首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Nearly 60 million visitors flock to the 384 national parks across America every year. And you won’t have to wander far from home
Nearly 60 million visitors flock to the 384 national parks across America every year. And you won’t have to wander far from home
admin
2013-09-23
60
问题
Nearly 60 million visitors flock to the 384 national parks across America every year. And you won’t have to wander far from home to enjoy one of these national treasures, with Michigan’s Isle Royale National Park nearby.
Located 56 miles from Houghton and Copper Harbor on Michigan’s Upper Peninsula or 22 miles from Grand Portage, Minnesota, the park remains a wilderness haven that can only be reached by tour boat. With the exception of the Rock Harbor Lodge, which offers both rooms with private baths and more modest accommodations in the form of small cottages, the 572, 000 acres that make up the 45-mile-long park are rough and untamed, threaded with hiking trails that lead to tents-only campsites. In other words, it’s wilderness the way it used to be. You’re likely to see a moose wading through mist-covered ponds at dawn in search of breakfast, gaze open-mouthed as bald eagles and osprey snag fish from Lake Superior, hear the sharp clap of a beaver slapping its tail on the water, or the lulling conversation of loons at sunset. If you’re especially lucky, you might even glimpse one of Isle Royale’s gray wolves, hunted nearly to extinction on the mainland. They’re very shy, however, so it’s more likely that you’ll only hear their eerie howl.
Plenty of hiking trails open the area to exploration. At the park’s information center, you can find out about ranger-led interpretative hikes and walks that explain the delicate history of the island. Kids especially love learning how to examine an animal’s droppings to figure out its most recent meal. Plenty of hiking trails open the area to exploration. The Stoll Trail , a four-mile loop, winds through spruce and birch trees and offers a tour of the island’s history, including prehistoric Indian copper mines. It leads to scenic Scoville Point—a perfect picnic spot surrounded on three sides by the sparkling waters of Lake Superior.
You can also rent a canoe at the Rock Island Marina and paddle down the shore to the Rock Harbor Lighthouse, an 1855 jewel, and the Ediscn Fishery. Once a thriving business, the fishery today is manned by park service employees who use nets to demonstrate how lake trout, whitefish, and herring used to be caught from island waters. Their catch ends up on the dinner menu at the Rock Harbor Lodge.
You can explore farther afield on ranger-guided day cruises aboard the park’s MV Sandy, or hop on and off the Voyageur II on its daily circumnavigation of the island.
Reservations are essential and can be made at the information center.
Another essential for any visit to Isle Royale is insect repellent. All those boreal bogs, beaver ponds and streams, generously replenished by heavy spring rains, create ideal conditions for breeding bugs. Mosquitoes and black flies—one ranger described them as "little but all teeth"—are at their worst in June and early July. As the weather warms up and the island dries out, horse flies and deer flies—the delta-winged B-l bomber of the insect world—replace them. Come prepared to protect yourself; Usually a combination of head nets, bite-proof clothing and plenty of bug spray does the trick, which are available at the information center.
The park is open from mid-April through October; Rock Harbor Lodge is open from Memorial Day weekend until just after Labor Day.
About the park, which of the following is INCORRECT?
选项
A、It rains a lot during spring.
B、Cars can not be used in this park.
C、Some Indians lived in this place in the past.
D、The park is open all around the year.
答案
D
解析
推理题。从文章最后一段可以看出公园从四月中旬到十月间开放,而并非全年开放,故选[D]。倒数第二段第二句提到春季的大雨给蚊蝇幼虫带来理想的生存环境,可以看出公园春季雨水充足,可排除[A];第二段提到只能通过游船到这个未开化的岛,而且文中提到的交通方式也只有步行和划船,因此判定汽车不能在此使用,排除[B];第三段倒数第二句谈到了历史上印第安人的煤矿,可以看出过去印第安人在此生活过,也排除[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uWLK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Technologydevelopedyearsago,backinthe1990s-issimplybeing【C1】______in2012,inasortof【C2】______mode—sayexperts;
Technologydevelopedyearsago,backinthe1990s-issimplybeing【C1】______in2012,inasortof【C2】______mode—sayexperts;
Cellscannotremainaliveoutsidecertainlimitsoftemperature,andmuchnarrowerlimitsmarktheboundariesofeffectivefunct
What’syourearliestchildhoodmemory?Canyourememberlearningtowalk?Ortalk?Thefirsttimeyou【C1】______thunderor
Barbecuinghasbecomean【C1】______partofAmericanlife,asbarbecuegrillsarefoundinthemajorityofAmericanhomes.P
Thecreationofauniversallanguageunitingallmankindisanideathathasinterestedscholarsforseveralcenturies.Itisan
Inthedigitalrealm,thingsseemalwaystohappenthewrongwayround.WhereasGooglehashurriedtoscanbooksintoitsdigita
______inafameduniversityabroadwaswhathisparentswishedfor.
TheManagingDirectorsaidthatimprovingrelationswiththeassociationwouldnotbeeasy,butthatthey______totry.
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernbentemergedduringthe18thcentury.Thewesternphilosophersandcriticsofthist
随机试题
【背景资料】某施工单位承建某铁路桥梁工程。该桥由8×32m混凝土简支箱梁组成。箱梁浇筑采用支架法施工。施工中发生以下事件:事件1:该桥现浇箱梁采用一套内外钢模、两套竹胶板底模及两套碗扣式支架的方案组织施工,具体施工参数见表1。
FiveCommonMistakesinConversationsandTheirSolutionsI.NotlisteningA.Problem:mostpeople【T1】______
如何培养学生的创造性思维?
肝硬化患者近期肝脏进行性增大,应首先考虑的情况是()
下列叙述中不正确的是()。
设计制作幻灯片母版的菜单是()。
一、注意事项1.申论考试是对考生阅读理解能力、综合分析能力、提出和解决问题能力以及文字表达能力的测试。2.仔细阅读给定资料,按照后面提出的“申论要求”。二、给定资料2008年1月14日下午2:30,全国人大常委会副委员长成思危来到北京
根据下列统计资料回答问题。2006—2013年,有几年的科技人力资源总量较前一年增长超过500万人?
下列关于宪法监督制度的表述正确的是()。
SNMPv2增加了一个非原子的Get命令,可以做到(63),SNMPv2增加的Inform命令使得网络管理的结构可以是(64)。SNMPv1的报文中除版本号和SNMPPDU外,还包括(65),在SNMPv2中,在原PDU的基础上增加了(66)信息。RMO
最新回复
(
0
)