首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
[A]Global climate change—average temperatures have risen by roughly 0. 6 degree Celsius since the beginning of the 20th century—
[A]Global climate change—average temperatures have risen by roughly 0. 6 degree Celsius since the beginning of the 20th century—
admin
2014-04-20
81
问题
[A]Global climate change—average temperatures have risen by roughly 0. 6 degree Celsius since the beginning of the 20th century—is caused by greenhouse gases in the atmosphere. These gases, chief among them carbon dioxide(CO
2
), act as a blanket, trapping the sun’s heat that would otherwise be radiated back into space. Rising greenhouse gas levels in the atmosphere means rising average temperatures for the planet, causing climate change.
[B]Regardless, the solar change is dwarfed by the impact from the extra heat trapped by CO
2
alone since 1750: an additional 1. 66 watts per square meter, an effect that other greenhouse gases, such as methane, strengthen further. In other words, whereas the new satellite measurements call into question computer models of solar output, it does not change the fundamental physics of human-induced global warming.
[C]The sun controls Earth’s climate, bathing us in light ranging from ultraviolet to visible that warms the planet and drives the heat engines we know as weather systems and ocean currents. The sun is changeable, cycling from maximum to minimum outputs over a roughly 11-year cycle, increasing or decreasing the amount of light that reaches Earth as a result of the poorly understood aspects of the sun’s seething nuclear fusion. Now new satellite measurements reveal that from 2004 to 2007—the declining phase of an unusually low and prolonged solar minimum—the sun put out even less ultraviolet light than expected but compensated by putting out more visible light.
[D]Still, the finding suggests that scientists’ understanding of solar cycles and their impact on climate needs more work. " The result reverses understanding of solar cycle climate effects," which had been that the sun generally warms the climate on the way up from minimum to maximum and generally cools the climate on the way down from maximum to minimum, explains atmospheric scientist Piers Forster of the University of Leeds in England. "But the opposite seems to have been true of the last solar cycle. "
[E]" The amount of visible radiation entering the lower atmosphere was increasing, which implies warming at the surface," says atmospheric physicist Joanna Haigh of Imperial College London, who led the research, published in Nature on October 7. "The solar radiative forcing of climate increased by 0.1 watt per square meter. " That means the sun, at least for those three years, played a larger role in ongoing climate change than previously thought.
[F]In addition, the larger than expected loss of UV light meant less stratospheric ozone up to 45 kilometers above the surface, but more above that line. That distinguishes this solar cycle from the preceding two and " suggests that the declining phase of solar cycle 23 is behaving differently to previous solar cycles," the team wrote.
[G]But the change from 2004 to 2007 in the sun’s output of visible light, and the attendant warming at Earth’s surface of 0.1 watt per square meter, is roughly equivalent to the overall forcing of the sun on the climate over the past 25 years—estimated by the U. N. Intergovernmental Panel on Climate Change to be an additional 0. 12 watt per square meter. That suggests scientists may have overestimated the sun’s role in climate change.
选项
答案
D
解析
本空的确定可以按照上述的思路,即可知,在研究分析结束之后,作者才会开始介绍研究启示,故本选项应该出现在[B]之后。再由最后一段的内容进行验证:最后一段也是研究启示,它与[D]都是在分析太阳周期的异常变化,最后一段段首有连接副词In addition“此外”,可与[D]相连接。由此可以判定[D]出现在倒数第二段是正确的,故本空答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/uWO4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Ifanoccupationcensushadbeentakenintheeleventhcenturyitwouldprobablyhaverevealedthatquite90percentofthepeop
Theroadtocontrollingpopulationgrowthinthe20thcenturywaspavedwithgoodintentionsandunpleasantpoliciesthatdidno
Theroadtocontrollingpopulationgrowthinthe20thcenturywaspavedwithgoodintentionsandunpleasantpoliciesthatdidno
Theenergycontainedinrockwithintheearth’scrustrepresentsanearlyunlimitedenergysource,butuntilrecentlycommercial
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionallynarrated【1】anongoingstruggleagainst【2】andindiffe
Didyoueverhavesomeone’snameonthetipofyourtongueandyetyouwereunabletorecallit?【1】thishappensagain,dono【2】t
Yougettheinformationfromthenewspaperthat××companyisemployinganEnglishinterpreter.Youshouldwriteanletterfort
GeneralWesleyClarkrecentlydiscoveredaholeinhispersonalsecurity—hiscellphone.Aresourcefulblogger,hopingtocall
Forthispart,youareallowedfifteenminutestowritealetter.SupposeyouareZhangYing.WritealettertoXiaoWang,asc
You,LiMing,asthedirectorofadigitalmediacompany,aredecidingtowriteamemorandumtothetrainingmanager,DavidPrin
随机试题
通信中涉及两类基本成员,即发送者和接收者,相应地有两个不可否认的基本类型:源的不可否认性和()
阅读下面一段文字,回答问题。既而大叔命西鄙、北鄙贰于己。公子吕日:“国不堪贰,君将若之何?欲与大叔,臣请事之;若弗与,则请除之,无生民心。”公日:“无庸,将自及。”大叔又收贰以为己邑,至于廪延。子封日:“可矣,厚将得众。”公日:“不义不呢,厚将崩
你认为咨询工程师的选择正确吗?是否可选用概率树方法进行风险分析?为什么?咨询人员在分析投资的概率分布时采用了专家调查法,试回答:(1)专家组成员应由哪些人组成?(2)具体操作中,应怎样形成分析结论?
某项目厂区占地面积8000m2,建(构)筑物占地面积20500m2,露天堆场占地面积3500m2,道路及广场占地面积25000m2,绿化面积3000m2,地上地下工程管线占地面积5000m2,建筑物散水占地面积360m2。该项目没有专用铁路。经计算、该项目
关于钢桥特点的说法,错误的是()。
证券投资基金通过发行基金单位集中的资金,交由( )管理和运作。
玉米的体细胞含有20条染色体,一般情况下,玉米种子内的胚乳细胞和子叶细胞的染色体数目分别是()。
下列我国重大科技成就时间先后顺序排列正确的是:①第一颗人造卫星发射成功②第一台亿次巨型计算机研制成功③神舟五号载人飞船成功返航④第一株籼型杂交水稻培育成功⑤第一颗原子弹爆炸成功⑥三峡大坝全线修建成功
Intheearly1450sculturalchangeinEuropefueledagrowingneedfortherapidandcheapproductionofwrittendocuments.Be
A、Writeacampaignspeech.B、Makecampaignposters.C、Answersupporters’questions.D、AttendtheEnglishclass.A
最新回复
(
0
)