首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Penny was a five-year-old girl. One day when she and her mother were in a department store, Penny saw a plastic pearl necklace.
Penny was a five-year-old girl. One day when she and her mother were in a department store, Penny saw a plastic pearl necklace.
admin
2017-03-21
58
问题
Penny was a five-year-old girl. One day when she and her mother were in a department store, Penny saw a plastic pearl necklace. What a beautiful necklace! She wanted it very much, so she begged her mother to buy it for her. The mother said, "Well, I can buy you the necklace, but when we get home, we should discuss what you can do to pay for it. Can we do that?" Penny agreed with much happiness, and she got the necklace.
How much Penny loved the necklace! She wore it everywhere and every minute. Penny also did part-time jobs to make pocket money. She worked very hard. Soon she succeeded in paying off the price for the necklace.
Penny’s daddy knew how she tried her best to get the necklace. He also knew how much Penny cared about it. One night, he asked Penny if she loved him. "Sure, Daddy. " the little girl said. "Then how about giving me your necklace?" "Oh, no, Daddy! Not my necklace!" Penny cried. "Oh, dear, it’s fine. " her father gave her a kiss.
Several days later, Penny went to her daddy, with her lips trembling(颤抖). "Here, Daddy. I love you." She held out her hand. Inside it was the plastic pearl necklace that she loved so much.
When he saw this, Penny’s father smiled with surprise.
He then pulled a cute box out of his pocket. Inside the box was a real and colourful pearl necklace, which was waiting for Penny for so long.
One day, Penny______in a department store.
选项
A、went to buy a necklace
B、got a plastic pearl necklace
C、bought her mother a pearl necklace
D、asked her mother to buy something tasty
答案
B
解析
细节理解题。根据第一段最后一句中“she got the necklace”可知B项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uTXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Mostepisodesofabsent-mindedness-forgettingwhereyouleftsomethingorwonderingwhyyoujustenteredaroom—arecausedbya
MostshopliftersagreethattheJanuarysalesofferwonderfulopportunitiesforthehardworkingthief.
Healwaysdidwellatschool______havingtodopart-timejobseverynowandthen.
Ourairplanewasjustbesidestheairportbuilding.Itdidnotlooktoostrongtome,butIdecidednottothinkaboutsuchthin
WhenJanewasin7thgrade,shefoundthattherewasalotoftroubleinreading.Hermotherusedtositbyherside,andexpla
MoreTVprograms,accordingtogovernmentofficials,willbeproduced______people’sconcernoverfoodsafety.
Thedestructionofthesetreasureswasalossformankindthatnoamountofmoneycould______.
B:Well.IcancontactatravelagencyinHongKongandtellthemanageryourdemands.
Mostofthestudentsaresaidto______theproposednewtrainingsystem.
随机试题
默认情况下,新建一个Excel2010中工作簿最多包含________张工作表。
根据冠状动脉的病变部位、范围、血管阻塞程度和心肌供血不足发展速度、范围和程度的不同,将冠心病分为
胆汁中参与消化作用的主要成分是()。
根据《堤防工程施工规范》SL260—98,堤防工程施工严禁在堤身两侧设计规定的()内取土。
期货业协会的权力机构为()。
下面属于公文的主体部分的是()。
在OSI参考模型中,自下而上第一个提供端到端服务的层次是____。
设随机变量X~U(0,1),Y~E(1),且X与Y相互独立,则P{Y≤X}=__________.
要执行程序temp.prg,应该执行的命令是( )。
对于文本框Textl,能够获得按键的ASCII码值的事件过程是
最新回复
(
0
)