首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
During the early years of this century,wheat was seen as the very lifeblood of Western Canada. When the crops were good,the econ
During the early years of this century,wheat was seen as the very lifeblood of Western Canada. When the crops were good,the econ
admin
2011-01-31
49
问题
During the early years of this century,wheat was seen as the very lifeblood of Western Canada. When the crops were good,the economy was good;when the crops failed. there was depression. People on city streets watched the yields and the price of wheat with almost as much feeling as if they were growers. The marketing of wheat became an increasingly favorite topic of conversation.
War set the stage for the most dramatic events in marketing the western crop. For years farmers mistrusted speculative(投机的)grain selling as carried on through the Winnipeg Grain Exchange. Wheat prices were generally low in the autumn,but farmers could not wait for markets to improve. It had happened too often that they sold their wheat soon after harvest when farm debts were coming due,only to see prices rising and speculators getting rich. On various occasions,producer groups asked for firmer controls,but governments had no wish to become involved,at least not until wartime wheat prices threatened to run wild.
Anxious to check inflation(通货膨胀)and rising living costs,the federal government appointed a board of grain supervisors(监视员)to handle deliveries from the crops of 1917 and 1918. Grain Exchange trading was suspended,and farmers sold at prices fixed by the board. To handle the crop of 1919,the government appointed the first Canadian Wheat Board,with full authority to buy,sell. and set prices.
According to the passage. wheat prices became unmanageable because of conditions caused by______.
选项
A、farmers
B、supervisors
C、weather
D、war
答案
D
解析
见第二段最后一句,在战时小麦价格疯涨之前,政府不愿介入。由此可知小麦的价格是由于战争而难以控制。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uVAR777K
本试题收录于:
英语(二)题库公共课分类
0
英语(二)
公共课
相关试题推荐
Therearethreekindsofbookowners.Thefirsthasallthestandardsetsandbest-sellers-unread,untouched.Thistypeofperson
Thesestrange______(phenomenon)cannotbeexplainedbypresenttheories.
Allflights______becauseofthestorm,theydecidedtogotoBeijingbytrain.
Some______peopletendtobecome______(talk)afterdrinking
Actingissuchanover-crowdedprofessionthattheonlyadvicethatshouldbegiventoayoungpersonthinkingofgoingonthes
______theywillnotcometojoinus,wehavetochangeourplan.
A.withoutpityB.sadandlonelyC.emotionallyhealthyD.withoutrealloveforthemE.asenseofsecurityF.alonelywolf
IntheUnitedStates,astudentwhohasfinishedhighschoolmaywanttocontinueinhighereducation.Thereareseveralwaysto
Therearemanyaspectsofthewomen’s【C1】______movementSomewomen【C2】______withallofthegoalsofwomen’sliberation.Theywa
ScienceFiction1Amongstthemostpopularbooksbeingwrittentodayarethosewhichareusuallyclassifiedasscienceficti
随机试题
寻找潜在客户的“地毯式寻找顾客销售法”是指()
患者男,34岁,2小时前突然呕出咖啡色胃内容物约2000ml,伴柏油样大便2次,血压88/44mmHg,心率124次/min下述关于消化性溃疡并发出血的叙述,恰当的为()
膈神经来源于
心脾两虚的老年人宜选用的补益药为()。
根据我国《对外贸易法》的规定,国家对于()实行配额管理或者许可证管理。
地籍调查是国家依照有关法定程序,以()为核心,采用科学方法,查清每一宗土地的位置、权属界线、数量、用途等基本状况,满足土地登记需要。
质量目标计划值和实际值的比较是定性比较和定量比较的结合,如()。
儿童选择同性别伙伴的倾向日益明显的时期约在()。
下列中的立体图形①是由立体图形②、③和④组合而成,下列哪一项能够填入问号处?
计算机中地址的概念是内存储器各存储单元的编号,现有一个32KB的存储器,用十六进制对它的地址进行编码,则编号可从0000H到______H。( )
最新回复
(
0
)