he said, "High school English teachers are not doing their jobs. " He described the inadequacies of his students, all high school graduates who can use language only at a grade 9 level. I was unable to determine from his answers to my questions how his grade 9 level had been established.
My topic is not standards nor its decline (降低). What the speaker was really saying is that he is no longer young; he has been teaching for sixteen years, and is able to think and speak like a mature adult.
My point is that the frequent complaint of one generation about the one immediately following it is inevitable. It is also human nature to look for the reasons for our dissatisfaction. Before English became a school subject in the late nineteenth century, it was difficult to find the target of the blame for language deficiencies (缺陷). But since then, English teachers have been under constant attack.
The complainers think they have hit upon an original idea. As their own command of the language improves, they notice that young people do not have this same ability. Unaware that their own ability has developed through the years, they assume the new generation of young people must be hopeless in this respect. To the eyes and ears of sensitive adults the language of the young always seems inadequate.
Since this concern about the decline and fall of the English language is not perceived as a generational phenomenon but rather as something new and peculiar to today’s young people, it naturally follows that today’s English teachers cannot be doing their jobs. Otherwise, young people would not commit offenses against the language.
The speaker the author mentioned in the passage believed that______.
选项
A、the language of the younger generation is usually inferior to that of the older generation
B、the students had a poor command of English because they didn’t work hard enough
C、he was an excellent language teacher because he had been teaching English for sixteen years
D、English teachers should be held responsible for the students’ poor command of English
答案
D
解析
本题是一道具体细节题。问作者文章中提到的那个演讲人的观点是什么。利用查阅式阅读法,我们可以找到文章中作者引用的演讲人的话。他说,“高中英语老师没有尽到自己的责任”。因此,本题的正确答案应是D“英语老师应当为学生不能很好地运用英语负责”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uLXO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
AbudgetapprovedbytheEuropeanParliamentfortheEuropeanEconomicCommunitywasdeclaredadoptedTuesdaydespiteopposition
PsychologistAlfredAdlersuggestedthattheprimarygoalofthepsyche(精神)wassuperiority.Although【C1】______hebelievedthati
Formanypeople,overeatingandoverspendingareas______toChristmasascandlesandholly.
Starvationprobablydoesn’tsoundlikeakeytolivingwellintooldage.Butasstrangeasitseems,calorierestriction,done
Adolescentsaretakinglongertobecomefullyproductivemembersofsociety,ReedLarson,professorofhumandevelopment,Univer
InthepostColdWarworldfewarticleshaveinfluencedhowWesternpolicymakersviewtheworldmorethanSamuelHuntington’s19
Ifgenderconflictscontinueattheircurrentrate,mypartnergloomilyobserved,menmayfadeintoextinctionandwomenwillma
LatelyIgotachancetoreadPeoplemagazine’smostrecentcompilationof"The50MostBeautifulPeopleintheWorld."Itwas
PublicinterestinandsupportforfilmfestivalshavegrownthroughouttheUS,givingnewfilmmakersbroad______.
Ashiftfromnativebronzetoironartifactstookplaceundertheinfluenceofculturalborrowings.
随机试题
1987年召开的中共十三大提出了()
放射免疫分析的质量控制,批间变异系数(CV)应为
O’Leary的菌斑记录法中,控制良好的指标是
下列属于佐匹克隆的化学结构的是()
建筑工程发包与承包的招标、投标活动,应当遵循( )的原则。
班集体生活与成员意愿的集中反映是()。
阅读材料,根据要求完成教学设计。材料一《义务教育物理课程标准(2011年版)》关于“物体的沉浮条件”的内容标准为:“知道阿基米德原理,运用物体的浮沉条件说明生产、生活中的一些现象。”材料二初中物理某教科书“物体的浮沉条件及应用”一节中的部分内容
A—actionadvertisingB—airportadvertisingC—billboardadvertisingD—businessadvertisingE—directmailadvertising
Sleepiscrucialforgoodhealth.Ithelpsmemoryand【B1】______,keepsyoufit,strengthensyourimmunesystem,fightsinflammat
A、Onemonth.B、Oneweek.C、Twoweeks.D、Twomonths.A细节题。短文结尾提到,一次可以借三个物品,可以是三本书或者三个带子,但是物品必须在一个月内归还,可以打电话再续借一个月,可知,在续借以前,读者可以将书
最新回复
(
0
)