首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There is a phenomena ill the present. The average number of authors on scientific papers is skyrocketing. What is the main reaso
There is a phenomena ill the present. The average number of authors on scientific papers is skyrocketing. What is the main reaso
admin
2010-12-04
46
问题
There is a phenomena ill the present. The average number of authors on scientific papers is skyrocketing. What is the main reason for it? That’s partly because labs are bigger, problems are more complicated, and more different subspecialties are needed. But it’s also because US government agencies like the National Institutes of Health (NIH) have started to promote "team science". As physics developed in the post-World War Ⅱ era, federal funds built expensive national facilities, and these served as surfaces on which collaborations could crystallize naturally.
Yet multiple authorship--however good it may be in other ways presents for journals and for the institutions in which these authors work. For the journals, long lists of authors are hard to deal with in themselves. But those long lists give rise to more serious questions when something goes wrong with the paper. If there is research misconduct, should tile liability be joint and several, accruing to all authors? If not, then how should it be allocated among them? If there is an honest mistake in one part of the work but not in others, how should an evaluator aim his or her review?
Various practical or impractical suggestions have emerged during the long-standing debate on this issue. One is that each author should provide, and the journal should then publish, an account of that author’s particular contribution to the work. But a different view of the problem, and perhaps of the solution, comes as we get to university committee on appointments and promotions, which is where the authorship rubber really meets the road. Half a lifetime of involvement with this process has taught me how much authorship matters. I have watched committees attempting to decode sequences of names, agonize over whether a much cited paper was really the candidate’s work or a coauthor’s, and send back recommendations asking for more specificity about the division of responsibility.
Problems of this kind change the argument, supporting the case for asking authors to define their own roles. After all, if quality judgments about individuals are to be made on the basis of their personal contributions, then the judges better know what they did. But if questions arise about the validity of the work as a whole, whether as challenges to its conduct or as evaluations of its influence in the field, a team is a team, and the members should share the credit or the blame.
Whether multiple authors of a paper should be taken collectively or individually depends on ______.
选项
A、whether judgments are made about the paper or its authors
B、whether it is the credit or the blame that the authors need to share
C、how many authors are involved in the paper
D、where the paper has been published
答案
A
解析
综合推断题。最后一段第一句指出,这类问题改变了论点,开始支持要求作者们定义自己的角色。这实际上所指的就是题干当中的“文章的作者是应该当作集体来看还是个体看”。文章最后一段从个人投稿的质量及整体作品两方面说明评委们的评判依据。由此可推断,对作者的评判取决于评判是根据整个作品还是根据每个作者来做出的,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uSs7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Videorecordersandphotocopiers,eventicketmachinesontherailways,oftenseemunnecessarilydifficulttouse.LastDecember
Friendsplayanimportantpartinourlives,andalthoughwemaymakethefactoffriendshipforgranted,weoftendon’t
A、Broadcastinginterviewswithpeoplefromallwalksoflife.B、Trainingbroadcasterstohigherstandards.C、Payingcloseattent
A、Johnwasnotathomewhenthewomancalled.B、Thewomandialedthewrongnumber.C、Johnisaplumber.D、Johnwastoobusytoc
A、Potatochips.B、Cola.C、Spinach.D、Cookies.C选项都是食品。第一段的Enoughcookies,colaandchips...Iwish...thesailor,whoatespinac
Theseaisthelargestunknownpartofourworld.Itcovers【B1】______percentoftheearth.Thereisstillmuchtobediscovered
A、Whatchemicalstearsarecomposedof.B、Whethercryingreallyhelpsusfeelbetter.C、Whysomepeopletendtocrymoreoftent
A、Theoldhousesshouldbeturnedintostores.B、Thecityneedsevenmoremodernmodernization.C、Thisshoppingcenterisquite
Weallknowthatamagiciandoesnotreallydependon"magic"toperformhistrick.【C1】______onhisabilitytoactatgreats
A、In1397.B、In1379.C、In1339.D、In1030.A息明示题。文章第三段指出,GoldenPavilion是一座建于1397年的寺庙,因此A正确。
随机试题
声波穿过两种不同材料的界面时会发生折射,这与下列哪项有关
乳房后脓肿切开术的切口位置应在
3岁男性幼儿,皮肤出现鳞屑样炎症,伴有湿疹,经实验检查,血中二十碳三烯酸与二十碳四烯酸比值增高。该患儿最可能是
水泥混凝土上加铺沥青面层的复合式路面,只需对沥青面层进行检查评定。()
电力建设项目不得使用国家明令淘汰的电力设备和技术。()
证券交易具有()的特征,决定了广大投资者只能委托证券经纪商代理买卖证券交易过程。Ⅰ.交易过程的保密性Ⅱ.交易方式的特殊性Ⅲ.交易规则的严密性Ⅳ.操作程序的复杂性
根据《商业银行集团客户授信业务风险管理指引》的规定,商业银行在对单一集团客户贷款不应超过其资本余额的()。
为了编制滚动预算,应将纳入预算的各项费用进一步划分为不可延缓费用项目和可延缓费用项目。()
两家饭店提供类似食物,但是所处地理位置不同。极佳的地理位置属于()。
A、Theycaredmoreaboutclothingthanwhite-collarworkers.B、Theyweremanipulatedbywhite-collarworkers.C、Theyscoffedwhit
最新回复
(
0
)