首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Culture shock is so named because of the effect it has on people when they enter a new culture. Experts have been interested in
Culture shock is so named because of the effect it has on people when they enter a new culture. Experts have been interested in
admin
2010-08-04
71
问题
Culture shock is so named because of the effect it has on people when they enter a new culture. Experts have been interested in these effects and have agreed on five basic stages of culture shock. These stages are general and should only be used as a reference. Not every individual will go through each stage, and one stage may last longer than another for different individuals.
The hardest thing for most travelers to deal with is the emotional "roller coaster" they seem to be riding. One moment they feel very positive toward the new culture, and the next moment very negative. It seems common that international visitors and immigrants vacillate (犹豫不定) between loving and hating a new country. Feelings of separation and alienation can be intensified if they do not have a sense of fitting in or belonging.
Fatigue is another problem people face when entering a new culture. There can be a sense of a greater need for sleep. This is due not only to physical tiredness, but also to mental fatigue. This mental fatigue comes from straining to comprehend the language, and coping with new situations.
The impact of culture shock can vary from person to person. There can be significant differences because some people may be better prepared to enter a new culture. Four factors which play into these are personality, language ability, length of stay, and the emotional support received.
It is logical to think that when people are deprived of their familiar surroundings they will feel disoriented. One solution some have found is to bring a few small reminders of home. Pictures, wall hangings, favorite utensils, and keepsakes(纪念品) are all good candidates to make things feel more familiar. Another helpful activity is to establish little routines that become familiar over time. Even better is fining things that were part of the regular routine back in the home country into the routine established in the new culture. This will make people feel more at home.
According to the author, the more effective way to solve "cultural shock" is ___________.
选项
答案
fitting some past regular routine into the new culture
解析
文章最后一段指出,One solution…is to…Another helpful activity is to...Even better is…由此可知,这三个方案中最有效的是最后一个,总结后可得出答案,即fitting some past regular routine into the new culture。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uVA7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Weak-eyesightisatermthatgenerallyisusedtorefertonear-sightedeyes.Peoplewhoarenear-sightedcanseegoodat
Establishingalanguagecampisaverynicewayforstudentstolearnforeignlanguages.Itrequiresfacilities,programplannin
ThenumberofspeakersofEnglishinShakespeare’stimeisestimatedtohavebeenaboutfivemillion.Todayitisestimatedthat
BillGateswasbornonOctober28,1995intheUnitedStates.A19【M2】photoshowsBillasaraptyoungteenager,watchedhisfr
Childrenoftenhave【C1】______moresensethantheir【C2】______.Thissimpletruthwasdemonstratedratherdramaticallyduringaci
IntroductiontoEducationinEnglandEducationisimportantinEngland.Englishchildrenarerequiredbylawtohaveaneduc
A、Thewomanhadatoothache.B、Shewantedtobuysomeaspirin.C、ShewasaregularpatientofDr.Patrick.D、Dr.Patrickwasve
A、Hisresumewasrefusedbymanycompanies.B、Hiswaswaitingfortheresultsofinterviews.C、Hehasreceivednoresponseofac
A、Theybecomenervousmoreeasilythanwomendo.B、They’reuncomfortableperforminginfrontofadults.C、Theydon’trespondto
A、Verywell.B、Justso-so.C、Excellently.D、Terribly.D文章中直接提到MathewHobbs是一个坏学生,他很懒,与同学打架,对老师不尊敬,违反校规。故选D。
随机试题
蓝色革命:指人类向水域索取食物的重大技术革命的统称。下列行为与“蓝色革命”不符的是()。
胁痛的病位主要是在
牙髓炎开髓引流的注意事项如下,除外A.局麻下进行B.锐利的钻针C.近髓处穿通D.不穿通髓腔E.穿髓孔出血
A.收敛止血、行血散瘀B.温经止血、散寒止痛C.温中止血、止呕、止泻D.收敛止血E.凉血止血、活血化瘀
关于花岗石特征的说法,正确的有()。
计算工会经费、职工福利费和职工教育经费的纳税调整额为()万元。
下面不属于商业信用的是()。
GB/T19001—2000标准对设计和开发的要求是针对()的设计和开发。
依据课程层级的不同,古德莱德提出了五种类型的课程。据此,由教育行政部门规定的课程方案和教材属于()。
Britainhaslawstomakesurethatwomenhavethesameopportunitiesasmenineducation,jobsandtraining.Butit’sstillunus
最新回复
(
0
)