首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Man still has a lot to learn about the most powerful and complex part of his body— the brain. In ancient times men did not t
Man still has a lot to learn about the most powerful and complex part of his body— the brain. In ancient times men did not t
admin
2014-12-31
51
问题
Man still has a lot to learn about the most powerful and complex part of his body— the brain.
In ancient times men did not think that the brain was the center of mental activity. Aristotle, the philosopher of ancient Greece, thought that the mind was based in the heart. It was not until the 18th century that man realized that the whole of the brain was involved in the workings of the mind.
During the 19th century scientists found that when certain parts of the brain were damaged, men lost the ability to do certain things. And so, people thought that each part of the brain controlled a different activity. But modern research has found that this is not so. It is not easy to say exactly what each part of the brain does.
In the past 50 years there has been a great increase in the amount of research being done on the brain. Chemists and biologists have found that the way the brain works is far more complicated than they had thought. In fact many people believe that we are only now really starting to learn the truth about how the human brain works. The more scientists find out, the more questions they are unable to answer. For instance, chemists have found that over 100,000 chemical reactions take place in the brain every second. Mathematicians who have tried to use computers to copy the way the brain works have found that even using the latest electronic equipment they would have to build a computer which weighed over 10,000 kilos. Some recent research also suggests that we remember everything that happens to us. We may not be able to recall this information, but it is all stored in our brains.
Scientists hope that if we can discover how the brain works, the better use we will be able to put it to. For example, how do we learn language? Some children learn to speak, read and write when they are very young compared to average children. But scientists are not sure why this happens. They are trying to find out whether there is something about the way we teach language to children which in fact prevents children from learning sooner.
What does the author mention in the history of the brain study?
选项
A、Ancient people thought the brain was much more important than the heart.
B、Scientists in 19th century believe that all parts of the brain work together to control one activity.
C、Aristotle thought that our heart is the controlling center of the activity.
D、People gradually noticed the importance of the brain over time.
答案
D
解析
细节题。本题的定位点在文章的第二段和第三段。根据“the mind wasbased in the heart”,可见那时人们认为脑子的工作是基于心的,故A错误。而文章只说了心脏和脑子的关系,并没有说心脏是人类行为的控制中心,故C排除。又根据19世纪的认知。“people thought that each part of the brain controlled a difrerentactivity”,即不同的大脑部位控制不同的行为,可知B,大脑各部分合作控制行为错误。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uTq7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
IstheInternetMakingUsForgetful?AtouristtakesapictureoftheEmpireStateBuildingonhisiPhone,deletesit,then
A、Tochatonlinewithhisbrother.B、Tosearchforinformationforhisresearch.C、Tojointhenewsgroupfordiscussion.D、Togi
Farewell,Libraries?Amazon.com’srecentannouncementthatsalesofe-booksattheonlinemegastorehadovertakensalesofh
HowShouldTeachersBeRewarded?A)Weneverforgetourbestteachers—thosewhoinspireduswithadeeperunderstandingoranend
Whenyourfamilywantstobuyorreplaceacar,atelevision,orawashingmachine,youfindthemoneyeitherfromsavingsorby
Whenyourfamilywantstobuyorreplaceacar,atelevision,orawashingmachine,youfindthemoneyeitherfromsavingsorby
Morethanthreedozenbillionaires,includingwell-knownphilanthropist(慈善家)DavidRockefeller,havepromisedatleasthalfofth
Morethanthreedozenbillionaires,includingwell-knownphilanthropist(慈善家)DavidRockefeller,havepromisedatleasthalfofth
JobseekersinBritainsayemployersare【B1】______applicants’degreesandcertificates.Theyaremakingtheirownentranceexams
JobseekersinBritainsayemployersare【B1】______applicants’degreesandcertificates.Theyaremakingtheirownentranceexams
随机试题
心脏听诊检查包括哪些内容?()
利用模块化构件的方法有很多,诸如()①共享构件模块化;②“量体裁衣”模块化;③混合模块化;④可组合模块化;⑤仿真模块化。
男性,48岁。吞咽困难1个月。30年前因“胃溃疡穿孔”做“胃大部切除术”。入院行上消化道造影。应首选何器官作为代食管器官
下列各项中,应计入营业外支出的是()。
在近代中国的历史上,各种思想呈现一种“你方唱罢我登场”的流动局面,似乎没有什么思想观念可以________。填入划横线部分最恰当的一项是:
某果品公司急需将一批不易存放的水果从A市运到B市销售。现有四家运输公司可供选择,这四家运输公司提供的信息如下: 如果A、B两市的距离为S千米(S<550千米),且这批水果在包装与装卸过程以及运输过程中的损耗为300元/小时,那么要使果品公司支付的总费
下列选项不是人文主义教育的特征的是
张阳是北京某公司财务部的主管,为了提高公司的日常报账和结算单审核效率,他准备设计一个《经费联审结算单》模板。请根据考生文件夹下“Word素材文件1.docx”和“Word素材文件2.xlsx”帮他完成制作任务,具体要求如下:“Word素材文件2.xls
WewillvisitEuropenextyear,(provide)______wehavethemoney.
Mostpeopledon’twakeupinthemorning,combtheirhair,andwalkoutthefrontdoorandontotheworldstage.ButBritain’sP
最新回复
(
0
)