首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There are a lot of tourists in summer, so they take______.
There are a lot of tourists in summer, so they take______.
admin
2010-07-06
42
问题
There are a lot of tourists in summer, so they take______.
When I was 18, I had my first job as a waitress. I worked in a very nice hotel in a small town in Scotland where there were a lot of tourists in the summer so they were taking on extra staff. I lived in a little house opposite the hotel. I had to be at work in the dining room at 7:30 in the morning to start serving breakfast. After serving the breakfast, at about ten o’clock, I had my own breakfast. After that, we started getting the dining room ready for lunch-cleaning the silver, setting the tables, hoovering the floor. I didn’t make too bad a job of serving lunch—one of the waiters looked after me and showed me how to do things. I would on the first day have been quite happy, but I had a problem which was that I’d got up in such a hurry and I just put on my shoes with really high heels. After a few hours on my feet I was in agony and there was nothing I could do about it, there was certainly no time to go and change them. I can tell you I never wore those shoes to work again. We were free in the afternoon and I went for a walk, so I didn’t have any rest before I went back to work at six. By the time I finished serving dinner at ten thirty I was completely exhausted. I loved the job after a while, believe it or not, and I even went back to work there the next year! I never got on very well with the headwaiter, though.
选项
答案
on extra staff
解析
本题考查细节辨析。题干讲述夏季游客多,人们要做什么来解决游客多的问题呢?所以听短文时要注意与游客有关的信息。文中提到“there are a lot of tourists in the summer so they were taking on extra staff (夏季游客多,要雇佣额外的员工)”,take on“雇佣”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uUDd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Johnwasinanurseryschoolforoneyear.
TheissueofonlineprivacyintheInternetagefoundnewurgencyfollowingtheSept.11terroristattacks,sparkingdebateover
Whichgame...issoldwell?【P1】______allowsgamerstoselectgameswithequal-caliberopponents?【P2】______isprobablyfright
Thespeechismainlyabouttheorganizationofthecompany.
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.【C1】______probablywill.That’soneofthe【C2】
Youmaysaythatthebusinessofmarkingbooksisgoingtoslowdownyourreading.【C1】______probablywill.That’soneofthe【C2】
Somepeopleclaimthattelevisionisgoodforchildrenbecauseitgetschildrenclevererbywatchingit,whileothersthinkthat
Inaninterviewlastmonth,FrankChurch,chairmanoftheSenatecommitteewhichisinvestigatingtheCIA,issuedanobliquebut
Moviegoersmaythinkhistoryisrepeatingitselfthisweekend.Thesummer’smostanticipatedfilm,PearlHarbor,whichhasopene
Fromtheverybeginning,waterhasfurnishedmanwithasourceoffoodandahighwaytotravel.Thefirstcivilizationsarose【2
随机试题
A.厌氧芽孢梭菌属B.无芽孢厌氧菌C.两者均是D.两者均否以外源性感染为主的细菌是()
校准证书上关于是否给出校准间隔的原则是________。
关于VBScript脚本语言的变量,下面叙述正确的是 【】
容易早期发生肺部转移的口腔颌面部肿瘤是
下列关于证券市场线的说法中,不正确的是()。
下列历史事件时间排序正确的一组是()。
根据以下资料,回答下列问题。2011年既是盈利能力最强的公司(前10名)之一,又是收入增长最快的公司(前10名)之一的公司,在2011年利润占收入的比重与2010年相比:
()对于铁矿石相当于板凳对于()
当一台交换机的根端口或阻塞端口接收到()包时,说明该交换机到根网桥的间接链路有问题,网络中可能出现交换到根网桥的链路失效的故障。
Educationisnotanend,butameanstoanend.Inotherwords,wedonoteducatechildrenonlyforthepurposeofeducatingthe
最新回复
(
0
)